Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Nie wiem naprawde, co ludzie w niej widza! Wkurzaja mnie te rozne komentarze,ze ona jest najpiekniejsza i najwspanialsza. Przeciez ona wogole nie jest ladna a co dopiero piuekna! Ludzie! Dobre serce to moze i ma, bo daje kase na biedne dzieci, ale urody i talentu to juz raczej nie!!!

mela1993_5

Wiesz no uroda zależy od gustu...;]
Ja też czasem tak się zastanawiałam co ludzie takiego w niej widzą...
Z jednej strony jak się pomaluje to nawet ładna jest...
Ale wyobraź sobie ją bez makijażu...;P
Ostatnio mój tata mnie rozbawił...
Leciała reklama z Kate Moss i była strasznie wytapetowana...
I tak popatrzyłam i powiedziałam "Żebyś wiedział jaka ona jest wstrętna bez makijażu" a on "A która bez tapety ładna jest?"...;]
To dobre było...;D

mela1993_5

W sumie to tak. Zadna z tych wielu gwiazd, wygladala by po prostu wstretnie bez tego pudru! :) Ale mysle, ze umalowana to ona tez nie jest ladna. A najbarzdiej to wkurzaja mnie te jej usta. Ona sobie botoks wstrzyknela czy ona juz tak ma?! :) :) :)

mela1993_5

botoks to ty masz zamiast mózgu skarbie:)
ma takie usta od zawsze a jeśli w jakikolwiek sposób to do Ciebie nie dociera to
a)http://www.anvari.org/cols/Young_Angelina_Jolie/Young_Angelina_Jolie_005.html
b) wysil się i zobacz jakie usta ma chociażby Shiloh

dla mnie jest to najpiękniejsza kobieta na świecie z idealnie wykrojoną twarzą a jeśli Tobie się nie podoba to po ch uj tu piszesz? pewnie jakaś aktoreczka, która Tobie się podoba dla mnie jest paszczurem2000 więc nie wiem jaki sens ma zakładanie takich wątków.

ale, że nie ma talentu? MWAHAHHAHAHAHA no, Oscara gratis dostała do happy meala.

a no i na pewno bez makijażu wygląda lepiej niż ty z:)
buziaczki

spidergirl151

"Nie wiem naprawde, co ludzie w niej widza!"

Ludzie widzą w niej to prawdziwe piękno, którego taki 'prosty' człowiek jak ty nie dostrzega.

Hibbies

Tak a'propos <tylko proszę bez jakiejś ostrej krytyki> forum jest do wyrażania swojego własnego zdania i jak wcześniej napisałam uroda jest rzeczą gustu...
To, że w iluś tak gazetach zajęła 1 miejsce jako najpiękniejsza kobieta nie znaczy że każdemu musi się podobać...
Kiedyś na MTV oglądałam jakiś program i facet wyznał, że kręcą go grube kobiety z niezadbanymi paznokciami <i to nie był jakiś wariat bo zachowywał się normalnie, nie miał na połowie ciała tatuaży i 100 kolczyków>...
Więc ludzie wyluzujcie...
Czym się tak denerwujecie...?
Ona nawet nie wie o naszym istnieniu a wy tak się unosicie...;]
Pozdrawiam...;D

Hibbies

A ci co doceniają to nad ludzie są?? I nie jestem fanką ocenia kogoś po jednej wypowiedzi...

mela1993_5

Ale wy ludzie dziwni jetsescie! Na tym forum mozna pisac kazde opinie. Wiec, nie wiem naprawde o co wam wogole chodzi. Robicie z tego jakas wielka afere. A ty Hibbies nie wymadrzaj sie tak. Prostakiemn to mozesz byc ty, bo normalny czlowiek nie unosi sie tak, kiedy slyszy opinie drugiego. Tak,ze podsumowujac, jesli macie pisac takigo typu komentarze-darujcie sobie! Catherine- Dzieki za poparcie! Pozdrawiam! A do pozostalych- wyluzujcuie! Spuscie z tonu, bo nikomu tu sie krzywdy nie robi!

mela1993_5

"A ty Hibbies nie wymadrzaj sie tak. Prostakiemn to mozesz byc ty, bo normalny czlowiek nie unosi sie tak, kiedy slyszy opinie drugiego."

ale z ciebie hipokrytka, piszesz, że ja się unosze jak słyszę opinie innych a sama teraz robisz awanturę o moje zdanie
sprecyzuj swoje poglądy

"Na tym forum mozna pisac kazde opinie"
no dobrze, to teraz wygarnij mi jaka to ja jestem

mela1993_5

Mówisz tak bo jesteś dziewczyną. A ty oczywiście jesteś ładniejsza, nie? xD

mela1993_5

"ale z ciebie hipokrytka, piszesz, że ja się unosze jak słyszę opinie innych a sama teraz robisz awanturę o moje zdanie
sprecyzuj swoje poglądy".
No coz...gdybys mnie nie prowokowala i nie wyzywala od prostakow nie pisalabym niec. Ale nie bede stac jak kolek wtedy kiedy ktos robi sobie ze mnie jakiegos jak ty to ujelas: "prostego czlowieka". Chcialabym teraz wiedziec niby kim jestes ty. robisz wielkie halo z tego, ze nie podoba mi sie aktorka, ktora lubisz. Potem jeszcze sama zachecasz zebym pisala dalej.Najwodocznie bardzo cie sie to podoba. Lubuisz tekie rozrywki? Ta strona nie jest przeznaczona dla ludzi, ktorzy lubia klocic sie i wyzywac. W przeciwenstwie do ciebie mam rozum i nie bede sie znizac do towojego pozimu i gadac, ze bys mi teraz cos przywalila, bo to jest zabawne. Sorki...

"Mówisz tak bo jesteś dziewczyną. A ty oczywiście jesteś ładniejsza, nie? xD" nie wiem za barzdo Kuba jak mam rozumiem te twoje slowa. Co ma do tego,ze jestem dziewczyna. Myslisz ze jak bym byla facetem to Jolie by mi sie podobala? chyba sobbie kpisz! to nie ma nic do rzeczy! I nie rozumiem tez, po co p

mela1993_5

ana jest piekna i to bardzo, teraz moze i uzywa make up ale nie zapominaj że ona juz nie ma 18 lat, mimo wszystko świetnie wygląda

mela1993_5

Sprawa: "Angelina Jolie jest ładną kobietą, czy też nie?" od dawna
wywołuje wiele emocji ; )
Wszystko zależy od gustu. Jeden człowiek powie, że woli kobiety pokroju
Dody, a inny ich nie znosi. Podobnie jest z Angie. Egzotyczna uroda i
ludzie zamierzają się kłócić, udowadniać swoje racje. Wg mnie Angie jest
kobietą ładną, z klasą.
Talent: Nagrody, które otrzymała na pewno nie dotarły do niej po
znajomości.
Czasami ludzie przez zazdrość wygadują takie głupoty, że zaczynam się
zastanawiać, czy żal ściska im dupę, czy też mózg. Więc radzę zastanowić
się, a później komentować. Najpierw warto popatrzeć na siebie.

DonnaMatejone

Ja osobiście za tą pomoc tym dzieciom z Wietnamu <jak się nie mylę ale pewna nie jestem> szanuję...;]
Nie każdy kto ma pieniądze tak postępuje..

Vendetta_

Aaa i mela1993_5 nie ma za co...;D
<za krótki, za krótki>

mela1993_5

DonnaMatejone- nie napisalam tej wiadomosci poprzez zazdrosc, bo nie mam czego zazdroscic. I bron Boze zeby ktos zrozumial to tak, ze uwazam sie za najpiekniejsza. Nie! Chodzi mi o to, ze akceptuje siebie taka jaka jestem. Ja po prostu jej nie lubie. Ani jej urody, ani gry aktorskiej. Catherine- :) :) :) !

mela1993_5

No i pięknie - masz do tego prawo. Ja również wyraziłam swoje zdanie, bo wiem jak jest.

mela1993_5

No i dobra! Super! Ty masz swoje zdanie ja swoje i temat zakonczony! :)

mela1993_5

Niby temat skończony, ale po co tworzyć nowe, jak stare się znajdą. ;)
Nie rozumiem, czemu w tylu rankingach urody, to właśnie ona zajmuje pierwsze miejsce.
Nie jest brzydka - to fakt. Ale za piękną też jej nie uważam. Dla mnie jej uroda jest taka trochę karykaturalna, jak to ktoś gdzieś na stronie napisał. I nie to, żebym był zazdrosny, zakompleksiony, czy coś takiego - zwyczajnie wolę inny typ urody, a prawdziwymi ideałami w moim odczuciu są Catherine Zeta-Jones i Penelope Cruz.
Co do talentu się nie wypowiem, bo jej kilka ról, które widziałem, ani mnie nie zraziły, ani też nie zafascynowały. Ale to trochę za mały odsetek, by oceniać (zresztą nie praktykuję oceniania aktorów).
Oczywiście jest to moja subiektywna opinia, której raczej nie zmienię, ale do której też nikogo nie przekonuję. Piszę tylko, aby nie wyszło że jedynie dziewczynom Jolie się nie podoba oraz w celach statystycznych. :)
Pozdrawiam.

Khaosth

Tak sobie czytam ten temat i się zastanawiam, czy niektórzy tutaj myślą zanim coś napiszą...

naftowa

Czyżby aluzja? :)
Od razu wyjaśniam, że pisząc swój post myślałem, chociaż nie jestem pewien do końca o czym. :)

Khaosth

Nie, to akurat nie do Ciebie :P miałam na myśli parę innych osób, które nie potrafią przyjąć do wiadomości, że ktoś inny może mieć inne zdanie na jakiś temat.. no ale cóż ;)

mela1993_5

Kim ty jestes zeby ją oceniac ??

To nie jest portal "oceń kto najpiękniejszy" tylko FILMWEB gdzie komentuje sie i ocenia dokonania aktorskie a to jak kto wygląda nie ma znaczenia !!!!!!