Moim zdaniem Angelina nie jest aż tak piękna, są piękniejsze od niej. Nie wiem, dlaczego jest tak postrzegana, jej usta są jak najbardziej nadzwyczajne, jednak nic poza tym.
I kolejny post tyczący się tego samego! Czy wy nie potraficie zrozumieć, że jednemu się podoba kolor czerwony a inny nienawidzi czerwonego?!?
Zresztą po co ja się w ogóle bulwersuje - i tak niczego to nie zmieni, i tak codziennie ktoś będzie zakładał kolejny bzdurny temat tyczący się jej urody:-)
Jeśli nie podobają ci się tematy, na które piszą inni użytkownicy, to ich nie czytaj!!! I się nie bulwersuj, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. I to też zrobiłam, będę to robić dalej, więc NARA...
Tylko, że Filmweb to vortal o filmie - to go odróżnia od Pudelka i innych duperelków:-)
Właśnie każdy ma prawo wyrazić własne zdanie i ja je też wyrażam komentując Twojego posta... Jeśli coś piszesz na forum to musisz się liczyć z tym, że ktoś to skomentuje:-) Poza tym zanim czegoś nie przeczytam nie jestem w stanie określić czy mi się to podoba czy nie, więc uwaga "jeśli Ci się nie podoba, co piszą inni użytkownicy, to nie czytaj" jest śmieszna:-) To tyle z mojej strony:-)
No cóż, tak to już jest gdy kogoś mianują najpiękniejszą... Czy piękno to idealny nos, oczy, itd.? Każdy inaczej postrzega piękno, ale nie o to chodzi. Jak wcześniej zostało powiedziane, filmweb to portal o filmach, więc nie będę się rozpisywała i filozofowała;p :]
Napisałam na temat jej urody, ponieważ mam swoje zdanie. Nie miałam zamiaru komentować jej ról filmowych ani jej życia prywatnego. Uważam, że jej uroda, którą postrzega się na różne sposoby jest tematem, który jest i będzie zawsze aktualny. Ludzie piszą o tym, ponieważ ich poglądy są podzielone. Chcą wyrazić swoją opinię i przedstawić ją innym jak i również poznać opinie innych użytkowników. Więc twoja jest już znana.
Zgadzam się z tobą> Angelina nie jest najpiekniejsza kobietą swiata.sa ładniejsze
ale taki pudelek czy inne zabardzo sie nie zachwycają ...
mam pytanie .. czy braliscie udzial w konkursie na tej stronie ... nie będąc pełnioletnim ...
i czy jak wygraliscie cos musielisci wysylac im zgode rodziców..?
Nie no pięknie - na Pudelku się nią nie zachwycają, więc nie jest symbolem piękna - dokąd zmierza Nasze społeczeństwo;-)! Też już się nie odzywam hehe!
magda16_27 :
" Nie miałam zamiaru komentować jej ról filmowych ani jej życia prywatnego. "
no to dziewczyno masz talent. portal o filmach i kinie a ty wyjeżdżasz z takim postem? no sory ale to jest już komedia
Po raz kolejny to samo... Czy tak trudno jest kliknąć "lista tematów", wyszukać interesujący nas temat i wpisać się do niego? To już jest nudne...
I ja tam ją lubię. Ładna jest, dobrze gra, dzieci adoptuje- nie ma się czego czepiać;)
Wiesz - niby każdy ma prawo napisać co chce i gdzie chce - żyjemy w wolnym kraju;-) A Ty przecież nie musisz tego czytać nie hehe;-)
Ja dlatego doradzałam dziewczynie Pudelka, ale najwyraźniej woli na Filmwebie komentować czyjś wygląd!
zgadzam się z przedmówcami
niestety takie ustepstwa występują w XXI wieku, nieważne gdzie i co pisać, ważne żeby (zacytuje) "wyrażać własne poglądy, bo mamy prawo do własnego zdania"
to zaczyna być żenujące, że ludzie piszą, że nie lubią Angeliny (czy tez innych gwiazd), choć wiedzą, że znajda się tacy, którzy będą ich tępić za to
oj przestancie to jest forum i mozna pisac co sie chce ... jak ktos kogos nie lubi no to, to pisze , ocenia poto to jest ...
Wiesz, bo najłatwiej obejrzeć czyjeś zdjęcia i napisać - "brzydka jest, ma paskudny nos, wielkie uta". Obejrzenie filmu ze zrozumieniem i podzielenie się refleksjami na jego temat oraz na temat gry aktorskiej już takie poste nie jest:-)
fakt .... przeciesz my mozemy ja oceniac tylko na zdjeciu lub w filmie .... nigdy nie zobaczymy jej w realu .... i nie wiemy jaka ona jest ... wiec wiecie ... kazdy ma swoje zdanie
Nie mam problemu - tylko chciałabym, żeby przykładowy ktoś, zanim odniesie się do mojej wypowiedzi, uważnie ją przeczytał ze zrozumieniem, a nie odpisywał od czapy, bo to nie ma najmniejszego sensu.