Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

To jest strona przede wszystkim o filmach , a nie o urodzie i o operacjach plastycznych. Poroznawiajny o jest najlepszych rolach, a nie o tym czy powinna robic operacje czy nie . Ja juz wypowiedziałam sie na temat jej urody. http://www.filmweb.pl/Topic?id=426127&page=3. [www.filmweb.pl/Topic?id...] A więc rozmawiajmy o filmach a nie która aktorka jest ładniejsza . Pozdrowienia dla fanów i antyfanów A.Jolie.

maslaczek777

Obejrzałam wszystkie filmy z Angeliną dlatego podam w punktach 10 filmów w kolejności od najlepszego.
1) Illeana Scott w Złodzieju Życia
2) Lisa Rowe w Przerwanej Lekcji Muzyki
3) Amelia Donaghy w Kolekcjonerze Kości
4) Julia Russell w Grzesznej Miłości
5) Gia
6) Sara Wayland w 60 Sekund
7) Sarah Jordan w Bez Granic
8) Acid Burn w Hakerach
9) Casella Reese w Cyborg 2
10) Lara Croft w Tomb Raider 2
Uważam, że totalnym niewypałem był Mr. & Mrs. Smith - nuda, mało akcji, ale po za tym wszystkie filmy Angeliny były fajne. A w szególności te, które wymieniłam. Może ktoś jeszcze poda swoje typy "dziesiątki"?

Electra_Firefoxx

no mi się podobał z jej udziałem "Kolekcjoner Kości" i rzeczywiście "Mr. & Mrs. Smith" był okropny :/

maslaczek777

1.
Hakerzy ;) ogólnie fajny film i na maxa śliczna Angelina heehe , Johny Lee Miller też bardzo fajny i wogóle cała ekpia hakerów też była spoko.
2.
60 Sekund ( wporzo film i zadziorna Angelina wraz ze świetnym jak zwykle Cagem)
3.
Zmęczenie Materiału ( ogólnie lekki i przyjemny dla relaxu+scena łóżkowa ;)
4.
Tomb Raider ;) z sentymentu do gry no i fajne obcisłe wdzianko , łabuła denna i chociaż to nie Indiana Jones to jednak nie było źle.
5.
Udając Boga , fajny film , szkoda , że trudno go dorwać ;/ , niezły David Duchowny ( ciekawy bohater / antybohater wyklęty lekarz i dwór gangstera ;)

To tyle ;)