Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Ludzie powiem szczerze. Kiedyś wchodziłem na profil Angeliny z przyjemnością gdyż można było normalnie podyskutować o jej filmach, grze, aktorstwie a nawet i czasami o wyglądzie. A teraz zrobiło się tu jedno wielkie jeżdżenie po każdym. Aż żal czytać niektóre posty. Jedni wynieśli Jolie do rangi bóstwa a inni wyżywają się na niej i odnoszę wrażenie że to wynika z tego iż są jeszcze na poziomie no powiedzmy 4 klasy podstawówki albo niczego w życiu nie osiągnęli. Dajcie sobie spokój. Ja sam lubię Angelinę gdyż jest bardzo fajną aktorką i nie mam jej nic do zarzucenia, robi dużo żeby pomagać, zajmuje się dziećmi, ma szczęśliwą rodzinę, filmy też ma ciekawe aczkolwiek czekam na film gdzie pokaże cały wachlarz swoich możliwości. Darujcie sobie tego typu komentarze i zacznijcie prowadzić rozmowy jak na inteligentnych ludzi przystało i przestanie pokazywać na około że Polacy do chamy i prostaki a stąd tak wynika.

kamil10025

dokładnie. Chamstwo na filmwebie nic wiecej. Tak jak by kazdy byl idealny i super zajebisty. Sory ale przesada to co wypisują ludzie. Sa anonimowi i pisza co cha. Ciekawe jak by bylo, gdyby filmweb zrobil cos takiego jak CGM.pl dla niewtajemniczonych, tam dodają komentarze tylko ci co mają facebooka. Pisze imie i nazwisko i wiadomo kto napisał komentarz. Tam zrobilo sie spokojnie i nie ma wyzwisk i chamstwa pod kazdym newsem, ciekawe jak bylo by tutaj.

Enemie

Mogę zrozumieć to że ktoś wyraził swoją opinię negatywną bądź pozytywną bo nie lubi jej albo ją lubi jako aktorką albo ma jakieś obiekcje odnośnie filmu. Ale odnoszę wrażenie że wszyscy jej filmy z chęcią oglądają ale boją się o tym powiedzieć i jeżdżą po wyglądzie co dla mnie jest głupotą bo nie jest to pudelek czy kozaczek ale strona o filmach.

Enemie

Dla mnie to kompletna głupota. Nie idę za trendami, nie mam profilu na tym całym facebooku, bo i po co ? Z tymi, z którymi chcę mieć kontakt to mam. I dlatego nie mogłabym pisać komentarzy ? Totalny absurd. Poza tym, co da Ci to, że wiesz kto dany komentarz napisał ? I tak tej osoby nie znasz.
Zresztą, ja prócz kilku wyjątków nie widzę tutaj zbyt wiele chamstwa. Krytyka Jolie nie jest chamstwem.

Cleaa

Krytyka sama w sobie nie jest chamstwem ale chodzi nam o sposób w jaki wypowiadają się użytkownicy. Bo gdzie nie spojrzę tam cytuję "popie.... cię" "spier....", "kur...." itd. Można by w nieskończoność wymieniać. A poza tym mi chodziło o to że tutaj jest tyko jeżdżenie po sobie bo komuś się nie podoba czyjeś zdanie lub z się z czymś nie zgadzam.

kamil10025

Co do powszechnie uważanych za wulgarne słów się zgadzam.

kamil10025

Brawa dla tego pana! Prosto i na temat, ludzi myślących na tym portalu brakuje. Teraz nawet swojej opinii wyrazić nie można bo zlezie się hołota i zwyzywają człowieka, a o normalnej ludzkiej dyskusji już nie wspomnę. Mało na tym portalu zostało ludzi z którymi można normalnie o filmie pogadać.

JoKeR7991

A dziękuję bardzo.

użytkownik usunięty
kamil10025

Oczywiście zgadzam się , ale tym szmatom z filmwebu nie da się wpoić do tych małych mózgów że niewolno obrażać tak piękną kobietę jaką jest Angelina nic im nie zrobiła i wgl no to w takiej sytuacji zmuszony jestem niszczyć takich patałachów