No właśnie w pełni popieram!JA nie mówię, ze źle robi jak je adoptuje , ale po cholere tak sie tym chwali ;| raz adoptuje raz rodzi ;/ znalazła się dobroduszna;/ wkradła się to mazenstwa Brada z Jeniffer i teraz jest szczęsliwa, ze dokonala tego co chciala;/ nie cierpie jej!
No właśnie - zaadoptowane dzieci powinna najlepiej chować w piwnicy - żeby się nimi nie chwalić. ;-)
No to napisz co masz na myśli jak człowiek. Bo cholera co to ma znaczyć, że chwali się tymi dzieciakami? No i co ma zrobić żeby się nimi nie chwalić? Wytłumacz mi to proszę (i nie bełkocz).
Sam nie bełkocz! i nie będę nic tłumaczyła, bo poostu nie trawię tej kobiety i co w tym dziwnego?> powiedzz ;> jestem bardzo ciekawa czy Ty tak kazdego aktora/ke lubisz??
Obok mojego nicku jest znaczek zdradzający moją płeć. Chyba jest widoczny?
Po pierwsze i ostatnie: nigdzie nie napisałam, że lubię każdego aktora a tym bardziej, że uwielbiam Jolie.
Po prostu bawią mnie te Twoje argumenty. Co w tym dziwnego? Powiedz (a raczej napisz).
hehe,argumenty faktycznie zabawne,rozumiem że można kogoś nie lubić,nie cierpieć,wprost nienawidzieć ale po co wymyślać głupoty żeby to uzasadnić?
Oke ten komentarz rzeczywiście nie wyszedł zbyt dobrze i nie pokazał najmnieszego sensu...
Jesli chodzi o angeline, nigdy jej nie lubialm i zawsze w jakis sposob mnie draznila ;o i mysle, ze to sie nie zmieni...
A po drugie: hmm wybacz zjadlam chyba "a" wiem, ze jestes dziewczyna ;p taki maly blad ;]