Ludzie! Może wreszcie zaczniecie coś pisać, bo taki zastój się na tym forum zrobił, że aż nie ma o czym pisać.
Angelina to najpiękniejsza kobieta na świeci i wypadałoby coś o niej pisać... :)
Cześć Electro!
Sama wiesz jak to jest. Albo piszą, że jest lalką Barbie, albo że jej nienawidzą, może lepiej niech nie piszą ;)
Ja nadal uważam Angie za najpiękniejszą kobietę i bardzo dobrą osobę!
I nie zmienią tego głupie komentarze w typie ? ?jest beznadziejna bo jej zazdroszczę!?
Pozdrawiam fanów pani A.J.!
Angelina zapewne jest piękną kobietą.
Ale i tak wg. mnie najpiękniejsza jest Ashley Judd.
Niektórzy twierdzą , że są podobne - ja nie widzę podobieństwa.
Angelina niepotrzebnie często robi zbyt mocny makijaż , natomiast Ashley jest bardziej naturalna i ma subtelniejszą urodę.Jest nieziemsko uwodzicielska zwłaszcza gdy się uśmiecha.Jak dla mnie jest cudownym wybrykiem natury , chociaż u Angeliny mocnym atutem są usta , które są "przylepcem"na facetów i wykładnią jej sexsapilu.
po co pisac o jednej aktorce ponad 300 tematow??? ja tam juz wyroslem z zachwytu nad nia...a po tym co wokol sibie wyprawia to juz nie wiem co wy dzieciaki w niej widzicie chyba ze o to chodzi i wam sie to podoba ;] ... ktos gdzies napisal ze ma klase... ciekawe spstrzezenie :D chyba ze klasa jest miec kilku mezow , kupowanie dzieci itp , p...nie sie z kazdym po katach (sory za wulgaryzm :)... nie wiem kto tu w niej widzi klase ... niezaprzeczam ze ma cos w sobie co sie moze podobac ....ahhhhh te piersi ;] ...te wary to chyba ciut sobie za bardzo napompowala ale i to moze si epodobac ;] tylko z glowka cos nie tak ...
Przepraszam, ale Ty coś pisałeś o obrażaniu Monici Bellucci na jej forum :/ A co Ty teraz robisz??
Skąd przepraszam wziąłeś to, że "kupuje dzieci"?
"...te wary to chyba ciut sobie za bardzo napompowala " - napompowała?? :/ jesteś żenujący.. popatrz sobie na jej zdjęcia z dzieciństwa i na zdjęcia jej matki. Może jej matka też sobie "napompowała" i od razu po urodzeniu córki zrobiła jej ten sam zabieg ? :/
"juz nie wiem co wy dzieciaki w niej widzicie" - dzieciaki???? A może to właśnie Ty jesteś taki dzieciakiem, bo tak eksponujesz swoją dorosłość, że żal słów.. :/
Jesteś tak wkurzający, że aż usiedzieć nie mogę, wiesz..? Jeśli te głupoty wypisałes tylko, żeby wkurzyć, to bardzo proszę.. Udało Ci się..
"nie wiem kto tu w niej widzi klase" PO PROSTU ŻAŁOSNE!!! A co?? Może tylko M.B. ma klasę???? No sorry, ale jeśli widzisz tylko Monicę to zdejmij sobie ten plakat z twarzy :/
no to sie ciesze ze sie udalo :D .. co do Belucci to nie mam jakiegos tam fiola na jej punkcie , wogole jak dla mnie to sa zwykli ludzie i smieszy mnie jak ludzie(tak jak Ty) wypisuja bzdety ze ich uwielbiaja i ze sa naj naj naj i wara od nich ...moze jak dorosniesz to przyznasz mi racje POZDRAWIAM ;p
"wogole jak dla mnie to sa zwykli ludzie i smieszy mnie jak ludzie(tak jak Ty) wypisuja bzdety ze ich uwielbiaja i ze sa naj naj naj i wara od nich ...moze jak dorosniesz to przyznasz mi racje"
LOL, W takim razie powinienieś tego typu zdanie powtórzyć kilka razy na forum wielu aktorek/aktorów - zawsze mają one/oni zagorzałych fanów...
"moze jak dorosniesz " - czy pisze do mnie 15-latek, że tak próbujesz ze wszystkich robić dzieci, a siebie uważasz za najmądrzejszego na świecie..? :/ jesteś naprawdę żałosny z tymi tekstami o dorosłości.. :/
"co do Belucci to nie mam jakiegos tam fiola na jej punkcie , wogole jak dla mnie to sa zwykli ludzie" - no nie wcale.. tylko ciągle mówisz "najpiękniejsza kobieta, najcudowniejsza, najbardziej idealna".. czy wg Ciebie to nie jest "fioł"?
"smieszy mnie jak ludzie(tak jak Ty) wypisuja bzdety ze ich uwielbiaja i ze sa naj naj naj i wara od nich " - wypisują bzdety, że ich uwielbiają??? przepraszam Cię bardzo.. dla mnie Jolie jest wzorem piękności i ideałem.. dla Ciebie Bellucci.. w tej chwili sam siebie obraziłeś, bo piszesz o MB to samo, co ja o AJ. A nie możesz znieść tego (choć powiedziałam, że Monica jest naprawdę piękną i idealną kobietą), że uważam Angelinę za wzór piękności.. jesteś chory...
Kurczę,ludzie jedni lubią Angeliny inni nie i trzeba to uszanować,po co na siebie wzajemnie najeżdżać.ja osobiście ją kocham,to moja ulubiona aktorka,piekna,utalentowana,a przede wszystkim pomaga ludziom na całym świecie nie myśląc tylko o nieustannych galach,imprezach tak jak niektóre gwiazdy.tak w ogóle to nie moge się doczekać premiery 'the good shepherd'.dopiero w lutym;/
Angelina Jolie i Monica Bellucci są wedłóg mnie bardzo utalentowane i piękne. A Jolie ma klasę i nie ma "napompowanych" ust - obejrzyj sobie jej zdjęcia z młodości..