Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Ludzie! Może wreszcie zaczniecie coś pisać, bo taki zastój się na tym forum zrobił, że aż nie ma o czym pisać.

Angelina to najpiękniejsza kobieta na świeci i wypadałoby coś o niej pisać... :)

Electra_Firefoxx

Cześć Electro!
Sama wiesz jak to jest. Albo piszą, że jest lalką Barbie, albo że jej nienawidzą, może lepiej niech nie piszą ;)
Ja nadal uważam Angie za najpiękniejszą kobietę i bardzo dobrą osobę!
I nie zmienią tego głupie komentarze w typie ? ?jest beznadziejna bo jej zazdroszczę!?
Pozdrawiam fanów pani A.J.!

Nachtjager

tez sądze ze Angelina jest najładniejsza i najlepsza :D:D:D!!!!!!!!!!

Electra_Firefoxx

Angelina zapewne jest piękną kobietą.
Ale i tak wg. mnie najpiękniejsza jest Ashley Judd.
Niektórzy twierdzą , że są podobne - ja nie widzę podobieństwa.
Angelina niepotrzebnie często robi zbyt mocny makijaż , natomiast Ashley jest bardziej naturalna i ma subtelniejszą urodę.Jest nieziemsko uwodzicielska zwłaszcza gdy się uśmiecha.Jak dla mnie jest cudownym wybrykiem natury , chociaż u Angeliny mocnym atutem są usta , które są "przylepcem"na facetów i wykładnią jej sexsapilu.

mamsztyl

po co pisac o jednej aktorce ponad 300 tematow??? ja tam juz wyroslem z zachwytu nad nia...a po tym co wokol sibie wyprawia to juz nie wiem co wy dzieciaki w niej widzicie chyba ze o to chodzi i wam sie to podoba ;] ... ktos gdzies napisal ze ma klase... ciekawe spstrzezenie :D chyba ze klasa jest miec kilku mezow , kupowanie dzieci itp , p...nie sie z kazdym po katach (sory za wulgaryzm :)... nie wiem kto tu w niej widzi klase ... niezaprzeczam ze ma cos w sobie co sie moze podobac ....ahhhhh te piersi ;] ...te wary to chyba ciut sobie za bardzo napompowala ale i to moze si epodobac ;] tylko z glowka cos nie tak ...

b3lial

Przepraszam, ale Ty coś pisałeś o obrażaniu Monici Bellucci na jej forum :/ A co Ty teraz robisz??

Skąd przepraszam wziąłeś to, że "kupuje dzieci"?

"...te wary to chyba ciut sobie za bardzo napompowala " - napompowała?? :/ jesteś żenujący.. popatrz sobie na jej zdjęcia z dzieciństwa i na zdjęcia jej matki. Może jej matka też sobie "napompowała" i od razu po urodzeniu córki zrobiła jej ten sam zabieg ? :/

"juz nie wiem co wy dzieciaki w niej widzicie" - dzieciaki???? A może to właśnie Ty jesteś taki dzieciakiem, bo tak eksponujesz swoją dorosłość, że żal słów.. :/

Jesteś tak wkurzający, że aż usiedzieć nie mogę, wiesz..? Jeśli te głupoty wypisałes tylko, żeby wkurzyć, to bardzo proszę.. Udało Ci się..

"nie wiem kto tu w niej widzi klase" PO PROSTU ŻAŁOSNE!!! A co?? Może tylko M.B. ma klasę???? No sorry, ale jeśli widzisz tylko Monicę to zdejmij sobie ten plakat z twarzy :/

Electra_Firefoxx

no to sie ciesze ze sie udalo :D .. co do Belucci to nie mam jakiegos tam fiola na jej punkcie , wogole jak dla mnie to sa zwykli ludzie i smieszy mnie jak ludzie(tak jak Ty) wypisuja bzdety ze ich uwielbiaja i ze sa naj naj naj i wara od nich ...moze jak dorosniesz to przyznasz mi racje POZDRAWIAM ;p

b3lial

"wogole jak dla mnie to sa zwykli ludzie i smieszy mnie jak ludzie(tak jak Ty) wypisuja bzdety ze ich uwielbiaja i ze sa naj naj naj i wara od nich ...moze jak dorosniesz to przyznasz mi racje"

LOL, W takim razie powinienieś tego typu zdanie powtórzyć kilka razy na forum wielu aktorek/aktorów - zawsze mają one/oni zagorzałych fanów...

b3lial

"moze jak dorosniesz " - czy pisze do mnie 15-latek, że tak próbujesz ze wszystkich robić dzieci, a siebie uważasz za najmądrzejszego na świecie..? :/ jesteś naprawdę żałosny z tymi tekstami o dorosłości.. :/

"co do Belucci to nie mam jakiegos tam fiola na jej punkcie , wogole jak dla mnie to sa zwykli ludzie" - no nie wcale.. tylko ciągle mówisz "najpiękniejsza kobieta, najcudowniejsza, najbardziej idealna".. czy wg Ciebie to nie jest "fioł"?

"smieszy mnie jak ludzie(tak jak Ty) wypisuja bzdety ze ich uwielbiaja i ze sa naj naj naj i wara od nich " - wypisują bzdety, że ich uwielbiają??? przepraszam Cię bardzo.. dla mnie Jolie jest wzorem piękności i ideałem.. dla Ciebie Bellucci.. w tej chwili sam siebie obraziłeś, bo piszesz o MB to samo, co ja o AJ. A nie możesz znieść tego (choć powiedziałam, że Monica jest naprawdę piękną i idealną kobietą), że uważam Angelinę za wzór piękności.. jesteś chory...

Electra_Firefoxx

Kurczę,ludzie jedni lubią Angeliny inni nie i trzeba to uszanować,po co na siebie wzajemnie najeżdżać.ja osobiście ją kocham,to moja ulubiona aktorka,piekna,utalentowana,a przede wszystkim pomaga ludziom na całym świecie nie myśląc tylko o nieustannych galach,imprezach tak jak niektóre gwiazdy.tak w ogóle to nie moge się doczekać premiery 'the good shepherd'.dopiero w lutym;/

b3lial

Angelina Jolie i Monica Bellucci są wedłóg mnie bardzo utalentowane i piękne. A Jolie ma klasę i nie ma "napompowanych" ust - obejrzyj sobie jej zdjęcia z młodości..

Electra_Firefoxx

Kiedyś nie lubiłam Angeliny i twierdziłam, że jest kiepską aktorką, jednak... Obejrzałam z nią parę filmów więcej i stwierdziłam, że jest piękną kobietą i nie tylko wspaniałą aktorką (co uwodowniła chociażby w "Przerwanej lekcji muzyki"), ale i dobrym człowiekiem.

Pozdrawiam wszystkich jej fanów :)