Wyczytałem to w jakiejś gazecie. Ble...szkoda, a taka piekna. Choć nie widziano jej z kobietami.
Ojojoj ale plota nie z tej ziemi. Dzięki za takie cudne newsy... Ludzie... Po pierwsze jak sam mówisz: "wyczytałeś to w jakiejś gazecie". Więc licz się z tym, że to na 90% nieprawda. Po drugie nawet jakby to była prawda, to nie widzę w czym problem? Sprawia to, że jest gorszą aktorką? Chyba nie...
A co do komentarza nade mną, pewnie myślałaś o tym, że teraz jest z "Brad' uniem". To, że z nim jest wcale nie znaczy, że kobiety nie mogłyby jej się nadal podobać ;)
Ogólnie rzecz biorąc, jak dla mnie mogłaby być homoseksualistką i żadnego "ble" bym na nią nie powiedziała. Według mnie jest świetną aktorką, a do tego naprawdę piękną i nie obchodzi mnie z kim spotka się w sypialni.
Pozdrawiam
Uwaga, założyciel tego tematu jest zboczony. Prowokuje ciągle do bezsensownych dyskusji, dzięki czemu osiąga satysfakcję seksualną. Wystarczy spojrzeć jak to dziecko gnoi siebie na forum o filmie "Tajemnica Brokeback Mountain".
Uwaga na tropokraka. To człowiek, który nie uznaje zdania innych, jest agresywny i atakuje, gdy nie toleruje się gejów. Nie wierzę, że to hetero. To homo. Każdego tutaj przystojnego mężczyznę przeleciałby z chęcią i zrobił loda. Nie dajcie się mu. Jest roznosicielem wirusa HIV! Potwierdzone...sam napisał. Nie potrafi wymyśleć też czegoś oryginalnego, tylko odpowiada tym samym, co nie wzbudza u mnie żadnego zdenerwowania, a wiem, że moje odpowiedzi go bulwersują, ponieważ zawsze odpowiada. Jakby nie odpowiedział, to ja też bym zrobił to. Jego poziom intelektualny jest równy zeru, ale bardziej na minusie!
Głupi fgs. Nawet mnie poinformował na e-mail. Znowu się włamał. Zmieniam hasło. Przepraszam za tą sytuację. Pozdrawiam fanów filmów.
Do założyciela tematu: no i co z tego?! Niby ja żyję w wolnym kraju, Jolie też w wolnym kraju żyje, a t jednak tak dyskryminuje się wszystkie orientacje seksualne poza heteroseksualizmem. Moim zdaniem to szczyt głupoty, bo każdy ma prawo kochać kogo mu się podoba i tobie nic do tego
miała romans z kobietą, nawet ona(ta jej kochanka) nie chciała by Angelina brala slub z Bradem i przyznała się do romansu
Fagasku, jesteś zboczeńcem. Tylko akty ci w głowie, wszędzie piszesz jedynie o seksie i orientacji seksualnej. Ale to nic dziwnego u niedorozwiniętego dziecka.
Uwaga wszyscy tu zgromadzeni! FaGaS jest skrzyżowaniem taboretu z parapetem (co sam udowodnił), codziennie je obiad ze swojego nocnika, śpi w piekarniku, a myje się starymi grabiami. Ponadto śmierdzi moczem i starymi ludźmi. Zostało to udowodnione naukowo.
Według niektórych źródeł jest jeszcze przyczyną wzrostu efektu cieplarnianego i plam na słońcu.
Nie wierzcie mu. To mój młodszy kolega. Ma 12 lat i zgwałcił swoją całą rodzinę. Myśli też, że mnie zgnoi tym. Jest egoistą, ponieważ może to zrobić tylko swoim kolegom, którzy mają 9 lat i są psychicznie chorzy.
hehe ja tam nie wiem ale TO DOBRZE! marzenie faceta, bo zaprosiał by koleżanke wiecie gdzie :D Booooże Jolie i koleżanka w mojej alkowie....
pozdro
I jeszcze jedno. Jeśli ktoś chce zobaczyć wiarygodność FaGaSka (znanego też pod nazwą Conradoo), to niech wejdzie na forum filmu "Tajemnica Brokeback Mountain". Tam dopiero widać jak FaGaSek opanował zasady kulturalnej dyskusji i rzeczowego przedstawiania faktów. Ten niebywale inteligentny rozmówca ma 14-16 lat i jest bardzo mądry. Mama nie dała mu obiadu.
FaGaSku, jeśli chcesz porozmawiać, to podaj swój adres mailowy. Pogadamy sobie jak na specjalistów przystało. Ale się za bardzo boisz. Nie piszesz tam, gdzie ja się wypowiadam. Uciekasz ode mnie.
Tutaj już nic więcej nie napiszę. Nie warto brudzić kolejnego forum. Tak więc FaGaSku, albo zostajesz tylko na forum BM, albo tchórzysz i piszesz gdziekolwiek. Mój mały zakompleksiony dzieciaczku.
/ End of transmission /