Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Piękna, cudowna, z klasą!

użytkownik usunięty

Kiedyś była piękniejsza ale teraz ma klase, stał się kobieca, zdystansowana do tego zamieszanie jakie się wokół niej dzieje.

Jest wspaniałą aktorką, utalentowaną, potrafi wczuć się (znakomicie) w każdą rolę. Mają rację ci, którzy uważają ją za jedną z najseksowniejszych kobiet świata- jest to bardzo liczna grupa ludzi bo Angelina znajuje się w czołówce wszelkich rankinków.

Życzę jej samych sukcesów i ról na miarę "Przerwanej lekcji muzyki". To do tego filmu odsyłam wszystkich tych, którzy uważają jej umiejętności aktorskie za słabe.

zgadzam sie co do slowa, stad miejsce 340?

użytkownik usunięty
guga_buzka

pewnie, że stąd. Dokładniej mówiąc z czystej zazdrości.

no pewnie tak.

również się zgadzam,jest fantastyczna.każdy film z jej udziałem jest dobry.

Angelina jest teraz bardzo kobiecia, cieniutkie rączki i twarz 40latki. W latach 90tych była naprawdę piękna (tego słowa chyba nie idzie stopniować), ale teraz jest jednym wielkim pośmiewiskiem. Do tego to jedna z niewielu aktorek, która potrafi zagrać bardzo dobrze, żeby 2 dni później zagrać jak totalna amatorka. A co do zamieszania- sama je latami prowokowała,a teraz ma rachunek. Zresztą, nie czarujmy się- rusza jako Ambasador Dobrej Woli do, dajmy na to, Etiopii i 2 dni później pojawia się 1545 zdjęć z tej wycieczki. Ona po prostu chce tak żyć.

Binula

Spójrz w lustro. Chyba masz kompleksy.

"Zresztą, nie czarujmy się- rusza jako Ambasador Dobrej Woli do, dajmy na to, Etiopii i 2 dni później pojawia się 1545 zdjęć z tej wycieczki. Ona po prostu chce tak żyć." - dziewczyno, jesteś żałosna.

Enemie

za to tekst o kompleksach jest taki oryginalny i twórczy:-)
Co do mojej żałosności- dziękuję za przekonujący argument, dziewczyno:-)