Teraz kiedy Jolie ma poród za sobą, to pismaki piszą, ze nie wiadomo czy to jest dziecko Brada Pitta :P bo podobno zaczęła sie tez czesto spotykac z pierwszym mezem Jonnym Lee Millerem
Jak zawsze, gdy coś się poważnego stanie w życiu gwiazdy to od razu zaczynają oskarżać ją o niestworzone rzeczy. Niech brukowce wykradną dziecko w nocy z domu Jolie i zrobią mu test DNA to przekonają się, jak jest naprawdę.
Jak zawsze, gdy coś się poważnego stanie w życiu gwiazdy to od razu zaczynają oskarżać ją o niestworzone rzeczy. Niech brukowce wykradną dziecko w nocy z domu Jolie i zrobią mu test DNA to przekonają się, jak jest naprawdę.
Zaakcentowałaś mocno swoje zdanie na forum:). Cztery razy ten sam koment :) Czemu brukowce zawsze żerują na ludziach? Te wredne pismaki chyba lubią ludziom uprzykrzac życie...
Ok niech te głupie brukowce piszą sobie co chcą, wiadomość tę miał zdobyć brukowiec "The National Enquirer" który rzecz jasna otrzymał newsa od anonimowej osoby blisko związanej z Angeliną...jasne, jakoś w to nie bardzo chce mi się wierzyć. Pozdro :)
Mam pytanie. Czy osoba, która byłaby blisko związana z Angeliną nakapowałaby na nią do brukowca, że ta spotyka się z byłym mężem? Kpina... Na miejscu osoby, która napisała ten artykuł podałabym się do dymisji, bo skoro już nie ma o czym pisac, to po co kurde w ogóle coś pisze?
Do Pani Electry Firefoxx :)
Oczywiście że w naszej moralności ( jakże wysokiej) niemożliwe jest takie zachowanie ( tzn. donoszenie na przyjaciół) ale co innego życie a co innego biznes. Sam fakt że jest to brukowiec, który wypisuje zmyślane historyjki powołując się na anonimową osobę chyba o czymś świadczy..równie dobrze mogłabym napisać do naszego krajowego Faktu że jestem w ciąży z Bradem..Ta informacja zawierałaby taką samą dozę prawdy co informacja podana przez amerykański brukowiec . pozdro :)