Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Aktorka przecietna(chyba że trochę sie talent zmarnował ) Co do urody to ludzie przesadzają. Wcale nie jest taka piękna. Rozumiem żeby powiedzieć o Halle Berry czy Catherine Zeta-Jones że są naprawdę piękne ale o Angelinie??

thomas_4

Heh nom widzisz bo każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje. Jest wiele pięknych kobiet takich jak np: Charlzie Theron, Natalie Portman,Nicole Kidman,Monicca Bellucci, ale Angelina moim skromnym zdaniem także zalicza się do tego grona. Co do jej talentu, to nie bywale go posiada. Doskonale kreuje postacie buntowników, silmych indywidualności, gdyż sama takową niebywale jest. Wspaniała kreacja aktorska w filmie "Gia" (nominacja do Złotego Głobu z uwagi na iż był to film telewizyjny) i oczywiście sławetna rola w "Lekcji Przerwanej Muzyki" ( tytuł oryginalny "Girl Interrupted, ach te polskie tłumaczenia) za tę rolę także zasłużony Oskar. Niebywale te dwie role są istnymi perełkami w jej dorobku filmowym. Ubolewam że na razie poprzestała na tych dwóch wspaniałych filmach ale gorąco trzymam kciuki że jeszcze pokaże na co ją stać. A wiem że stać ją na wiele. Pozdro :P

Joern

zgadzam sie. mi sie ona tez zbytnio nie podoba wygladowo. ale gra dosc dobrze. mimo tego nie podniecam sie nia zbytnio.

biczaleczka

jak już gdzieś napisałam:
1. każdy ma inny gust i liczę, że w tym poście nikt nie będzie się kłócił, tylko wymieniał opinią
2. jest wiele ładniejszych i lepiej grających aktorek, czasami mniej docenionych, czasami więcej, są też te niedocenione jeszcze :)

ja w każdym razie nie przepadam a Angi :)
Pozdrawiam! ;]