Brzydka,nie umie grać,znana tylko z tego że ma "rybie wary" na pół twarzy.Ja bym nie wziął jej nawet do filmu klasy F,bo nawet tam się nie nadaje.
Gdybyś ty się chociaż odrobinkę znał na aktorstwie
śmiechu warte. <lol2>
A co do ust to tu komentujemy grę a nie wygląd a mi się
w sumie te usta podobają takie charakterystyczne są . !
zazdrość? poniekąd, ale głównie mozna tu wyczuć totalne bezmózgowie i imbecylizm objawiające sie "wybitnymi wypowiedziami ekspertów kina", którzy nie znają czegoś takiego jak argument do swojej wypowiedzi
przydałoby sie powiedzieć dlaczego ma sie takie czy inne zdanie, ale cóż niestety tak bywa, na filmwebie mnogo od "ekspertów aktorstwa"
ŻENADA GOŚĆ OCENIL Anne Hathaway NA 10 I DODAL DO ULUBIONYCH A NIE OGLĄDAŁ Z NIA ZADNEGO FILMU I RAPTEM MA OCENIONYCH 10 A SIE PRZYPIERDALA DO JOLIE ... IDZ POGRAJ W TETRISA A NIE BIERZ SIE ZA PISANIE NA FORUM SKORO NAWET NIE UMIESZ ZDANIA SKLEIC TY KUPO GOWNA NIE PODOBNA DO SWINI
heh...:Pja sie zgadzam z toba po czesci .. brzydka to moze nie jest ... chociaz wiele ladniejszych w Hollywood jest
nigdy nie rozumiałam i chyba nie zrozumiem jej fenomenu ;/ przeciez jest tyle ładniejszych i bardziej UTALENTOWANYCH aktorek, a ona uchodzi za Bóstwo... nie lubie jej :|
i znowu sie powtórzę: przydałoby sie powiedzieć dlaczego ma sie takie czy inne zdanie, ale cóż niestety tak bywa, na filmwebie mnogo od "ekspertów aktorstwa"
posumowując: argumenty!
Każdy ma swoje zdanie.. ;)) ale wielu tu prowokatorow :P , po co komentowac. Całkiem fajnie gra xDD Mr. & Mrs. Smith - fajnie gra a w 'Oszukana' jest świetna :))
ok, czytajac zapowiedź filmu z AJ wydaje sie całkiem ciekawy itd, ale z tego co zauważyłam, ona zazwyczaj nie umie dobrze zagrać swojej roli. Film może być kiepski z wielu przyczyn (żeby nie było że neguje film ze wzgledu na AG) ale po prostu ogladałam dużo filmów i jakoś w żadnym mnie nie urzekła...
Nie wytrzymam.....
Oglądałem kilka filmów z nią(NIE WSZYSTKIE) i w 90% wypadła kiepsko.A po za tym to nie umiałaby zagrać najłatwiejszej roli jaką mogę sobie wyobrazić.Parę osób się już ze mną zgodziło ale wiadomo,że jej "PSEUDO-WIELBICIELE" będą chcieli mnie zmieszać z -----.Bo Bóg wybacza,fani nigdy!
jeśli tak sądzisz to po co piszesz na tym forum takie rzeczy jeśli dobrze wiesz że "PSEUDO-WIELBICIELE" będą chcieli [cię] zmieszać z -----"
Musze sie zgodzic. te usta ma jak ponton.ohyda.A aktorką najlepszą nie jest. Moim zdaniem
jedna osoba ma usta jak ponton ... a inna obwisłe cycki ... jak się chce to do każdego można się przyczepić ... każdy lubi co innego ... a zazdrość jaką widzę u niektórych ... bawi mnie ... i jak mogę przypuszczać wypowiedzi tych osób oparte są na filmach akcji takich jak wanted ... może któreś z was oglądało Oszukaną ... gdzie główna rola odgrywana przez Jolie była poruszająca ... w tym filmie pokazała klasę i jeżeli macie zamiar jeździć po osobie o której G wiecie musicie posiadać argumenty ... oglądnijcie wymieniony wyżej film ... to pogadamy ... :)
no ja ogladalem i oczym chcesz gadac ?
<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>