Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Angie aktorką jest dobrą, ale jej filmografia to istna masakra! Co drugi film to gniot. Mało tego! Na prawie 20 obejrzanych z nią tytułów, wystawiłem tylko trzy 'siódemki' (z
zaznaczeniem, że nie oglądałem "Przerwanej lekcji muzyki"). A już ostatnie filmy z jej udziałem to mniejsze lub większe porażki. "Salt", "Turysta", "Wanted", a zwłaszcza "Beowulf" i "Aleksander" to okropne szmiry. Angie nie ma niestety nosa do scenariuszy.

Szkoda takiej aktorki.

użytkownik usunięty
Freeman47

rzeczywiście gra w słabych filmach. Najwyżej oceniłem 7/10 Pan i Pani Smith reszta gnioty włącznie z Przerwaną lekcją muzyki która ma niesamowicie zawyżoną średnią na FilmWebie

użytkownik usunięty

Oszukana to podobno najlepszy jej film ale go nie oglądałem

jezeli "Przerwana lekcja muzyki" to dla ciebie gniot to nie mamy o czym nawet rozmawiac.

użytkownik usunięty
Enemie

oczywiście że gniot, spójrz na średnią tego filmu
http://www.imdb.com/title/tt0172493/

Jeżeli dla ciebie film ze średnią 7.1 jest gniotem to ja nie wiem. Chyba się w coś uderzyłeś w dzieciństwie

użytkownik usunięty
kamil10025

No ty się chyba palnąłeś za dużo razy, mi na szczęście się to nie zdarzyło

Gniot to może nie ale na pewno bardzo przeciętny film, swoją drogą nawet nie wiem po co ten film powstał, przecież wcześniej już był Lot nad kukułczym gniazdem.

I z kim tu rozmawiać???? Co z tego że film ma ocene 8.1, że wiele ludzi go poleca gdyż warto obejrzeć oraz co z tego że Angelina zdobyła Oscara i nominacje w ważniejszych kategoriach do Złotych Globów i Amerykańskiej Gildii Aktorów. Nie to po prostu musi być gniot.

użytkownik usunięty
kamil10025

niestety same aktorstwo nie wszytko, film nie ma nic nowego do zaoferowania, jest tylko kolejnym odgrzewanym kotletem a 8.1 Filmweb to oczy oście pomyłka

Freeman47

Matko jedyna co ja tu czytam!!! Przerwana lekcja muzyki szmirą. Ludzie!!! Co wy pierdzielicie. Fakt faktem przez niektóre film trzeba przejść z przymróżeniem oka ale w produkcjach które wymieniliście liczy się tylko dostarczenie rozrywki. Takie jest moje zdanie. Jeżeli chcecie sobie obejrzeć kino że tak powiem górnolotne to radzę włączyć Oszukaną. Rewelacja sama w sobie. Clint wiedział kogo angażuje do tego filmu. Poza tym w produkcji też jest Kleopatra. Jeżeli Angelina naprawdę włoży w ten film dużo pracy co może mieć nawet nominacje do Oscara. Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Freeman47

A i jeszcze jedno same gnioty ale 20 filmów z nią obejrzałeś. No to bardzo interesujące.

kamil10025

Koleś patrzy na srednie filmow na imdb i plecie ktore filmy to szmiry a ktore nie. Ja sam oceniam w przeciwienstwie do ciebie, mam swoje zdanie i wiem czy MNIE sie podobal film czy nie a nie czy wiekszosci tak. Szkoda slow ten temat to prowokacja spadam stąd.