Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Już wtedy kiedy wiedziałem ze zagra w TR (moja (kiedys)ulubiona gra) Że jest najładniejszą i najbardziej utalentowaną aktorką do tego przedwsięwzięcia :) Spisała sie na medal, choc zrobiono kontynuacje, widze Angeline tylko w roli pierwszego filmu, ciekawe jak bedzie z trzecią. Widocznie Janowi de Bont nie wychodzą kontynuacje (Speed 2)

incom

Nie wiadomo, czy zagra w trzeciej części ;( Podobno mówiła, że zadowalają ją poprzednie dwie i więcej nie chce już brać udziału w tym przedsięwzięciu :( Ale trzymajmy kciuki, że zmieni zdanie, bo ja widzę tylko ją w tej roli.

Electra_Firefoxx

Myślę, że Angie nie chcę być kojarzona tylko z tą serią filmów i dla tego może nie zagrać w kontynuacji.

kakihara_2

Też sądzę podobnie, ale jako wielka fanka Tomb Raider'a :) i Lary Croft sądzę, że Angelina idealnie pasuje do tej roli. Nawet sam rysownik miss Croft powiedział iż "Angelina pasuje do niej, jak ulał". Nie wyobrażam sobie kogoś, kto mógły wcielić się w Larę lepiej. To po prostu nie możliwe!! Ona ma nawet podobny charakter.

Electra_Firefoxx

Racja. Ciężko będzie znaleźc inną aktorkę. Angelina pasowała do tej roli wspaniale.

incom

I taj najpiękniejsza jest Pamela Anderson a nie angelina ;))

Nathalia

ha ha ha, ale się uśmiałem. Jak tak uważasz, to... to już sam nie wiem.

kakihara_2

Angelina i Lara...są bardzo do siebie podobne..!!..prawie identyczne...co do wypowiedzi Camilli 1990: każdy ma swoje zdanie...ale ja akurat sądzę inaczej :):)

Aleksandra_6

coś mi się zdaje, ze Camilla 1990 napisała to bardziej z ironią, niż na serio...
Bo nie chce mi się wierzyć!
Moim zdaniem Angelina nie jest najpiękniejsza, ale na pewno ładniejsza od Pameli!