Wydaje mi się,że kto jak kto ale Jolie powinna być jedną z nielicznych kobiet w tej "super setce" :)
Moim zdaniem jest jedną z lepszych AKTOREK,lubię oglądać filmy z nią,ma talent i urodę.
I korci mnie żeby to napisać.Wygląda starzej niż na swój wiek,tzn. nie,źle się wyraziłam.Ma dojrzalsze rysy twarzy,zawsze myślałam,że jest starsza np.od Winony Ryder.
To takie moje odczucia.
Bardzo szanuję i cenię jej ogromny wkład w różnego rodzaju akcje.Oprócz talentu ma też serce;)
Rzeczywiście Angelina zajmuje bardzo niską pozycje, biorąc pod uwagę to, że ostatnie miejsce ma numer 492 (zajmuje je Uwe Boll). Nawet Hillary Duff jest wyżej od Jolie.
Zgadzam się , powinna być dużo wyżej . To jakiś żart żeby Duff była wyżej od Angeliny, która jest świetną, utalentowaną aktorką .
Chyba najwyżej z aktorek w tej chwili jest ta Carter z Podziemnego Kręgu. Meryl Streep, Helen Mirren, Jodie Foster się kłaniają:)
A Angeliny nie lubie, ale zagrać czasami potrafi
problem z miejscem na FW jest taki że większość głosujących tu osób postępuje tak: nie lubię jej a to walnę jej jeden,a Angie jest kobietą do której trudno podejść obojętnie,albo się ją kocha albo nienawidzi
wg mnie powinna zając pierwsze miejsce ale jak napisał mój poprzednik - można ją kochac albo nienawidzic - ja uznaję to pierwsze ;)
nie za bardzą ją lubie..nawet mnie drazni..ale sądze ze powinna byc w pierwszej 200 bo jako aktorka jest dobra. kiedys mi sie podobała jeszcze za czasow kiedy wcieliła sie w Lare Croft teraz strasznie schudła(czy tylko ja to widze?!!) i to z Hillary Duff boze ona wyzej od Jolie?! Kpina
No sama nie dowierzam że nie ma jej w pierwszej 100, a nawet w pierwszej 300.
Nie przepadam za nią jako aktorka, ale to gwiazda naszego pokolenia – ikina, a w pierwszej 10 są za przeproszeniem same stare dziady, których rozkwit kariery przypada na lata 70 i 80.
mi wydaje sie ze to jest spowodowane tym ze Angelina jest dojrzala kobieta i nie ma tylu fanow co hilary duff. ja jestem fanka Angeliny, ale takich osob jak jest nie stet duzo. gdyby Angie miala wiecej fanow mialaby wieksze noty bo to uzytkownicy filmwebu glosuja.
HILARY NIE DORASTA ANGIE DO PIET, ale na swiecie jest duzo plastikowych dziewczynek zauroczonych nia i niestety to odbija sie na wspanialych aktorach
To doskonały przykład na to jak krzywdzące mogą być oceny na Filmwebie. Angelina ma naprawdę duży talent do aktorstwa,co widać po rolach,które przyszło jej zagrać. Np. Lisa Rowe młoda dziewczyna z problemami natury psychicznej,po wielu bolesnych przejściach,Sarah Jordan - kobieta z wyższych sfer wkraczająca w świat głodu,biedy i śmierci panujących w krajach trzeciego świata czy wreszcie Gia - top modelka,która zatraciła sens życia wpadając w niszczące uzależnienie.
Wiele aktorek po prostu niedałoby rady zagrać tych ról tak przekonywująco i autentycznie jak Angelina,bo wymagają one ogromnego zaangażowania i odpowiedniego nastawienia psychicznego.
Właśnie za to cenie Angelinę - za talent,za jej poświęcenie dla potrzebujących i oczywiście za urodę,której bardzo jej zazdroszczę.