Do razu piszę by nie było jakiś bezsensownych kłótni może coś tym razem coś milszego (:, mam do was pytanie kiedy i od jakiego filmu, stwierdziliście że jest wwspaniała aktorka/osoba/zakochałem się/zakochałam się/ :D itp i staliście się fanami ?
Ja do Firefox 1 film który pamiętałem klatkę po klace przez najbliższe 2 tygodnie (: jej ... do tej pory pamiętam to dziwnie uczucie .. a potem okazało się za zagra w Tomb Raider czyli mojej ukochanej do dziecka grze no i dopięła swego i stała się jasność! :) potem kwestia czasu.Gia - czy przerwana lekcja muzyki , nawet Orginal sin, Gra w serca itp.. wszytko oglądalnym zachwytem.Teraz już może gorąca krew opadła ale nadal czuję się super jak oglądam np "Ściganych" a w tle słyszę NIN w tle :)
Angelina zafascynowała mnie swoją grą aktorską i prywatnym życiem.
Jest wspaniałą aktorką zdobyła wiele nagród, a także pomaga zwyczajnym ludziom. Lubię oglądać filmy z jej udziałem. Najbardziej spodobała mi się Przerwana lekcja muzyki,Gia, Wanted, i obie części Tomb Raidera. Kiedy pierwszy raz zobaczyłam Ją w 2001 roku w Tomb Raiderze, wiedziałam że to wyjątkowa osoba. Teraz kiedy jestem starsza i tak dostrzegam w niej to co widziałam kiedyś.
Hm, może zabrzmi to dosyć dziwnie, ale moja miłość do Angie zaczęła się
w chwili kiedy po raz pierwszy zobaczyłam "Tomb Raider". Od dawna byłam
zainteresowana starożytnymi kulturami, najbardziej chyba egipską, więc
uwielbiałam grać w TR na kompie. Kiedy pojawił się w tv, nie mogłam się
doczekać! Zobaczyłam, stwierdziłam, że Angelina jest fascynującą
kobietą. Zainteresowałam się bardziej jej życiem prywatny, zobaczyłam
kilka filmów i.. stało się. Niesamowicie zaimponowała mi swoją
działalnością na rzecz krajów 3. świata. Sama byłam w Kambodży,
widziałam jak tam wygląda życie normalnych ludzi, zwykłych
śmiertelników. A Angie postanowiła zrezygnować z dążenia do zaspokajania
własnych przyjemności i zachcianek po to, by nieść pomoc innym. Szkoda,
że mało takich ludzi na tym świecie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów.
Hmm dosyć ciekawe historię , tak czy inaczej jeśli chcecie dopiszcie się od tak robię mała sondę chyba 2 letnią :D
http://www.filmweb.pl/blog/entry/286793/Kult+Korner+Angelina+Jolie+i+Aaliyah+Hau ghton.html?commentsPage=6