Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Angelina Jolie z pewnością jest królową pod tym względem. Jej usta są takie, jak powinna mieć kobieta: duże i namiętne. No bo wkońcu, nie obrażając nikogo, wąskie usta nie są zbyt pociągające, a takie, jakich posiadaczką jest Pani Jolie, prowokują wręcz do pocałunków.

Pytanie do wszystkich:
Jakie usta? Wąskie czy duże i namiętne?

Ja obstawiam za tymi drugimi :)

Pozdrawiam

Electra_Firefoxx

postaram się odpowiedzieć na to filmowe pytanie ,-)
- Najpierw spójrzmy na Angelinę...usta nie są jedynym pięknym elementem w jej twarzy.....byłoby trochę krzywdzące pomijac cudne oczy, doskonały owal twarzy i inne detaliki dodające jej przecież tyle zmysłowości i sexapealu. Jednak nie każdy musi wyglądac tak jak Angelina, aby zasłużyc na miano pięknej babki...
- sama nie mam tak pełnych ust jak to ukazał "pan artysta" na mojej karykaturze, jednak musze pzryznać, nie mam nic do takich przedstawień pół żartem-pół serio ,-))))))))))))))....na podstawie własnych spostrzeżeń i odczuć stwierdzam więc, że duże usta dodają nam kobietkom szczególnego uroku...
- a tak na zakończenie tego filmowego wątku :-)))) ...czasami i usta nie musza byc grube...byle ich nie zagryzac i nie zaciskać....jak to robią co poniektóre panie o oczach z zewnętrzymi kącikami w dół... ( to nie musi być temat na nowy temat ,-))))))

lollii

W twarzy kobiety, według mnie, najważniejsze są usta i oczy. To nadaje charakter, a tego Angelinie nie brakuje. Jej usta i oczy są takiej, jak powinny być. Dlatego też jest ona jedną z najpiękniejszych kobieta świata.

kakihara_2

Tak...nie da się zaprzeczyć że Angelina posiada niesamowite usta, oczy jak i też wspomniany owal twarzy...te trzy cechy potwierdzają niezwykłą urodę Pani Jolie...

Electra_Firefoxx

Angie jest najpiękniejszą istotą na ziemi.Nigdy nie spotkałam ani nie poznałam kobiety o tak perfekcyjnej a zarazem naturalnej urodzie.Jej usta są niesamowicie piękne i zmysłowe,wiec naturalnie zgadzam się,że duże i namiętne usta są najlepsze.POzdro dla wszystkich prawdziwych fanów nieziemskiej Angeliny....

McMary_Jane

A mnie sie jednak jej usta nie podobaja... Mimo wszystko sa zbyt duze. I to wglebienie na srodku... Gdyby byly troche mniejsze, byly by zdecydowanie ladniejsze. Nie mowie, ze sa brzydkie. Poprostu uwazam, ze sa aktorki z ladniejszymi ustami np. Scarlett Johansson...

flexia

Ja też mam takie wgłebienie na środku i powiem, że to na zdjęciach tak wychodzi, ale w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej. A po za tym Angelina, gdyby miała mniejsze usta, straciłaby cały ten swój urok, który jest naprawdę niepowtarzalny.

A ust dużych będę zawsze bronić! Są po prostu piękne, ano mam też osobiste powody... :)

Pozdrawiam

Electra_Firefoxx

Electro - jeśli masz usta podobne do Jolie to - WOW!

flexia

Taaak Scarlett Johansson ma zdecydowanie ładniejsze usta...w ogóle bardziej mi się podoba od Jolie :D
Choć Angelina również ma coś w sobie- trzeba przyznać :)

Pozdrawiam wszystkich :P

CiasteczkOwy_Potwor

duze usta - tak, ale ogromne - nie... i tyle ;)

flexia

wykorzystuję moment Twej obecności Flexia..widze , że jestes tu w tym momencie. Nie zaniedbuj forum Knightley...ona tęskni za Tobą, bardziej niz Angelina....a i usta ma Keira wprost stworzone do dosadnego komentarza ..pozdrawiam.

lollii

dla mnie Angelina ma za dużą dolną wargę i to mi się nie podoba...
Może jej pasują takie usta, ale mi po prostu nie przypadły do gustu...

lollii

ja już co do Keiry się nie wypowiadam, moim zdaniem ma żabowate usta i zdania jak narazie nie zmienię, więc po co mam się z kimś szarpać...

flexia

tak Flexio, zostawmy żabucha w spokoju, a pozwólmy dać czadu prawdziwym fanom tego beztalencia, niech oni nabijają jej punkty popularnośći. pozdrawiam serdecznie wszystkich :-)))))))

lollii

dokładnie, po co sie denerwowac ;-P. I tym bardziej na forum Angie, ktora jest naprawde piekna kobieta, mimo ze nie podobaja mi sie zbytnio jej usta, oddaje jej to, ze jest piekna ;)