Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Czy tylko ja czy jeszcze ktoś uważa, że Angelina Jest okropna pod względem wyglądu? Aktorstwo - jak najbardziej, lubie oglądać z nią filmy. Lecz ona wygląda jak krzyżówka ropuchy i delfina :|. Nie wiem jakim cudem dostała się do pierwszej 100 najpiękniejszych. Nienawidze jej. Nie wiem co w niej widzi Brad Pitt, lecz jedno wiem, ten związek nie potrwa długo...

JohnnyDepp4LIFE

Też za nią nie przepadam,gra nawet fajnie ale wygląda jakby cierpiała i była chora.

JohnnyDepp4LIFE

Po co starać się poprawić swój wygląd, jak można piękną kobietę zbesztać, c nie? : )

Dawidosky

dokładnie

JohnnyDepp4LIFE

johnny depp to drewno a nie aktor.
pozdro:)

sanczopansa

jest najpiekniejsza kobieta na swiecie ;)

greg051194

nie wg mnie, ale musze przyznac ze jest piekna kobieta.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
greg051194

Dla mnie jest przeciętna, albo i niżej. Racja,że aktorką jest rewelacyjną,temu nikt nie zaprzeczy ale wygląd? Nie wiem czemu ludzie ciągle mylą świetne aktorstwo ze świetnym wyglądem. Ma ładne usta i na tym można skończyć wyliczanie. Okrzykiwana niejednokrotnie najpiękniejszą kobietą świata, lecz stawiając ją przy kobietach takich jak: Natalie Portman, Keira Knightley, Ania Przybylska, Jessica Alba, Sandra Bullock, nie wygląda wyjątkowo. a komentarze "Po co starać się poprawić swój wygląd, jak można piękną kobietę zbesztać, c nie? : ) " poprawiają mi humor i baaaaaaaaaaaardzo śmieszą, dziewczyna nie może wyrazić się o wyglądzie bo na pewno przemawiają przez nią kompleksy tak? :) Dziwne, że facetom to oceniać. zabawne:)

JohnnyDepp4LIFE

Żylaste łapy + anoreksja.
Dawniej byłą piękna, teraz jest jak na normy holiłudu bardzo średniawa.

JohnnyDepp4LIFE

Nienawidzisz jej, bo nie podoba Ci się jej uroda? Dziwne podejście. Jak dla mnie jest piękna, ale nie mam zamiaru się wykłócać z nikim na ten temat, bo to kwestia gustu. Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że nienawidzisz jej, bo jest brzydka. Trochę to płytkie...

JohnnyDepp4LIFE

zwiazek nie potrwa dlugo? są ze sobą z tego co wiem od ok 7 lat???? dlaczego ma nie potrwac dlugo??

Poza tym Angelina jest piękną kobietą, ale ostatnio strasznie się odchudza i wg mnie powinna z tym skończyc, bo po najnowszych zdjęciach z nią widzę, że jej to nie służy - strasznie koścista jest, powinna jesc normalnie, przytyc z 4 kg i od razu byłaby znowu w swoim idealnym rozmiarze i miała super kształty

btw, chciałabym byc taką krzyzówką żaby i delfina i mogę sobie tylko pomarzyc zeby wygladac tak dobrze jak ona w jej wieku ^___^