Czy tylko ja czy jeszcze ktoś uważa, że Angelina Jest okropna pod względem wyglądu? Aktorstwo - jak najbardziej, lubie oglądać z nią filmy. Lecz ona wygląda jak krzyżówka ropuchy i delfina :|. Nie wiem jakim cudem dostała się do pierwszej 100 najpiękniejszych. Nienawidze jej. Nie wiem co w niej widzi Brad Pitt, lecz jedno wiem, ten związek nie potrwa długo...
Dla mnie jest przeciętna, albo i niżej. Racja,że aktorką jest rewelacyjną,temu nikt nie zaprzeczy ale wygląd? Nie wiem czemu ludzie ciągle mylą świetne aktorstwo ze świetnym wyglądem. Ma ładne usta i na tym można skończyć wyliczanie. Okrzykiwana niejednokrotnie najpiękniejszą kobietą świata, lecz stawiając ją przy kobietach takich jak: Natalie Portman, Keira Knightley, Ania Przybylska, Jessica Alba, Sandra Bullock, nie wygląda wyjątkowo. a komentarze "Po co starać się poprawić swój wygląd, jak można piękną kobietę zbesztać, c nie? : ) " poprawiają mi humor i baaaaaaaaaaaardzo śmieszą, dziewczyna nie może wyrazić się o wyglądzie bo na pewno przemawiają przez nią kompleksy tak? :) Dziwne, że facetom to oceniać. zabawne:)
Nienawidzisz jej, bo nie podoba Ci się jej uroda? Dziwne podejście. Jak dla mnie jest piękna, ale nie mam zamiaru się wykłócać z nikim na ten temat, bo to kwestia gustu. Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że nienawidzisz jej, bo jest brzydka. Trochę to płytkie...
zwiazek nie potrwa dlugo? są ze sobą z tego co wiem od ok 7 lat???? dlaczego ma nie potrwac dlugo??
Poza tym Angelina jest piękną kobietą, ale ostatnio strasznie się odchudza i wg mnie powinna z tym skończyc, bo po najnowszych zdjęciach z nią widzę, że jej to nie służy - strasznie koścista jest, powinna jesc normalnie, przytyc z 4 kg i od razu byłaby znowu w swoim idealnym rozmiarze i miała super kształty
btw, chciałabym byc taką krzyzówką żaby i delfina i mogę sobie tylko pomarzyc zeby wygladac tak dobrze jak ona w jej wieku ^___^