z tymi napompowanymi ustami i zwężonym nosem, aktorką też nie jest, 2/10 za to że się chociaż stara.
Wielu się to podoba, sama mogła bym tak "karykturalnie" wyglądać lol. Ale o gustach się nie dyskutuje...
Że też wam się nie znudzi poruszać ten temat...:-) Tak mniej więcej co 5 temat tyczy się tego samego. Fajnie by było zmienić proporcje i trochę więcej uwagi poświęcić aktorstwu a nie urządzaniu sztucznych konkursów piękności:-)
Ja mogę wymienić wiele aktorek, które mnie się osobiście nie podobają, ale na co to komu? Z tego co wiem, to na Pudelku można dać upust tego rodzaju emocjom pod niusami na temat np. tej wyglądającej "karykaturalnie" Angeliny Jolie;-)
Nie no sorry wątek jej aktorstwa też został poruszony - "aktorką też nie jest, 2/10 za to, że się chociaż stara" - potok słów bez żadnego uzasadnienia:-)
Rozumiem, że nagrody i nominacje, które otrzymała to efekt zbiorowej głupoty krytyków filmowych a Clint Eastwood zatrudnił ją w swoim nowym filmie "Changeling", ponieważ cierpi na demencję i otępienie starcze!
Choćbyś nie wiem jak jej nie lubiła, zazdrościła jej or whatever... nie możesz napisać, że nie jest aktorką, bo i tak nikt ci nie uwierzy... Angie nie należy do moich ulubionych, ale talent ma.
Dziękuję za uwagę.
To nie jest kwestia tego, czy ktoś uwierzy czy nie:-) Każdy, kto ma jakieś pojęcie na temat filmu i kariery Angeliny, nie powie, że nie jest aktorką - nawet nie jeśli nie darzy jej sympatią.
nagrody dostaje dziś każdy a Clint Eastwood moim autorytetem nie jest. Potok słów bez uzasadnienia, ale co tu uzasadniać? nie podoba mi się jej gra bo nie i już.
Brawo biję naprawdę! Rzeczywiście nie ma co uzasadniać a forum jest po to, żeby wyrazić swoje zdanie w 3 słowach "nie i już"... i jeszcze można do tego dodać kilka innych - nie będę mówić jakich, bo nie uprawiam tutaj tego, co większość uprawia...
Fakt nagrody dostaje każdy -> Zac Efron i Miley Cyrus też!
Ciekawa jestem tylko dlaczego Kate Winslet do tej pory nagród nie dostawała (Ocar, Złoty Glob)? Przecież każdy je dostaje, więc ja nie wiem jak denny poziom musi według Ciebie reprezentować.
Aaaa i niech nikt nie wyjeżdża tutaj z tekstem, że jestem jej zaślepioną fanką i z uporem maniaka jej bronię - polecam najpierw zajrzeć do tematu "Angelina jest beznadziejna, nie lubię jej" czy coś w tym stylu.
Pozdrawiam.
nie widzę potrzeby uzasadniania bo albo aktor mi się podoba albo nie, to takie proste. nagrody nie są dziś żadnym miernikiem talentu i nie chcę się nimi w żaden sposób sugerować.
Dla mnie Angelina również zachwycajacą akotrka nie jest. Powiem nawet że mierną. Dla mnie gra sztucznie i wiecznie pojawia sie z mina tzw. żelaznej damy. co to nie ona. Ale zawsze dla jednych bedzie zachwycajaća a dla drugich zwykla idiotką. W tym momencie jej slawa opiera sie glownie na rodzeniu i adoptowaniu dzieci a potem sprzedawaniu zdjec. nom i oczywiscie na zwiazku z równie idelanym pittem :/
Kurde no po prostu czytam i czytam te niektóre komentarze i nie wiem, czy się śmiać czy płakać!?!
To Ty chyba na pokaz piszesz jakieś prowokujące teksty:-) Skąd Ty możesz wiedzieć, jakimi pobudkami się ona kieruje? Dlaczego się zachowuje tak a nie inaczej?
Ja generalnie nie mam pojęcia o co ludziom chodzi - pisanie takich bzdur to jakaś forma terapii, dowartościowania się, pokazania jaki/jaka to jestem cool i "hej do przodu"??
Naprawdę trochę więcej klasy!
Czy ja jakieś fragment mojej ostatniej wypowiedzi skierowałam do Ciebie? Wydaje mi się, że nie, ale może mi się tylko wydaje.
Jakbyś koleżanko nie zauważyła to zdanie to było zakończone znakiem zapytania a chyba nie muszę mówić co oznacza jego zastosowanie - zawsze zakładam, że mam do czynienia z istotą rozumną. Poza tym zawierało stwierdzenie: "o co ludziom chodzi", więc nie szukaj problemu tam, gdzie go nie ma. Ja tu nie zamierzam jakichś pyskówek uskuteczniać, bo to nie mój poziom i wolę się zająć rzeczami bardziej przyjemnymi i rozwijającymi.