Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Prawda jest taka, że w zasadzie na świecie stawia się angelinę na piedestale i daje za wzór - ale problem polega na tym, że trudno ten wzór naśladować. Jednak ja ją bardzo lubię i wiem, że w Polsce nie ma takich ludzi jak ona. Ona ma dzieci i to jest dobre, że ratuje te dzieci a także, że poświęca dużo czasu dla pracy humanitarnej i daje dobre wzory. Nie wiem jak było z Aniston ale wiem, że ona nie jest całkiem niewinna w tej sprawie bo sama widziałam jej zdjęcia z innym facetem z czasów jak była z Pittem.
Angelina jest zdolniejsza od Jen i wszystkich i to widać w innych dziedzinach życia również.

jakalie

"....jest zdolniejsza od Jen i wszystkich......"Pewnaś? Ja bym nie była. Jest mnóstwo innych utalentowanych(bardziej niż ona) aktorek. Bez przesady,nie róbmy z niej żadnego fenomenu,bo nim nie jest.

Diamanda

trudno ocenić talent, ale Angelina ma Oscara a poza tym, że gra w filmach to również zajmuje się innymi dziedzinami życia, co wymaga ogromnej koncentracji i perfekcjonizmu...nie twierdzę, że nie ma zdolniejszych aktorek ale chodzi mi o całokształt, nie tylko aktorstwo
Inną babką która sobie dobrze radzi jest Gwen Stefani - urodziła dziecko i świetnie wygląda a także nagrała nową płytę. To są takie trochę fenomeny, Gwen przyznaje, że takie ciało wymaga mnóstwo ciężkiej pracy

jakalie

Według mnie nie powinno się porównywać ze sobą Jolie i ANiston jeśli chodzi o aktorstwo. Jedna gra w dramatach, druga w komediach i obie są niezłe w tym co robią. Co do urody, to kwestia gustu, aczkolwiek zdecydowanie ma coś w sobie.