Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Wiecie ja to bym sie bała mieć takie usta jak Angelina (boi się )
no zreszą nie tylko ja !!!!!!!!!! Moje koleżanki twierdzą tak samo :). No ale cóż życie powiem wam moi drodzy jest bardzo dziwne jedni to maja duże usta inni małe a jeszcze inni średnie :) To podobno wina genetyki ale ja nie ufam nauce !!!!!!!!!!!! Moja koleżanka mówi że podobno ziemia jest okrągła ale jej mama powiedziala że ona wcale nie musi w to wierzyć no i ona nie wierzy !!!!!!!!!!!! No ale ja to chyba wierzę myślę że to jest raczej logiczne i bardzo jna miejscu no bo w końcu inne planety sa też okrągłe nie ??? No kto by pomyślał jaki ten świat jest wspaniały no i andżelina raczej też

Kosmiczna_lasencja

Kosmiczna lasencjo ty jesteś tak nienormalna że aż cie lubię. Ludziska looknijcie sobie na jej blog-no ja poprostu sikałam ze śmiechu.

Ps: Wiesz twoje obawy są bezpodstawne ja mam duże usta i jakoś żyję (uważam to za ataut :P) A jeśli chodzi o planety masz rację!!! Słuchaj ziemia jak i inne planet jest okrągła- no mnie też był cieżko w to uwierzyc ale przekonali mnie :)
pozdrawiam :) :) :) Laska dodałam cie do ulubionych twój blog jest bosssssski. Ludzie wchodxcie tam no ja nie ma słów :P

Ta_jedyna

Napisz mi proszę wszystkie miejsca gdzie zostawiłaś komenty :) BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam :)

Ta_jedyna

O jejku ty sie chyba we mnie zakochalaś !!!!!!!!!!!!!!! No wszystko chciałabyś wiedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!! Napewno marzysz żebyśmy zostały przyjaciółkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo może nawet posuwasz się jeszcze dalej chcesz żebym była twoja kochanką !!!!!! Zapomnij ja wolę mężczyzn !!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale skoro już chcesz wiedzieć gdzie zostawiłam komenty to ci powiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zebys wiedziała że ci powiem !!!!!!!!!!!!!!!! no ale nie pamiętam wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!! no więc przy orlando bloomie, przeminęło z wiatrem , chary potter i przy tym dziwaku z tokio hotel !!!!!!!!!!!!!!!!! Zadowolona !!!!!!!!!!!!!!???????????????/

Kosmiczna_lasencja

Czy ja wiem... Co do tej Ziemi, to może i jest ona okrągła, ale na pewno nie jest kulą. Jest okrągła raczej jak ciastko, tylko w jednej (poziomej) płaszczyźnie, a w drugiej płaszczyźnie jest płaska (bo inaczej to byśmy wszyscy pospadali, co nie? Nawey Angelina Jolie z tymi wielgachniastymi ustami).

mariobb

Lasencjo no normalnie zdemaskowaś mnie !!!!!!!!!!!!!! Zakochałam sie w tobie no nie ma co buahahahahahhaha

Ps: Ty sie tam nie przejmuj brzydkimi komentami na twój temat tylko rób co do ciebie należy prowadź bloga !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żebyśmy ja i mój facet (no wiesz zapomniałam ci powidzieć znalazłam sobie kogos bo ty mnie nie chciałaś :() no i inni twoji "woelbiciele" mieli sie z czego pośmiać !!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM :* (NIE GORSZ SIE TO W POLICZEK :p)

Ta_jedyna

A kosmiczna lesęncja robi sobie z ludzi kozmiczne jaja;] A ziemia prawdopodobnie jest okrągła, tylko nikt jej nie widział!
pozdrawaim

Kosmiczna_lasencja

Wyczuwam w tym temacie małą ironie, ale cóż moje zdanie na temat ust Angeliny jest takie: Są one po prostu piękne.

Kosmiczna_lasencja

Hehe ależ to śmieszne. Niom normalnie to jest takie głupie, ze az zaczyna być smieszne. Niom fajnie masz takie usta i noisz cuś na nich bo ię oisz - czego? Ciekawe. Czy chciałas zaproponowac jednej z najseksowniejszych gwiazd że powinna coś zrobić z tym? To jest także jej wizytówka, znak rozpoznawczy.
Niom dobrze że nie mas ztaki ut.
A łuchaj to co dalejnapisałas to kompletnie nie łapię :? heh. Pozdro for all! Cmok!