ani ona ładna, ani wcale tak zajebiście nie gra, w ogóle nie wiem skąd ta średnia, Angelina nie zagrała w żadnym przełomowym filmie, prawie same przeciętniaki..a tu ocena ponad 8 bez przesady :/
proszę bardzo.
każdy ma inne odmienne zdanie które powinno się uszanować. to ty poprzyj swoje argumenty.dla wielu ludzi ona jest idealem kobiecosci i tak juz zostanie. nie podoba ci sie? to nie wchodz tu i nie mieszaj.
Bez przesady, nikt nie zabroni innym wchodzić na to forum i mówić o tym co mu się nie podoba lub czego nie rozumie.
Skoro autor ma takie zdanie, które popieram, to WY musicie to uszanować, a nie na siłe bronić Jolie.
Są gusta i guściki, sam ktos w tym temacie powiedział "każdy ma inne odmienne zdanie które powinno się uszanować.", a zaraz potem dodał "nie podoba ci sie? to nie wchodz tu i nie mieszaj", mamy tu doczynienie z zaprzeczeniem samemu sobie.
Szanowac zdanie, jasne, ale tylko takie które zgadza się z Twoim zdaniem i takie które Tobie sie podoba?
Jak piszesz o szanowaniu to je szanuj.
tia..."są gusta i guściki", "o gustach się nie dyskutuje", moje ulubione argumenty na filmwebie ;)...sorry ale taki tekst można napisać wszędzie...to po co wogóle jest to forum?, po co oceniać i opisywać filmy, aktorów, reżyserów?, przecież...o gustach się nie dyskutuje...dobra, jeszcze może to podchodzić jeżeli oceniamy tylko wygląd danej osoby, ale autor też chyba coś wsopminał o grze Angeliny, więc może trochę merytoryki????
na początek pytanie do autora, jakie filmy z Angeliną widziałeś?
to wszystko wyjaśnia :)
proponuje pogłebić wiedze, np:
Gia
Wtajemniczenie
Przerwana lekcja muzyki
Oszukana
Aktorką jest dobrą, co pokazała w paru produkcjach. A że grywa w szmirach? Kto nie grywa? Zresztą to szmiry są zwykle najbardziej kasowe, normalka. Co do urody, to na pewno ma coś w sobie, choć nie jest to mój ideał.
Mówiąc o gustach mam na myśli jej wygląd, a nie gre aktorską. Wiadomo, jesteśmy na filmwebie i tu dyskutuje się o tym co pokazaują gwiazdy w różnych produkcjach.
Natomiast to czy się komuś ona podoba to indywidualna sprawa. Mnie w zaden sposób nie powala ani nie zachwyca, ale tak jak mówie, nie będę o tym rozmawiać bo nie od tego są tu te tematy.
Oglądąłam Przerwaną lekcje muzyki i muszę przyznać, że widziałam po stokroć lepsze filmy i lepsze występy aktorów. I niestety, nic mnie nie przekona,że Jolie była tam rewelacyjna i że film jest genialny.
Dobry, owszem, ale nie genialny.