Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Być może wiele osób mnie skrytykuje ale sądzę że Jolie całą tą szopkę z adoptowaniem dzieci z trzeciego świata robi na pokaz !!! gdyby tak nie było nie reklamowałaby tych dzieci w kolorowych tabloidach. Być może przeznacza pieniądze na cele charytatywne ale jakos nie wierzę aby odpowiednim środowiskiem dla maluchów z sierocińca był błysk fleszy, kamer, cała "hollywoodzka śmietanka". To dziwne że kobieta lubiąca ryzyko i ostrą jazdę ( swój wizerunek żelaznej damy kreowała w medziach) nagle pokochała ciepło domowego ogniska , dom, rodzinę. Podobno człowiek zmienia się i dojrzewa. ale gdyby o tym myślała nie starałaby się razem z bradem w rekordowycm tempie powiększać rodziny. I to jak dla mnie jest bezmyślnośc.

rilla93

ludzie dajcie sobie spokój z tym krytykowaniem Angeliny dlatego ze adoptuje dzieci nie macie innych tematów do poruszenia, na tym forum jest chyba z 5 tematow o tym, czy na prawdę nie ma oczym gadac? a ty jak bedziesz w w wieku 33 lat to co myslisz ze bedziesz sie zachowywac jak w wieku 20 lat?

rilla93

Ehh to akurat jest 100% prawda:|
Ale i tak doceniam Jolie jako wspaniala aktorke no i atrakcyjna kobiete:)

CzarnaKrwinka

Ona jest strasznie przereklamowana, nadaje sie tylko do kiczowatych amerykanskich "superprodukcji". Jej gra nigdy nie wywoluje we mnie zadnych emocji, jest plytka.

użytkownik usunięty
rilla93

ooo tak! Ona zdecydowanie robi wszystko pod publiczke i z pewnością jak widzi jakiegoś paparazzi pod domem to natychmiast wystawia któreś z dzieci do okna, żeby mu cyknęli pare fotek... Oczywiście,jako bogata amerykanka nie może adoptować dzieciaka (obojętne z Polski ,USA czy Uzbekistanu) i kochać go jak własnego. Proste i logiczne że nie może! Nie to co pozostałe 6 miliardów naszej populacji...

Weźcie się leczcie.Nie macie innych problemów, oprócz zastanawiania się kto ,kogo i po co? :/

rilla93

zastanów sie co ty wogóle piszesz! przeszkadza Ci to ze te dzieci dostały od niej praktycznie nowe zycie? ze gdyby nie adopcja umarly by gdies tam w brudzie i smrodzie? powiedz mi kiedy zabrala ze soba gdzies te dzieci na pokaz? nie wiem jaki masz problem z tym ze ona poprostu kocha te dzieci.

rilla93

Może i pozerka, ale ja tak nie uważam... Sądzę, że stanowisko na jakim ją usadzono (ambasadorka do spraw uchodźców) nie może być pozerem... Może po prostu kocha pomagać?? Czy teraz o dobrym uczynku mówi się pozerka?? Nie powiedziałabym...
Poza tym nawet jeśli jest tą pozerką to i tak dobrze, bo te dzieci mają chociaż dach nad głową...