Angie Harmon

Angela Michelle Harmon

7,7
1 049 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angie Harmon

Może nie jest dobrą aktorką za to jej uroda powali chyba każdego faceta.To byłoby na tyle bo i tak każdy wie o co chodzi.

użytkownik usunięty
vertigo2

jak to nie jest dobra aktorka??? turlaj dropsa gosciu
dobry to nie jest jej agent, bo powinien jej zalatwic role w lepszych filmach :/

vertigo2

Urodę ma tak nieprzeciętną, że wzroku oderwać nie sposób. Zajmuje u mnie miejsce w pierwszej trójce wśród najładniejszych aktorek i modelek na świcie . Co do gry aktorskiej to aktor powinien chyba przykówać uwagę, a jej udaje się to doskonale. Czekam na kolejne obrazy z nią w roli głównej

ktulu_85

to prawda. jest wyjątkowo piękną kobietą ale ma w sobie coś, co nie pozwala jej zapomnieć. mam "good advice" z harmon w głównej roli kobiecej i z przyjemnościa, w chwilach chandry, wrzucam go na odtwarzacz... to bardzo dobra aktorka i rzeczywiście można mieć pretensje do jej agenta, że tak rzadko możemy ją oglądać. ale jeszcze większe pretensje możemy mieć do polskich dystrybutorów, że kupują straszny komercyjny chłam z trzecio,czwarto-rzędowymi aktorami, w dodatku bez fabuły i żadnej głębszej myśli. szkoda.
jest film: "świerszcze w trawie" z angie harmon. czy ktoś wie jak i gdzie można go zdobyć?
pozdrawiam kinomaniaków