Angie Harmon

Angela Michelle Harmon

7,8
1 036 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angie Harmon

Ludzie nie są aż tacy ładni. Obejrzałem właśnie "Dobre rady" w TV i nie mogę wyjść z szoku.

Nolte_2

przebija uroda nawet Denise Richards, film bardzo fajny tez wlasnie jestem po seansie :)

e1337a

Nie mogłem oderwać od niej wzroku :-) Film dzięki niej nabrał niepowtarzalnego uroku i chyba ktoś inny by tego tak ne uczynił.

AbouTe

ale jaja! 2h pozniej na TVP lecial film Obserwator http://www.filmweb.pl/Obserwator++Historia+Susan+Wilson+2002+o+filmie,Film,id=11 3632
z Angie w roli glowniej! niezly zbieg okolicznosci :)

e1337a

Takie "zbiegi okoliczności" obserwuję średnio raz lub dwa na dobę. Myślę że to nie zbieg tylko powszechna pratyka telewizyjna dobierania filmów wg klucza... no właśnie - aktorskiego.

AbouTe

Ja również nie mogłem oderwać od niej wzroku.

Nolte_2

Ładna, nie ma co... ktoś powiedział, że bije urodą Denis Richards - ma rację :):):)
PS...
dawajcie linki z fotkami jakichś ładnych ale mało znanych aktorek... wiem, że o gustach się nie dyskutuje (ta maksyma u mnie nie dotyczy tylko wszystkiego co związane z Dżem`em) ale na ładne dziewczyny wszyscy lubimy patrzeć i o nich gadać :):)

Crazy_Ivan

Dołączam do was chłopaki bije urodą Denis Richards - 100% racji
Byłem zachwycony jej postawą aż chciało by się mieć taką szefową lub kierowniczkę co :D

Nolte_2

Naprawde Fajna dupa

użytkownik usunięty
Nolte_2

Jak już, to Wenusjanka :)
Zgadzam się, że jest rewelacyjnie ładna. Widziałem dwa filmy z jej udziałem - obydwa wyjątkowo denne, ale obejrzałem je do końca, żeby się napatrzeć :)