Anna FarisI

Anna Kay Faris

7,3
13 742 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Faris

Niech "Strasznym Filmie 4" jej włosy mają być koloru czarnego, bo w "trójce" jako blondynka mi nie odpowiada ;/

P_L_

No zgadzam się!!!!!!!!!!! Jako brunetka jest lepsza:):):)

P_L_

Jak dla mnie wszystko jedno,jaki ma kolor włosów.Zawsze wygląda przecudnie!! Jest moją ukochaną aktorką!

P_L_

Dokładnie, jako brunetka wyglada o wieeeeele lepiej :)

sa aktorki ktore w kazdej fryzurze atrakcyjnie wygladaja i moim zdaniem anna do nich nalezy:)
a tak na marginesie :jaki film z jej udzialem wam sie najbardziej podobal???mi :hot chick:)zajebisty

użytkownik usunięty
P_L_

Tak, jest naturalną blondynką, na potzreby filmu przefarbowała włosy, ale znów postanowiła wrócić do blondu. Mi też bardziej odpowiada jako brunetka (oczywiście jeśli chodzi o role w "scary Movie", bo prywatnie jest ok). Wygląda tak jakoś poważniej, a nie jak roztrzepana nastolatka z dwóch pierwszych części.

użytkownik usunięty
P_L_

Tak, jest naturalną blondynką, na potzreby filmu przefarbowała włosy, ale znów postanowiła wrócić do blondu. Mi też bardziej odpowiada jako brunetka (oczywiście jeśli chodzi o role w "scary Movie", bo prywatnie jest ok). Wygląda tak jakoś poważniej, a nie jak roztrzepana nastolatka z dwóch pierwszych części.

użytkownik usunięty
P_L_

P_L_

A ja jestem inna(jak widać)i o wiele bardziej podoba mi sie jako blondynka.A w strasznym filmie te jej czarne włosy wyglądały jak przetłuszczone...

Klaudiiia

a mi się wydaje że w trójce miała poprostu źle dobraną fryzure (nie pasowała do jej twarzy) i dlatego tak wyglądała (W czwórce w dłuższych włosach wygladała 100 raqzy lepiej (należy pamiętać ze w 3 i 4 Cindy już nie jest nastolatką tylko zdecydowaną kobietA :D :P :) X)

Klaudiiia

Gdyby facet takie coś napisał o jakimś aktorze to zaraz by go wyzywali od pedałów (słusznie)..... lesbijko.

użytkownik usunięty
P_L_

Mi tez sie wlasnie tak zdawalo (i nie tylko mi) ze jako brunetka wyglada jakby miala przetluszczone wlosy. Ale to pewnie tak specjalnie zrobili. I zgodze sie do tego ze w "Scary Movie 3" miala po prostu zle dobrana fryzure, bo przeciez w "Hot Chick" wygladala bardzo ladnie w blondzie :)