Niech "Strasznym Filmie 4" jej włosy mają być koloru czarnego, bo w "trójce" jako blondynka mi nie odpowiada ;/
Jak dla mnie wszystko jedno,jaki ma kolor włosów.Zawsze wygląda przecudnie!! Jest moją ukochaną aktorką!
sa aktorki ktore w kazdej fryzurze atrakcyjnie wygladaja i moim zdaniem anna do nich nalezy:)
a tak na marginesie :jaki film z jej udzialem wam sie najbardziej podobal???mi :hot chick:)zajebisty
Tak, jest naturalną blondynką, na potzreby filmu przefarbowała włosy, ale znów postanowiła wrócić do blondu. Mi też bardziej odpowiada jako brunetka (oczywiście jeśli chodzi o role w "scary Movie", bo prywatnie jest ok). Wygląda tak jakoś poważniej, a nie jak roztrzepana nastolatka z dwóch pierwszych części.
Tak, jest naturalną blondynką, na potzreby filmu przefarbowała włosy, ale znów postanowiła wrócić do blondu. Mi też bardziej odpowiada jako brunetka (oczywiście jeśli chodzi o role w "scary Movie", bo prywatnie jest ok). Wygląda tak jakoś poważniej, a nie jak roztrzepana nastolatka z dwóch pierwszych części.
A ja jestem inna(jak widać)i o wiele bardziej podoba mi sie jako blondynka.A w strasznym filmie te jej czarne włosy wyglądały jak przetłuszczone...
a mi się wydaje że w trójce miała poprostu źle dobraną fryzure (nie pasowała do jej twarzy) i dlatego tak wyglądała (W czwórce w dłuższych włosach wygladała 100 raqzy lepiej (należy pamiętać ze w 3 i 4 Cindy już nie jest nastolatką tylko zdecydowaną kobietA :D :P :) X)
Gdyby facet takie coś napisał o jakimś aktorze to zaraz by go wyzywali od pedałów (słusznie)..... lesbijko.
Mi tez sie wlasnie tak zdawalo (i nie tylko mi) ze jako brunetka wyglada jakby miala przetluszczone wlosy. Ale to pewnie tak specjalnie zrobili. I zgodze sie do tego ze w "Scary Movie 3" miala po prostu zle dobrana fryzure, bo przeciez w "Hot Chick" wygladala bardzo ladnie w blondzie :)