Nie rozumiem czemu ona sie co niektorym tak podoba.. Jak dla mnie kazdy film z jej udzialem jest beznadziejny, bo nie potrafi dobrze zagrac. Ma zrobione usta i cala jest sztuczna...
Bzdury gadasz człowieku...
Widać, że nie znasz sie na rzeczy. Anna Faris jest naprawdę b. dobrą aktorką komediową. Wspaniałe kreacje, jest jedną z nielicznych aktorem, o tak wspaniałej mimice twarzy.
No i własnie zgadzam sie z koleszką o nazwię cityoniline ^^
Anna jest boska dużo komedii z nią obejrzałam :)
I nic mi nie wiadomo że zrobiła sobie usta dziwne.
Po obejrzeniu "Strasznego filmu" pomyślałam "co to za kretynka?" a później zobaczyłam z nią kilka innych komedii i stwierdziłam, że jest przezabawna :D
Jest plastikowa dlatego też gra role tzw. blondynek z żartów o blondynkach :) Nie jest to nic ambitnego dlatego też mogę Cię ostrzec, że wszystkie filmy jakie widziałem z jej udziałem są mniej więcej takie same. Piszę to, byś nie musiała ich oglądać, bo przecież oglądamy filmy z przyjemności, a nie z konieczności. Mam rację ?
Trochę przykre więc, że piszesz "każdy film z jej udziałem jest beznadziejny", bo to wskazuje na to, że widziałaś przynajmniej więcej niż 1 taki film.
Bo widzialam wiecej niz jeden film :x dlatego ocenilam...
Takie mam zdanie i go nie zmienie:)
Ja tam ją uwielbiam! Moim zdaniem jest naprawdę utalentowana. Oglądałam z nią wiele filmów, ale i tak nigdy nie zapomnę tego sposobu, w jaki wymawiała słowa "Oh Bobby..." w SF ;]
Drugi Twój temat jaki widzę, i coraz bardziej umacnia mnie w przekonaniu, że nie wyszłaś z gimnazjum, o ile już tam weszłaś ; D "Takie mam zdanie, nie zmienie go, nie powiem czemu takie mam, po prostu gra źle, nie wiem na czym to polega ale tak jest więc dajcie mi spokój". Brawo!
Jest średnią aktorką, gdyby była bardzo dobrą aktorką podejmowała by się ambitniejszych ról, tymczasem wiele osób, z tego co widzę ocenia ją jako bardzo dobrą aktorkę. Głównie zapewne przez Scary Movie i kilka innych komedii w których zagrała. Osobiście uważam że to nie jest dobre by oceniać ją przez pryzmat takich ról jak Cindy Campbell.
Dokładnie to pier*olisz banialuki pokaż mi drugą taką aktorkę która potrafi tak grać, płakać, wybałuszać oczy i na dodatek żeby była tak niezwylke zgrabna i piękna.
Nadaje się tylko do takich "filmów". Ogólnie wygląda jakby była upośledzona. Jak dla mnie drażniąca.
Jej hiper plastyczna twarz, oraz zdolność do niewiarygodnego wybałuszenia oczu, robią z niej naprawdę dobrą aktorkę komediową :) Ona jest takim żeńskim Jasiem Fasolą :D
wiesz co, mnie raczej chodzi o jej głos. no nóż mi się w kieszeni otwiera jak ją słyszę! ale przyznaję z lekką zawiścią - jest ładna. pozdrawiam:)
A skąd mogłem wiedzieć co miałaś na myśli pisząc słowo "irytująca". Co do jej głosu to masz trochę racji.
Również pozdrawiam :)
ta dziewczyna jest strasznie wkurzająca. Kreacje aktorski? Proszę was, zawsze ta sama durna mina. Dla mnie każdy film z jej udziałem to straszny film.