Ta baba nie umie nawet zagrać swoich czterech sekund w zwiastunie TVN-u. Zauważyliście jak żałośnie udaje to zaskoczenie kiedy zostaje ochlapana wodą? I potem po raz drugi jak Królikowski przynosi koło ratunkowe. Guzik ma ewidentnie antytalent komediowy, a mimo to pcha się do komedii.
Też jej nie lubię.Słyszałem,że w "Tańcu z gwiazdami" wygrała tylko dlatego,że grała w serialu na TVN-ie.Od tej pory czułem do niej niechęć i do każdego serialu w którym gra.I pomyśleć,że nazywa się ją gwiazdą.a jej aktorstwo to już żenada,porównywane z aktorstwem Kasi Cichopek i braci Mroczków.Przynajmniej Mroczkowie i Cichopkowa umieją tańczyć.Dałbym zero bo jeden to za dużo na człowieka telewizji który nic nie potrafi.Równie dobrze mógłbym dać siebie a z telewizją mam niewiele wspólnego.1/10 KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anna Guzik kojarzy mi się się tylko z niejaką Helą (bohaterką słabego TVN-owskiego serialu "Hela w opałach") i nieudolnym pozowaniem na wyluzowaną, joł,joł, mamuśkę oraz irytującym "bla, bla, bla", którym rzeczona Hela kończyła większość przemów umoralniających kierowanych do swej rozbrykanej dzieciarni. Na dźwięk tych słów zawsze cierpła mi skóra. Bo żeby dyplomowany aktor nie potrafił wiarygodnie podać krótkiej, króciusieńkiej kwestii...