Anna Guzik

7,0
1 852 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Guzik

Żaneta z na Wspólnej , porażka , zacięte babsko ze wsi ....

nathalie34

moim zdaniem ona ma potencjał. mogłaby skupić się na teatrze. niestety gra tylko durne, mało wymagające role, które (nie dziwie się) nie wie, z której strony ugryźć.

' obejrzałeś: 18 tytułów
średnia ocena: 3,8 '
to mówi samo za siebie.

nathalie34

nie przesadzaj, i co masz do ludzi ze wsi ... tym co napisałaś sama wiochę reprezentujesz

comy

piszę co myslę , wolny kraj . A tu jest forum dla ludzi inteligentnych , więc nie obrażaj innych .

nathalie34

obraziłaś Annę Guzik "zacięte babsko ze wsi ...." nie obrażaj bo tu nie ma miejsca na chamskie teksty

comy

no tak wygląda , przyjrzyj sie albo kup okulary !

nathalie34

jak mówi znane polskie przysłowie: "..... należy ustąpić",
więc ustępuje wobec twoich twórczych myśli nie do przebicia

nathalie34

Co jest uwłaczającego w "byciu ze wsi"?

czarna_maggie

Nieobyta, zacięta , jak Wojtka swojego męża traktowała?Mój temat napisałam kilka miesięcy temu, taka była !!!!

nathalie34

To że dostaje durne role nie znaczy, że jest durną aktorką

czarna_maggie

Napisałam beznadziejną , czytaj ze zrozumiemiem !!!!

nathalie34

Beznadziejna, durna. co za różnica? Seriale takie jak "Na wspólnej" raczej nie powalają aktorstwem...

czarna_maggie

A nie zgodzę się, dużo dobrych aktorów gra w tm serialu.

nathalie34

Na przykład?
Poza tym Twoja poprzednia wypowiedź zabrzmiała, jakbyś postawiła znak równości między Żanetą a Anią. A trzeba rozróżnić charakter postaci od aktora

czarna_maggie

Ty się tak nudzisz ? One są obie infantylne ! Zarówno Ta pani i postać którą gra . Miłego wieczorku, idę do restauracji z mężem.

nathalie34

Nie, nie nudzę się. Po prostu jeśli ktoś komentuje musi liczyć się z repliką.

nathalie34

Znasz dziewczynko Ankę osobiście .żeby mówić o niej ,że jest infantylna? Poznaj to naprawdę inteligentna, miła, dowcipna kobieta, która nie robi ze swojego życia reality show. A by zobaczyć jej talent to najlepiej wybrać się do teatru jak będziesz miała możliwość. W serialach typu Na wspólnej nie da się pokazać całego potencjału bo nie ma czasu wszystko robi się na szybko ani dialogi o piciu herbatki na to nie pozwalają.

użytkownik usunięty
monisia54315

Nathalie nie mówi o niej osobiście tylko wspomina o tym co widzi na ekranie. Bo możesz ją osobiście lubić i nikt nic nie ma do tego ale jej talent aktorski nie istnieje i bije po oczach.

Cóż napisała cytuję:" Obie są infantylne Ta pani i postać" którą gra" uderzyła ją również prywatnie. Tak jak pisałam warto iść do teatru i poznać aktora z innej strony .

użytkownik usunięty
monisia54315

No to niech pozostanie w tym teatrze a nie w tv ;).