Żaneta z na Wspólnej , porażka , zacięte babsko ze wsi ....
moim zdaniem ona ma potencjał. mogłaby skupić się na teatrze. niestety gra tylko durne, mało wymagające role, które (nie dziwie się) nie wie, z której strony ugryźć.
' obejrzałeś: 18 tytułów
średnia ocena: 3,8 '
to mówi samo za siebie.
obraziłaś Annę Guzik "zacięte babsko ze wsi ...." nie obrażaj bo tu nie ma miejsca na chamskie teksty
jak mówi znane polskie przysłowie: "..... należy ustąpić",
więc ustępuje wobec twoich twórczych myśli nie do przebicia
Nieobyta, zacięta , jak Wojtka swojego męża traktowała?Mój temat napisałam kilka miesięcy temu, taka była !!!!
Beznadziejna, durna. co za różnica? Seriale takie jak "Na wspólnej" raczej nie powalają aktorstwem...
Na przykład?
Poza tym Twoja poprzednia wypowiedź zabrzmiała, jakbyś postawiła znak równości między Żanetą a Anią. A trzeba rozróżnić charakter postaci od aktora
Ty się tak nudzisz ? One są obie infantylne ! Zarówno Ta pani i postać którą gra . Miłego wieczorku, idę do restauracji z mężem.
Znasz dziewczynko Ankę osobiście .żeby mówić o niej ,że jest infantylna? Poznaj to naprawdę inteligentna, miła, dowcipna kobieta, która nie robi ze swojego życia reality show. A by zobaczyć jej talent to najlepiej wybrać się do teatru jak będziesz miała możliwość. W serialach typu Na wspólnej nie da się pokazać całego potencjału bo nie ma czasu wszystko robi się na szybko ani dialogi o piciu herbatki na to nie pozwalają.
Nathalie nie mówi o niej osobiście tylko wspomina o tym co widzi na ekranie. Bo możesz ją osobiście lubić i nikt nic nie ma do tego ale jej talent aktorski nie istnieje i bije po oczach.
Cóż napisała cytuję:" Obie są infantylne Ta pani i postać" którą gra" uderzyła ją również prywatnie. Tak jak pisałam warto iść do teatru i poznać aktora z innej strony .