zastanawia mnie dlaczego tak uparcie nosi tą fryzurę i grzywkę. ma okrągłą twarz i ta grzywka tylko to pogarsza...
Jedyne co mogę powiedzieć, (ponieważ słyszałam na żywo) to to, że ona ma naprawdę niesamowicie piękny głos i równie pięknie śpiewa...Ja byłam pod wrażeniem.
Nie słyszałaś czy nie byłaś pod wrażeniem? :P To, co tam śpiewała na żywo brzmiało extra. Jeśli chodzi o coś z tv, to się nie wypowiem, bo nie słyszałam.
słyszałam, i nie byłam pod wrażeniem... xD mam inne gusta muzyczne, dla mnie to ona wyje jak ,,wilk o północy, gdy w lesie jest pożar".
ale to tylko moje zdanie i macie prawo się z tym nie zgodzić.
E, to dobrze, że na piosenkach, które ja słyszałam nie wyła (w sumie na nich się nie dało^, ale niektórzy i takie zdolności mają..), bo inaczej też by mi się pewnie nie spodobało ;D
Człowieku ona nie jest na siłę promowana Na siłę promowane to Mucha, Zielińska itp . Jest utalentowana , sympatyczna nie gwiazdorzy. Jest dobrą aktorką, świetnie śpiewa. Nie jej wina,że mało się w Polsce robi naprawdę dobrych i ciekawych filmów. Ania nie pcha się na siłę wszędzie jak wyżej wymienione. Oby dostała rolę swojego życia życzę jej tego.
Kiedyś, jak jeszcze nie była znana robiłam z nią wywiad w bielskim teatrze, gdzie gra. Widziałąm ją na próbie i w przedstawieniu. Pomyślałam sobie wtedy, że muszę ją zapamiętać, bo ta dziewczyna będzie kiedyś sławna. Niedługo musiałam czekać. Ma talent. Niewątpliwy.
Z pewnością to nie jest rola na miarę talentu. Choć nie wiem, bo nie widziałam ani pięciu sekund tego serialu.
Ale kopiuje programy (np. ,,zdrowie na widelcu"- kopia programu Bosadzkiej), to gorsze i bardziej żenujące niż pchanie się do filmów.
,,(...)Jest utalentowana , sympatyczna nie gwiazdorzy. Jest dobrą aktorką, świetnie śpiewa.(...)"- moim zdaniem to GUZIK prawda hehe
....
ale to tylko moje zdanie i macie prawo się z tym nie zgodzić.
A propos wyglądu to wygląda jak mama muminka.
dziękuję
Nie wiem jak wyglądasz TY, ale ona wygląda świetnie. Jest ładna, ma kształty kobiece. Jeżeli wolisz KOŚCIOTRUPY to cóż... Ja Ci nie zazdroszczę.
Nikt nie każe Ci jej lubić, ale nie musisz się wyśmiewać z kogoś kto od Ciebie inne zdanie trochę tolerancji. Ok każdy ma własne zdanie ale to nie jest opinia tylko obelga w stronę Anki, w którym miejscu ona gruba bo się posikam ze śmiechu ( rozmiar 38 który teraz nosi jest rozmiarem w sam raz dla dorosłej wysokiej kobiety ja noszę 42 i nikt nigdy nie powiedział do mnie ty grubasie ba jestem dumna, że mam na czym usiąść i czym oddychać a najważniejsze ,że jestem cała i zdrowa.Dziewczyno zacznij leczyć kompleksy bo to niezdrowe.
Ja ją lubię ale trochę byłem zaskoczony że tak szybko skończyła PWST lepsze aktorki skończyły z poślizgiem np Agnieszka Dygant
A ja właśnie czytałam wywiad z jedną aktorka , kolezanka z jej planu , która jest od niej o wiele niższa i ponoć Anna Guzik bardzo nabijala się z tej kobiety więc nie wiem czy ona taka miła jest...