A WYGLADA NA KOBIETE PRZED 30TKA..CIEKAWE CZY ROBILA SOBIE JAKIES OPERACJE PLASTYCZNE BO NAPRAWDE WYGLADA ZABÓJCZO
Witam Was :) Co Wy opowiadacie!!! Zgodze się z tym że na tym zdjęciu nie wygląda ciekawie... Nie dokładajcie Jej lat!!! Wygląda na tyle ile ma! Widziałam się z p. Anią 1 czerwca w Focus Park u mnie w Bydgoszczy i musze powiedzieć że wygladą wspaniale i jest naprawdę cudowną kobietą!!! :*
Nie szkodzi, że nie widziałem jej osobiście ale uważam jak większość moich przedmówców, że wygląda na więcej lat niż ma w rzeczywistości. Co nie znaczy, ze nie jest piękną kobietą.
Tak tak - przed 30-tką ! Widać potrzebne ci solidne, mocne okulary bo ze wzrokiem KOSZMARNIE ŹLE ! Wiem, jak wyglądają dziewczyny/kobiety przed 30-tką i ona napewno tak nie wygląda ! Nie powiem - wygląda całkiem całkiem (jak na swój wiek), ale żeby przyrównywać ją do osób przed 30 rokiem życia... obawiam się, że tutaj nawet okulista nic nie zdziała !
BAUHAHAHAAHAHAH jak tutaj zazdrość zżera niektóre babsztyle , wstydźcie się pasztety , a Pani Anna jest przepiękna kobieta. tyle w temacie bez pozdrowien
Do OBSERWATOR:
z której strony ona wygląda na 30 lat? moze inaczej z której strony ona dobrze wygląda?
"she look like a grandma.." nie serio wygląda na 55 zgadzam sie z niektorymi przedmówcami
jak nie znalam jeszcze jej wieku to myslalam, ze ma ok. 50, z tym, ze jest bardzo zadbana. Zdziwilam sie,
kiedy zobaczylam ile naprawde ma lat. Ale fakt faktem - jest piekna kobieta.
Piękna kobieta,ale chemia i nadmiar słońca na twarzy robią swoje.W filmie Ryś wygląda na 50,szczególnie w momencie kiedy wypowiada kwestię"Przez trzy dni jestem słomianą wdową"
Szczerze mówiąc myślałem,że jest po 50.