Zauwazylem ja dopiero w "3po3" i szczerze mowiac teraz ogladam to tylko z jej powodu :) Ma cos takiego niesamowitego w sobie... a do tego ma taka ciekawa urode. Jako aktorka daje rade, ale do pelnej oceny musialbym zobaczyc ja w czyms ambitniejszym.
Masz rację trzeba by dać jej szansę zagrania jakiejś poważnej roli. W "Numery z kwatery - 3po3" sprawia wrażenie uroczej. Wcześniej również jej nie zauważyłem w polskich serialach bo właściwie ich nie oglądam - za niski poziom. :)
Widzę, że nie będę oryginalny :)
Do tej pory nie wiedziałem o Jej istnieniu, ale dzięki 3po3 odkryłem Jej talent, a i urodę [z czego się cieszę, gdyż jest naprawdę na co popatrzeć]. Filmu nie oglądam może tylko dla Niej, ale to Ona stanowi dla mnie tego filmu główny 'magnes'. Dałem 9/10 tylko dlatego, żeby potem ktoś nie myślał, że przeceniam Ją (bądź w ostateczności traktuję na równi) ponad takie 'tuzy' jak np. Al Pacino, Marcello Mastroianni i Woody Allen :) W przeciwnym wypadku dałbym nawet 10/10 jako, że ma to, dzięki czemu zdecydowanie milej ogląda się ten serial - wdzięk, urodę i tzw. urok osobisty. Oby Jej było więcej na ekranie - ja się pod tym postulatem podpisuję wszelkimi kończynami :)
Zgadzam się z wami, fajna jest i ładna :)
Oglądałem ją tylko w 3p3, i dzięki niej ten serial jeszcze bardziej zyskuje.