Ta sie zaczyna kariere od pokazywania cycków pupy pipy przed całą polską granie pikantnych scen z obcym włochem przypominajacego araba wązne by kasa sie zgadzałą to nazywa sie sprzedanie a ksiazka 365 dni to bezwartościowy szmelc
Jestem ciekawa z kąt taka opinia ? Widziała pani film? Ja właśnie wróciłam z kina i powiem tak...Aktorka nie pokazała za wiele(piersi i pupę). Więcej nagości oraz bardzo mocnych scen erotycznych widziałam w innych filmach.W filmie 365 dni bardzo estetycznie to wszystko było pokazane. Kochaniutka jak chcesz pisać opinie o filmie to najpierw go zobacz ;) A potem wyrażaj swoje zdanie.
jakby to okreslic........tak wyglada aktorstwo, na pewno miala sporą konkurencje, niesamowite, że udało jej się przejść casting. ???? to, że gra w filmie pod kategoria erotyczny/romantyczny, ma scene rozbierana, nie pierwsze takie sceny na ekranach kina i nie ostatnie. o tym jest ten film, nie rozumiem sensu hejtowania aktorki, ktora zagrala role, jezeli sie panu/pani nie podoba to prosze trzymac buzie na klodke, bo nic ciekawego pan/pani nie wnosi do internetu swoja wypowiedzia.