Anna Popplewell

Anna Katherine Popplewell

7,4
5 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Popplewell

Jeśli dojdą do tej części cyklu narnijskiego, myślicie że to ona zagra królową Zuzannę?
Ja nawet byłbym za. :)

Tatar

To będzie Anna. Chyba, że będzie wtedy już naprawdę ZA STARA ^^

Amadis

Chyba tak. Za stara nie będzie, no bo ile miała w 6 Zuzanna? Była dorosła, więc Anna jest chyba ok :-)

Miss_Khan

Wiesz... Jeżeli będzie reżyserował tę część Adamson, lub ktoś podobny do niego (w sensie podobne pomysły :D) to daję 75% na to ze zagra :) jak Adamson to nawet 80% (pod warunkiem ze będzie chciała :)) 10% dla aktorów którzy już raz grali dorosłych królów i królowe :)

Tatar

wszystko mozliwe, ale jesli beda sie wzorowac na ksiazkach przynajmniej w takim stopniu jak w pierwszej czesci, to sadze, ze moze jej i piotra nie byc juz w 3.
pozdrawiam

Tatar

Hmmm... na pewno nie zagra w 'Podróży Wędrowca do Świtu', bo widziałam nawet wywiad, w którym mówiła że tam nie będzie. Może zagra w 'Koniu i Jego Chłopcu', chociaż na początku myślałam że zagra tam aktorka, która odgrywała rolę Królowej Łagodnej (pod koniec) w 'Lwie Czarownicy i Starej Szafie' ... ale ja tam Annę Lubię i się nie pogniewam jak ją umieszczą w więcej niż jednym filmie :D

Tatar

Chwila, chwila? A gdzie w szóstej części pojawia się Zuzanna? Jakoś nie pamiętam, a czytałam książkę wiele razy.

Kathy_Selden

Zuzanna pojawia się po raz ostatni, w ,,Koniu i jego chłopcu" to znaczy w częścipiątej. Przyjeżdża do Kalormenu (z Edmundem, Korinem i Tumnusem) na zaproszenie tamtejszego księcia który pała do niej obsesyjną miłośią, dziwną miłością (albo po prostu chce ją przelecieć, jednak ta wcześniejsza opcja brzmi o wiele lepiej). Później cała bitwa tak jakby toczy się o nią ( coś jak z Heleną Trojańska, tylko w mniejszej skali)

Arbonne

hmmm brzmi ciekawie ;) Koniecznie muszę przeczytać wszystkie części, ale narazie jestem w czwartej
A Anna nadaje się do roli Zuzanny i uważam, że będzie dalej grała. Szkoda, że cała czwórka nie wystąpi w 'Wędrowcu..'

Tatar

Ale w 3 części nie było Zuzanny nawet, a myślę że zagra ja w 6

MissFamous

w tym tempie w jakim robią filmy to z pewnością Anna wystąpi w kontynuacjach.
bo wynika z tego że będzie miałam tyle lat ile w ksiązke Królowa Zuzanna-innymi słowy.idealnie będzie się nadawać ;d

paczek93

W VI Zuzy nie ma, bo to jest ,,Siostrzeniec czarodzieja". Rozumiem, że chodziłao o ,,Konia i jego chłopca" :-)

Miss_Khan

oO' nie zwróciłam uwagi xDD
pewnie tak ;))

paczek93

Łaaa, siostrzeniec czarodzieja to chyba będzie fajny film ;D

Loona_

taa..siostrzeniec i ostatnia bitwa bo bedzie powstanie i unicestwienie Narnii ;d
moze byc ciekawie ;)

Tatar

najlepsza będzie ,,Ostatnia bitwa" tak może obejrzeć wszystkie dzieci zwiazane z Narnia i oczywiście bitwę która chyba jest najlpesza ze wszystkich!!

thedagusia_13

To znaczy, powiem tyle, że w 6 tomie, jak to już ktoś już wspomniał przede mną, nie ma Zuzanny. Ale dorosła, jako królowa, tak, jest, ale w 5 części. Jednak myślę, że Skandara i tą Georgie trzeba będzie zmienić(w każdym razie na pewno Georgie) a skoro zmienią ich, to Annę i Willa też będą raczej musieli. Dziwnie by wyglądąło gdyby dwaj czy trzej aktorzy byli ci sami, a reszta inna, nie sądzicie??

Tatar

Georgie raczej nie zmienia bo kiedy beda kręcić 6 części a będzie to już będzie dorosła i bedzie miała gdzieś z 18 lat.

thedagusia_13

ee tam.w 5 częśći Skandar i Anna będą mieli już powyżej 20 lat więc spokojnie będą mogli siebie zagrać a Georgie tymbardziej.a w 7 to napewno xd