Polecam ,,Opowieści z Narnii Lew, czarownica i stara szafa".
Pozdro dla fanów: ,,Opowieści z Narnii Lew, czarownica i stara szafa" i Georgie Henley. <3
Ty to naprawdę jesteś nienormalna..ciągle zakładz jakieś tematy o których mówisz że pasz za Lwią,Czarwonicą i Starą Szafą...to się robi nudne.
Racja ty masz fioła ma punkcie ,,Opowieści z Narnii Lew, czarownica i stara szafa". i po co puiszesz o Georgie u Anny? Jak jesteś fankom Georgie(Ja tez) To pisz to u niej a nie. Piszes o Narni 1 i Georgie u Anny.
Oj dziewczyny przestancie;] pewnie ma ze 12 lat i sie powtarza i nie rozumie co piszecie. Niech pisze. A wy sie nie przejmujcie;]
Dobrze,dobrze. Wszystko ok. Widzę,że masz dużego fioła na punkcie pierwszej części Narnii. Ale błagam nie pisz tego wszędzie gdzie popadnie. Najlepiej tak jak to napisała knatalia01 dać sobie z tym spokój.
A że niby jak się ma 12 lat to trzeba koniecznie mieć fioła?! Haa...tu mnie uraziłyście bo tak właściwie to ja mam 12 lat! <foch> xD
Niektore 12 latki nie potrafią kontrolować swoich emocji i wypisują bzdury lub 10 tych samych tematow na każdej stronie i zamiast byc fanem stają sie psycho-fanem. A niektore są bardziej dojżałe i potrafią normalnie rozmwaic z ludźmi chociaż czasem obiawia sie u nich symptom takiego małego jeszcze dzieciaczka ;]