Anna Popplewell

Anna Katherine Popplewell

7,4
5 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Popplewell

Polecam ,,Opowieści z Narnii Lew, czarownica i stara szafa".
Pozdro dla fanów: ,,Opowieści z Narnii Lew, czarownica i stara szafa" i Georgie Henley. <3

Anik81

Ty to naprawdę jesteś nienormalna..ciągle zakładz jakieś tematy o których mówisz że pasz za Lwią,Czarwonicą i Starą Szafą...to się robi nudne.

Anik81

Racja ty masz fioła ma punkcie ,,Opowieści z Narnii Lew, czarownica i stara szafa". i po co puiszesz o Georgie u Anny? Jak jesteś fankom Georgie(Ja tez) To pisz to u niej a nie. Piszes o Narni 1 i Georgie u Anny.

Anna_Popplewell

Oj dziewczyny przestancie;] pewnie ma ze 12 lat i sie powtarza i nie rozumie co piszecie. Niech pisze. A wy sie nie przejmujcie;]

użytkownik usunięty
Anik81

Dobrze,dobrze. Wszystko ok. Widzę,że masz dużego fioła na punkcie pierwszej części Narnii. Ale błagam nie pisz tego wszędzie gdzie popadnie. Najlepiej tak jak to napisała knatalia01 dać sobie z tym spokój.

A że niby jak się ma 12 lat to trzeba koniecznie mieć fioła?! Haa...tu mnie uraziłyście bo tak właściwie to ja mam 12 lat! <foch> xD

Lily214

Niektore 12 latki nie potrafią kontrolować swoich emocji i wypisują bzdury lub 10 tych samych tematow na każdej stronie i zamiast byc fanem stają sie psycho-fanem. A niektore są bardziej dojżałe i potrafią normalnie rozmwaic z ludźmi chociaż czasem obiawia sie u nich symptom takiego małego jeszcze dzieciaczka ;]