Anna Popplewell

Anna Katherine Popplewell

7,4
5 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Popplewell

za Zuzanną, ale po obejrzeniu filmu zaczęłam ją lubieć :) Fajna aktorka, fajnie ją dobrali ;)

raven89

A ja na początku książki bardzo ją lubiłam - ale jej zachowanie w 7 części...byłam zaskoczona...to było smutne że się wyrzekła Aslana i powiedziała że to wszystko co przezyli było wymysłem ich wyobraźni...dlatego też Aslan nie zabrał jej ze sobą - i to było najsmutniejsze, że nigdy już się nie spotka z rodzeństwem

Golden_Rose

To prawda... Też mi było przykro, ale cóż... Zuzanna zawsze się mądrzyła i Annie udało się to wiernie skopiować ;)

Christinka

A najgorsze jest to, ze oni umarli ;(:(:(:( Umarli...

Lynn_2

Wiesz co... Ja tego tak nie odczułam... W końcu my ich widzieliśmy jako hmmm... żywych! Nie było tragedi, tylko napomknięcie że pociąg się wykoleił... Nic szczególnego. Ale i tak się rozryczałam :D

Christinka

No tak... niby masz rację, ale świadomość tego, ze to miało miejsce... ;(

Ps. Nie wybaczę Lewisowi jednej rzeczy! Miłość, romans! Gdzie to było? (wiem, wiem... to już by nie była Narnia, ale jakieś malutkie uczucie mogłoby być )

Lynn_2

Heheh! A Tumnus i Łucja?? :D Zawsze uważałam że między nimi cos było :D

Christinka

No możesz mieć rację. W końcu patrzyli na siebie z takim pożądaniem.

Lynn_2

Och... Znów nam wieje pedofilią :P Ale coż... Też uważam że brakowało jakiegoś wyraźnego wątku miłosnego... Było coś tam napomknięte o tym że Kaspiam Żeglarz się zakochał w córce Gwiazdy, ale to nie to, lepiej jak by się zakochał nieszczęśliwie w Zuzannie, albo Piotr w którejś z nimf ;P