Anna Popplewell

Anna Katherine Popplewell

7,4
4 973 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Popplewell

Tak mi przyszło do głowy, że ona by wizualnie pasowała do tej roli. Włosy i oczy takie jak w opisie.

Tatar

Hmmm, no może być, zaryzykujmy. Z jej umiejętnościami, Yenn może by odżyła - bo TO co było w polskim Wiedźminie to .... Tylko teraz pasowało by znaleźć do niej odpowiedniego Geralta.

samper4

Może ja? :D

Tatar

Hahaha, czemu nie ;) ?
Włosy zawsze można zapuścić i przefarbować, ale wiesz musisz być gość i pokonać wszystkich fanów Anny w kastingu na najlepszego Geralta ;d

Tak serio, Yenn to postać bardzo trudna i hmm nie wiem czy Anna by sobie poradziła.

samper4

To zdolna dziewczyna. Da sobie radę. :)

Tatar

Być może, bo jak na razie jej talent aktorski można było zaobserwować tylko w Opowieściach z Narnii.

samper4

Na pewno jeszcze popisze się na ekranie. Jeśli w trakcie studiów nie zrezygnuje.

Tatar

Jak na razie, miejmy taką nadzieje. Osobiście nie chce aby taki talent się zmarnował bo ona ma szanse jeszcze rozwinąć skrzydła.

samper4

Mam nadzieję, że nie zrezygnuje z aktorstwa i będzie się dalej rozwijać :)

Tatar

No chyba nie myślisz o tej Yennefer? To prawie dzieciak, a Yen była nie dość że kobietą dojrzałą, to jeszcze pełną wdzięków. Mi bynajmniej zdecydowanie nie pasuje.

kompaktowa

Przynjamniej włosy i oczy jak w opisie wygladu zewnetrznego.

Tatar

tu też bym polemizowała. być może się mylę bo dość dawno czytałam Widźmina, ale zdaje mi się, że Yennefer miała fiołkowe oczy i czarne włosy. jesli tak, to nic się nie zgadza:)