ona jest trochę podonba do Angeliny JOlie, a najbardziej z taaakich wydatnych ust :P
mam, nawet dwa.
nie mówię, że są identycznemi, bo Angelina ma inny typ urody, ale trochę Anne mi Angie przypomina...
Och, kolejna moja miłość! Lepsza jest niż Jolie. W ogóle cała czwórka w "Narnii" będzie znana. Mówię wam przyszłość kina.
OK. Sorry za wszystko co napisalem w przyszłosci bede pamiętał że każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania
OK POKÓJ. Ja do niej tak naprawde nic nie ma. Fajnie zagrała moze byc z niej niezła aktorzyna ale na serio powiedzmy "zbyt ladna ona nie jest" takie moje zdane a kazdy ma inny gust i przyznaje ze mnie ponioslo wtedy
a gzie tam ona wcale nie jest podobna do jolie. Angelina jest ladna a anna pozostawie to bez komentarza...
Coż wy dajecie? Zazdrośni jesteście!? Ja jestem dziewczyną i wiecie jak to z dziewczynami bywa: żadna nie przyzna, żedruga jest ładna. W mojej klasie też tak jest: dziewczyny wyśmiewają się z wyglądu innych dziewczyn, bo są zazdrosne.
No więc ja uważam, żeAnna wcalenie jest brzydka- nie jest hollywodzką pięknością z długimi blond włosami i dużymi... OCZAMI ale ma coś w sobie. Ja uważam,że jest ładna.
ja uważam że nie tyle jest ładna co urocza:) wygląd może się kiedyś zepsuć, natomiast urok znaczy ow wiele więcej:)
ładnie grała w narni:)
zeby sie niue rozpisywac powiem ze w zupelnosci zgadzam sie z margolcia(przepraszam jak zle napisane) i veritaserum :)
a widzieliście takie zdjęcie Anny? ;)
http://www.dreamstarlets.com/features/!bios/anna_popplewell22.jpg [www.dreamstarlets.com/f...]
przecież ona wtedy była mała!
wyładniała z wiekiem...
a poza tym: tak jak mówiłam: ona nie jest klasyczną pięknością, ale przynajmniej pokazała, że liczy się talent, a nie hollywódzka przezencja!
Ja też uwarzam, ze jest podobna do Angeliny. Nawet nie trochę, tlyko bardzo. Może na tym zdjeciu tego perfekcyjnie nie widać, ale są takie, na któych bez problemu widzimy podobieństwa. Aha wg. mnie też jest ładna!
JA uważam, że Anna jest bardzo ładna i z ust jest podobna do Angeliny. Super zagrałą w Narni. Chciałabym mieć jej typ urody.
Anna ma baaardzo oryginalną urodę! Wielkie usta i piegi... i może dlatego się nie wszystkim podoba... Ja tam uważam że jest śliczna i dobra z niej aktorka:-)