Anna Popplewell

Anna Katherine Popplewell

7,4
5 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Popplewell

ona jest trochę podonba do Angeliny JOlie, a najbardziej z taaakich wydatnych ust :P

marian_ka

Oka nie masz...

LadyCroft

mam, nawet dwa.
nie mówię, że są identycznemi, bo Angelina ma inny typ urody, ale trochę Anne mi Angie przypomina...

marian_ka

Och, kolejna moja miłość! Lepsza jest niż Jolie. W ogóle cała czwórka w "Narnii" będzie znana. Mówię wam przyszłość kina.

Sergi_van_Oli

usta ma podobne do Jolie a reszta twarzy do śmierdzącego zombie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Zecke23

OK. Sorry za wszystko co napisalem w przyszłosci bede pamiętał że każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania

kodzak

OK POKÓJ. Ja do niej tak naprawde nic nie ma. Fajnie zagrała moze byc z niej niezła aktorzyna ale na serio powiedzmy "zbyt ladna ona nie jest" takie moje zdane a kazdy ma inny gust i przyznaje ze mnie ponioslo wtedy

Zecke23

No ja też przyznaje, że mnie wtedy poniosło ponieważ to jest jedna z mojich najlepszych aktorek

kodzak

a gzie tam ona wcale nie jest podobna do jolie. Angelina jest ladna a anna pozostawie to bez komentarza...

jessica_17

Coż wy dajecie? Zazdrośni jesteście!? Ja jestem dziewczyną i wiecie jak to z dziewczynami bywa: żadna nie przyzna, żedruga jest ładna. W mojej klasie też tak jest: dziewczyny wyśmiewają się z wyglądu innych dziewczyn, bo są zazdrosne.
No więc ja uważam, żeAnna wcalenie jest brzydka- nie jest hollywodzką pięknością z długimi blond włosami i dużymi... OCZAMI ale ma coś w sobie. Ja uważam,że jest ładna.

veritaserum

ja uważam że nie tyle jest ładna co urocza:) wygląd może się kiedyś zepsuć, natomiast urok znaczy ow wiele więcej:)

ładnie grała w narni:)

użytkownik usunięty
Pin_up_Margolcia

zeby sie niue rozpisywac powiem ze w zupelnosci zgadzam sie z margolcia(przepraszam jak zle napisane) i veritaserum :)

a widzieliście takie zdjęcie Anny? ;)
http://www.dreamstarlets.com/features/!bios/anna_popplewell22.jpg [www.dreamstarlets.com/f...]

marian_ka

przecież ona wtedy była mała!
wyładniała z wiekiem...
a poza tym: tak jak mówiłam: ona nie jest klasyczną pięknością, ale przynajmniej pokazała, że liczy się talent, a nie hollywódzka przezencja!

marian_ka

Ja też uwarzam, ze jest podobna do Angeliny. Nawet nie trochę, tlyko bardzo. Może na tym zdjeciu tego perfekcyjnie nie widać, ale są takie, na któych bez problemu widzimy podobieństwa. Aha wg. mnie też jest ładna!

Lina_16

JA uważam, że Anna jest bardzo ładna i z ust jest podobna do Angeliny. Super zagrałą w Narni. Chciałabym mieć jej typ urody.

Zosia_94

To znaczy... W czym byś chciała być do niej podobna??:)

Christinka

To znaczy z tych wydatnych ust i czarnych włosów. I z oczu.

Zosia_94

Czarne włosy to ja mam... Więc wiem o co Ci chodzi ;) A co do oczu to wolę swoje ;)

marian_ka

Anna ma baaardzo oryginalną urodę! Wielkie usta i piegi... i może dlatego się nie wszystkim podoba... Ja tam uważam że jest śliczna i dobra z niej aktorka:-)

marian_ka

dla mnie nie jest podobna, może jakby porównać to zdjeciem ze zdjęciem Jolie jak była młodsza, ale nie obrażajmy Anny, nie jest niczyją młodszą wersję, jak już ktoś ma być podobny do Jolie to ta Megan z Transformers