Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

Piękna dziewczyna i niezła aktorka. Po obejrzeniu filmu "Sęp" zastanawiam się, czy to możliwe, że ma naturalny tak piękny biust :)

Akwafan

zgadzam się z tobą piękna jest i fajna aktorka a nawet sympatyczna. Widziałam ją dzisiaj w moim pierwszym razie na TVP rozrywka i świetnie tam wypadła.

Akwafan

ja też się nad tym biustem zastanowiłam:D jeżeli tak, to naprawdę nie poskąpiono jej urody! Piękna figura i śliczna buzia a do tego wydaje się być sympatyczną kobitką

akrafka666

w koncu matka dzieci, wiec biust ma ;] także ją lubie, taka swojska dziewczyna sie wydaje :)

Akwafan

Sztuczne! gdzieś tam kiedyś mówiła że sobie zrobiła, zresztą nawet jak by nic nie powiedziała to widać na kilometr po starych fotach a nowych, i sterczą jak by z drewna były. (po 3 dzieci? hmm?)

Akwafan

Miała. Niestety postanowiła to totalnie spieprzyć i teraz nawet jak się położy, to biust sterczy na baczność. Patrz np.: rola w "Sępie".

Akwafan

Czytałam gdzieś, że się sama przyznała. Mówiła, że po urodzeniu dzieci jej się zepsuł, a że ciało to jedno z narzędzi jej pracy, zrobiła sobie nowy :)

mam_rysia

Nie jest prawdą, że Ania ma sztuczny biust. Wygląda całkiem naturalnie.

Popatrzcie na zdjęcie: http://cdn5.se.smcloud.net/t/photos/257059/aniu-zdrowiej-nam.jpg

Sama przed ciążą miałam podobny..