Nigdy nie zagrała w żadnym poważnym filmie, ponieważ zwyczajnie nie potrafi grać na odpowiednim poziomie. A jej każdy występ w kolejnej komedii kończy się tragedią.
Bardzo piękna kobieta, niemniej jej aktorstwo jest delikatnie mówiąc średnie.
Zaiste nie wiem za co dostała te wszystkie nominacje na Złotych Kaczek. Podobny przykład jest z Rosati.
Zgadzam się w 100 % A jej "przepity" głos strasznie mnie drażni. Ale jest jedno ale trzeba przyznać że jest ładna ;)
"Ale jest jedno ale trzeba" serio? Jedno trzeba u ciebie na pewno przyznać. Masz mały zasób wiedzy i przydałby ci się słownik.
Uwazasz ze np "Bokser" w ktorym zagrała A.P. to nie jest powazny film ? To jaki to jest wg Ciebie powazny film tak w ogole? A co? Rola komediowa nie moze byc powazna komediowa rolą? Smieszyc tez trza umic psze pana. Wg mnie jest bardzo dobrą aktorka i jeszcze pokaze co umie.Rola w "Kariera Nikosia Dyzmy" była zła?
Nie cierpie jej, jej gra jest sztuczna,wypada mało realnie.wiarygodnie-chociazby w Sępie. Poza tym nie wiem skąd te zachwyty nad jej urodą, wyglądała dobrze jedynie w Złotopolskich,miała lepszą fryzurę i chyba ważyły troche więcej, wtedy wyglądała świetnie, teraz- chuda szkapa, tak długie włosy kompletnie jej nie pasują i ten przepity głos po prostu tragiczny jak u faceta.