Anna PrzybylskaI

7,5
9 301 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

Nigdy nie zagrała w żadnym poważnym filmie, ponieważ zwyczajnie nie potrafi grać na odpowiednim poziomie. A jej każdy występ w kolejnej komedii kończy się tragedią.

Rudolfo

Bardzo piękna kobieta, niemniej jej aktorstwo jest delikatnie mówiąc średnie.
Zaiste nie wiem za co dostała te wszystkie nominacje na Złotych Kaczek. Podobny przykład jest z Rosati.

Rudolfo

Zgadzam się w 100 % A jej "przepity" głos strasznie mnie drażni. Ale jest jedno ale trzeba przyznać że jest ładna ;)

wyszka

"Ale jest jedno ale trzeba" serio? Jedno trzeba u ciebie na pewno przyznać. Masz mały zasób wiedzy i przydałby ci się słownik.

Heller1304

Nie ma to ja czepiać się szczegółów... Ale dzięki za sugestię na pewno zainwestuję w słownik!

wyszka

Nie dziękuj. ;) Od tego tutaj jestem.

Rudolfo

Uwazasz ze np "Bokser" w ktorym zagrała A.P. to nie jest powazny film ? To jaki to jest wg Ciebie powazny film tak w ogole? A co? Rola komediowa nie moze byc powazna komediowa rolą? Smieszyc tez trza umic psze pana. Wg mnie jest bardzo dobrą aktorka i jeszcze pokaze co umie.Rola w "Kariera Nikosia Dyzmy" była zła?

soglif3

czyli ja wam napisze wszystkim przeciwnikom A.P. - W dupie byliscie i gowno widzieliscie.

Rudolfo

Nie cierpie jej, jej gra jest sztuczna,wypada mało realnie.wiarygodnie-chociazby w Sępie. Poza tym nie wiem skąd te zachwyty nad jej urodą, wyglądała dobrze jedynie w Złotopolskich,miała lepszą fryzurę i chyba ważyły troche więcej, wtedy wyglądała świetnie, teraz- chuda szkapa, tak długie włosy kompletnie jej nie pasują i ten przepity głos po prostu tragiczny jak u faceta.