Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

... swojego Paula Walkera

TheWesson34

Przybylska za późno rozpoznała chorobę (moooże przekazywaną dziedzicznie, bo jej ojciec na nią też zmarł), a Walker nie prowadził tego auta, tylko jego kumpel (który chyba go nawet do tej przejażdżki namówił), więc nie był odpowiedzialny za ten wypadek. Obaj zginęli w tragicznych okolicznościach i nie licytujmy się, kto był lepszy/gorszy i kto zginął bardziej/mniej okropnie.

DonDominik

Umarl czlowiek...troche szacunku O_o co by pomyslala jej rodzina gdyby to czytala. Ja nie jestem mega fanka Ani ale nie napisze w zyciu o kims w ten spsob nawet jesli nie bede go lubic a zapewniam ze jest takich wielu. Tu chodzi o szacunek ......

DonDominik

Don Debil chyba

naotte

Czemu? Bo obiektywnie oceniam talent i osiągnięcia Anny Przybylskiej?

Nie rozumiem porównania Anka Przybylska umarła na raka, chorowała i chociaż nie mówiło się tego wprost to środowisko zdawało sobie sprawę że może umrzeć. Natomiast Walker zginął w tragicznym wypadku samochodowym a w ostatniej dekadzie taką śmierć poniósł chociażby Arkadiusz Gołaś- siatkarz.

użytkownik usunięty
Sabcia

Nie rozumiem, co niby ma do rzeczy, to jak odeszli z tego świata. Śmierć celebrytów wywołuje u pospólstwa i swołoczy zawsze podobne emocje.

A co ma jej śmierć do śmierci Paula Walkera? Tutaj choroba a tutaj tragiczny wypadek. Ja widzę zasadniczą różnicę, poza tym że oboje byli młodymi ludźmi i to zawsze wzbudza współczucie.

użytkownik usunięty
Sabcia

Jeśli nie wiesz dlaczego wspomniałem Paula Walkera, to przecież nie mój problem. Może po prostu nie mogłeś z jakiś przyczyn obiektywnych być świadkiem tego ogólnoświatowego opętania po jego śmierci - szczególnego w dobie ostatniej dekady, jak nie dwóch.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

U ciebie emocje pewnie wywołała smierc Prezydenta 4 lata temu

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Już dawno DOROSŁAM i ruchac to ciebie mogą w dupe a nie mnie cieniasie złamany . Nie pozdrawiam .

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Cóż. Rozumiem twoje rozgoryczenie. Sam w swoim życiu wielokrotnie musiałem stanąć twarzą w twarz z nieprzyjemną prawdą na swój temat. Przejdzie ci. Bez obaw.

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Cóż. Rozumiem twoje rozgoryczenie. Sam w swoim życiu wielokrotnie musiałem stanąć twarzą w twarz z nieprzyjemną prawdą na swój temat. Przejdzie ci. Bez obaw.

virginia_virgi

Właśnie w ten sposób okazuje się swoje niedouczenie, nawet jak ktoś Cię obraża, to przyjmij to, pomyśl, że po co się z głupim sprzeczać, a nie wdawaj się w dyskusję, jeszcze w ten sposób, bo źle o Tobie się myśli :)
WubeEN npisał/a coś czego raczej nie powinien, ale mimo wszystko widać, że jest inteligentnym człowiekiem, który potrafi zdenerwować ludzi za pomocą metafor, bez chamstwa i prostactwa.

Zuza88

Nie przesadzaj, inteligentny człowiek tak nie robi. To co najwyżej wykształcony prostak i cham.

użytkownik usunięty
arcmarek

O! I to jest bardzo dobre określenie! lecz nie wykształcony, ale właśnie inteligentny prostak i cham! Nie jesteś w stanie w żaden sposób wykazać, że posiadam niski iloraz inteligencji. W żaden! Zwyczajnie pieprzysz. Twoje teksty o tym, że nie jestem inteligentny, to po prostu zwykła regułka, którą używasz, gdy nie chce ci się lub nie jesteś w stanie (z powodu bezsilności) zarzucić mocnym kontrargumentem. Dla mnie jesteś słaby.

arcmarek

Nie trzeba być wykształconym by być inteligentnym.

Zuza88

Mało mnie to zresztą obchodzi czy jest inteligentny czy wykształcony, czy taki i taki. Ważne że jest prostacki, chamski, wredny, podły. Epitety można mnożyć i każdy pasuje. Po poziomie postów tego osobnika takie właśnie wnioski płyną.

arcmarek

Fakt, ale nie rozczulając się, ja odnosiłam się do postu, ponoć, dorosłej kobiety, a o sposobie wypowiadania się gimnazjalistki :)

Weź zrób raz coś dobrego i... się zabij, tfu to znaczy zamknij :)

użytkownik usunięty
Immortal_Stasin

Spadaj. I tak nigdy nie będziesz Bogiem.

Ej, skąd wiedziałeś jakie jest moje największe marzenie ? Zaskoczyłeś mnie, serio...

Nie można porównywać śmierci na ''własne życzenie'' z długotrwałą walką z chorobą. Nikt nie chce umierać, ale podejmując ryzyko trzeba się liczyć z konsekwencjami, tu to zupełnie inna bajka!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
wikiw99

Nie chodzi o samą śmierć. Błagam.

wikiw99

Nie wiedziałam że Walker zginął, bo chciał.

Valenciaa

Jak drążysz mój post to skąd możesz wiedzieć, może i chciał ja w niczyjej głowie nie siedzę Ty też.

wikiw99

No właśnie.

ja bym to zmienił na "każdy naród musi mieć swojego papieża Jana Pawła, wybitnego Polaka", ale tak to ok

użytkownik usunięty
Lumpi

Nie, nie. Takiego jak Lolek, to mało narodów ma.

Ale co ma na celu ten założony przez Ciebie temat?
Zaczepka? Totalnie niedojrzały, prowokacyjny post... czasami trzeba mieć choć minimum współczucia i wyczucia chwili...
Zmarł człowiek, młoda kobieta, matka, żona czyjaś ukochana córka i to jest tragedia, a nie jakieś bezsensowne licytowanie się i wyliczania... ludzie okażcie trochę ludzkich zwyczajnych uczuć... Wszędzie musicie prowokować?

Wonder_Woman_85

Daj spokój, miałem już kiedyś (nie)przyjemność z nim dyskutować. To jakiś robak, który żyje tym, że ktoś z nim chociaż w necie podyskutuje, a do tego najłatwiej zachęcić obrażaniem i prowokacją. Nie karmić trolla.:)

squawk13

Masz rację...
Co nie zmienia faktu, że nie mogę pojąć toku rozumowania takich pseudo trolli...
Bo żeby być prawdziwym trollem trzeba posiadać inteligencję, a ten osobnik niestety jej nie ma...
Jest totalnie pustym ignorantem...

użytkownik usunięty
Wonder_Woman_85

Po czym to wnosisz? Jaką metodą zbadałeś moje IQ bezsilny chłoptasiu? Wiesz w ogóle czym inteligencja jest? Bo mi wydaje się, że w bezsilności swojej jedyne co potrafisz, to odebrać komuś inteligencję, bo wiesz, że nikt nie będzie domagał się od ciebie na to dowodu.

W skrócie: po twojej wypowiedzi widać, że jesteś totalnie pozbawionym inteligencji osłem. Prawda, że mam rację?

Koleś? No i masz tu swoją inteligencję :) hahahaaa :D Żenada...
Jestem kobietom inteligencie, a wystarczy tylko zerknąć na nick ignorancie...

użytkownik usunięty
Wonder_Woman_85

"kobietom" - czyli jednak miałem rację
Nie interesuje mnie twój nick i nigdy nie interesował, patrzę co napisane i odpowiadam. po co mi znać twoj nick?

Wiedziałam że się przysrasz hehe z tel. pisała i tak wyskoczyło ale to szczegół.
A po to żeby się zorientować z kim się chce wchodzić w jakakolwiek konwersacje. Tak przynajmniej robią inteligentni ludzie :)

użytkownik usunięty
Wonder_Woman_85

Wow, a więc słownik pomagający nie pisać z błędami napisał z błędem. Genialne.
hahaha :) Inteligentni ludzie na forach internetowych koniecznie sprawdzają nicki swoich interlokutorów? Kto tego nie robi nie jest inteligentny? hahahaha co jeszcze wymyślisz. W jednym poście dwukrotnie tworzysz sobie rzeczywistość. Współczuje ci. :D

Jakim błędem, obie formy są poprawne inteligencie hahaha tyle że jedna w liczbie mnogiej, a druga nie. Słownika nie mam tylko zapamiętywanie ostatnio wpisywanych wyrazów. A o Twojej inteligencji mam takie zdanie jakie mam :) wywnioskowałam to z twoich jakże bystrych wypowiedzi i zaczepek :) choćby pod tym jakże durnym tematem założonym przez takiego pseudo trolla jakim jesteś :) Produkować się możesz i wytykać mi błędy, czy co tam chcesz jeszcze... i tak nie zmienisz tego, że jesteś żenujący.

użytkownik usunięty
Wonder_Woman_85

Jak możesz wciskać komukolwiek, że chcąc napisać "kobietą" zatwierdziłaś wyraz "kobietom"? Jeśli tak zrobiłaś, to ewidentnie jesteś głupia i na dodatek sama się do tego przyznałaś. Nie ma innego wyjaśnienia, bo gdybyś pisała do końca to co trzeba, to w końcu musiałabyś nacisnąć w "a", w momencie gdzie przy wyrazie "kobietom" wciska się "o".

I przestań każdemu kto cię sprowadza do parteru bezpodstawnie w bezsilności zarzucać brak inteligencji. To po prostu słabe. Bezsilny głupek zawsze gdy już nie wie jak się obronić, to interlokutorowi zarzuca brak inteligencji tylko dlatego, że wie, że przy takim zarzucie nikt nie będzie oczekiwał dowodów. Gdybyś bowiem miała cokolwiek mądrego do napisania lub jakikolwiek argument, którym celnie mogłabyś mnie trafić, to byś się nim posłużyła. Niestety jasno wykazałem jak się kompromitujesz z powodu własnej tępoty i dlatego w bezsilności próbujesz podważać moją inteligencję. Odpowiedz na pytanie w końcu!! Jaką metodą zbadałaś moje IQ i jak wyniki wyszedł!??!?!

hahaha jak się spienił biedaczek, nie denerwuj się tak bo Ci żyłka pęknie. Nadal usilnie próbujesz mi w mówić, że niby posiadasz tą inteligencję... no niestety pogrążasz się z każdą kolejną odpowiedzią. Musisz mieść bardzo smutne życie, współczuje. A jeśli chodzi o tel. to nie pouczaj mnie bo widać nie masz pojęcia o co mi chodzi... ale nie szkodzi nie każdego stać.

użytkownik usunięty
Wonder_Woman_85

Niby dlaczego spienił? Po prostu krzyczę, bo nie odpowiedziałaś na proste pytanie chociaż już dawno o to prosiłem. Próbuje głośniej, bo może wtedy do ciebie dotrze. W zamian za to w bezsilności tworzysz sobie rzeczywistość wysysając z palca jakobym się "pienił". WTF? Wciąz także uparcie piszesz coś na temat mojej inteligencji,a gdy zapytać cię o konkret zaczynasz bełkotać bezsilna dziewczynko. Zapytam jeszcze raz, bo widzę, że masz problemy i może do ciebie nie dociera.

Odpowiedz na pytanie w końcu!! Jaką metodą zbadałaś moje IQ i jak wyniki wyszedł!??!?!

Odpowiesz w końcu, czy dalej będziesz robiła z siebie kretynkę?

Odpowiedz jest bardzo prosta :) poziom twoich zaczepek i wypowiedzi względem innych użytkowników filmwebu pokazuje twój poziom IQ. I tyle w temacie. Jesteś mało inteligentnym, zarozumiałym, ignorantem i bardzo kiepskim trollem. Bo zamiast prowokować sam się dajesz manipulować jak dziecko, no chyba, że jeszcze nim jesteś :)

Misiu pysiu, robaczku internetowy, to ty próbowałeś udowodnić, że gracze CSa posiadają wysoki iloraz inteligencji. To może ty się pochwalisz, jak to zmierzyłeś? Widzę, że próbujesz walczyć tą samą bronią, od której poległeś w tamtej dyskusji.:P

http://www.filmweb.pl/videogame/Half-Life%3A+Counter-Strike-2000-608600/discussi on/Multiplayerowe+arcydzie%C5%82o.,2333975

Kompromitacja część II :D

następny troll, który wymyślił debilny temat z tak smutnej sprawy i liczy komenty zacierając łapy. Żenada koleś

użytkownik usunięty
Baby_Black27

Zespół maniakalny :D Hahaha

Krytykuje, ale swój koment dołożył.

a do jakiego Walkera Ty ją porównujesz? Zginął w wypadku,a Przybylska chorowała od lat. .Poza tym, dlaczego Walker akurat przyszedł Ci do głowy? Porównujesz jakoś ich karierę ?

użytkownik usunięty
blossom_3

Nie. Zjawisko społeczne po ich śmierci.

Człowiek nie żyje, a Ty zjawiska społeczne porównujesz.