Anna PrzybylskaI

7,5
9 373 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

Czy naprawdę nie potraficie po prostu współczuć Jej rodzinie? Trzy miesiące temu traciłam w podobnych okolicznościach Siostrę i wiem, co Ci ludzie przezywają. Jakie znaczenie ma cho lerny ranking??
Wieczny odpoczynek...
Proszę, darujmy sobie przynajmniej w takich sytuacjach klasyczną polską zawiść i cynizm. Ok?

anka16

Napisałaś to w takim tonie jakby, to tylko cyniczni i zawistni ludzie żyli tylko i wyłącznie w Polsce. Osobiście nic do ciebie nie mam.

Fakt wiele wpisów na Filmwebie wywołuje u mnie uczucie zażenowania, że niektórzy nawet w takiej chwili nie potrafią sobie odpuścić głupich bezsensownych komentarzy, to ludzie mają wartość, to jacy są w stosunku do innych mili wspaniali jak mają dobrze w głowie poukładane, a nie kwestie materialne każdego czeka śmierć czas przemijania, ale ona miała dopiero 35 lat. Jeśli umierają ludzie dobrzy mili ogólnie wspaniali, a żyją sobie ludzie wredni zarozumiali. To ja w takim momencie wątpię w istnienie Boga.

Ja jedynie szczerze współczuje jej rodzinie.

@tomucho77

Udowodnione naukowo chodź moim zdaniem wcale nie potrzeba badań, bo to doskonale widać, że ludzie w skali globalnej są coraz głupsi.

Jeśli będziesz tak o nas Polakach myślał, to tak właśnie będzie Polska na pewno nie jest numer jeden pod względem głupoty, zawiści, cynizmu i chamstwa.

Proponuje przestańmy się przejmować i brać tego do siebie co o nas myślą inni ludzie zamiast się tym kompletnie nie przejmować, bo to nic innego jak auto blokada i ograniczenie samego siebie każdy powinien znać swoją wartość i się tego trzymać. Dla niektórych ludzi reputacja czyli to co o nas myślą inni jest ważniejsza niż godność, to jest absurd.

aen87

Jak mogę tak nie myśleć o Polakach ? potwierdzenia nie trzeba szukać daleko zobacz na tego pana powyżej który wyzwał mnie od hipokrytów tylko dlatego że dałem Ani 10/10.

tomucho77

Właśnie to jest przejmowanie się o którym napisałem wyżej, a nie przyszło ci do głowy że to może być ktoś kto zwyczajnie postawił sobie za punkt honoru robić wszędzie zamieszanie? i bawi go to że zepsuje dyskusje tacy ludzie nie zasługują na uwagę której wyraźnie się domagają.

aen87

:)

tomucho77

A nie przyszło mu do głowy, że tą oceną chciałeś okazać sympatię? taki prosty gest, który niewiele zmienia, ale jest ludzki? Brak empatii nie jest powodem do dumy, więc nie przejmuj się takimi jednostkami.

anka16

Nie przejmuję :)

anka16

lud nie słucha byle forumowicza. wyłącz nam wszystkim internet.

Memoleo

Lud tylko słucha mediów jak świnie grzmotu zamiast zacząć samodzielnie myśleć w TV tylko cały pakiet programów zwiotczający mózg kabarety, show, a to wszystko po to by Polaków cały czas torpedować bzdurami.

anka16

Jakby nie było reakcji takich jak twoje to nie byłoby takich wpisów.

anka16

Na pewno żal mi jej jako człowieka, bo jednak sporo życia miała jeszcze przed sobą. Z drugiej strony trochę śmieszne jest to wystawianie "dyszek", dla co najwyżej przeciętnej aktorki, spinacze mają tutaj pole do popisu, ale w sumie ciężko im się dziwić. ;)
Filmweb powinien rozważyć blokadę forum przynajmniej na te 48h po śmierci znanej postaci.

G00N3R

A mi pozostaje jedynie nie przejmować się kretynami którzy tylko szukają okazji do spinania się niech się sami własnym jadem zaleją, a ludzie robią podstawowy błąd że zwracają na nich uwagę. Wystawianie dychy powinno być uzasadniane jak już ktoś musi dać dychę to niech to uzasadni i niech to uzasadnienie widnieje w profilu tej osoby która wystawiła 10/10. Sytuacja robi się identyczna jak w przypadku śmierci Paula Walkera albo Robiego Wiliamsa

anka16

Nie jestem pewna, do których wpisów się odnosisz konkretnie i czy np. moje zdanie o tym, że aktorką była co najwyżej przeciętną jest oznaką mojej zawiści i cynizmu? To portal o filmach i wszystkim, co z nimi związane, więc również i o aktorach, a Pani Przybylska wielką aktorką nie była, nie oszukujmy się. Człowieka szkoda, zwłaszcza, że umarła w tak młodym wieku, co ogólnie jest straszne, ale zgadzam się w 100% z G00N3Rem (zwłaszcza z możliwością oceny dopiero co najmniej po 48h od śmierci). Uważam, że można mieć szacunek do człowieka, jako takiego, a przy tym chłodnym okiem oceniać, jak sprawdzała się w wykonywanym przez siebie zawodzie, zwłaszcza, że była osobą publiczną i sama na widok tej publiki się wystawiła grając w popularnych wśród niektórych ludzi filmach i serialach. Nie widzę braku szacunku w merytorycznej ocenie wykonywanej pracy. Głupie komentarze oczywiście są nie na miejscu również wg mnie.

anka16

Zgadzam się z Tobą. Nie wiedziałam o jej chorobie, dlatego zupełnie nie wierzyłam w tą informację.
Powiem, że ja Panią Anie pamiętam z filmu Superprodukcja, bardzo bawiła mnie tam jej rola.

Jest to jednak straszna wiadomość by tak piekna i szczesliwa kobieta zostawiła swoją rodzinę. Nie pociesza to, a raczej dobija jak okrutne jest życie.

anka16

Jest mi porostu głupio i wstyd, że tak wielu ludzi nie potrafi uszanować krótkiego okresu żałoby. To przecież tylko kilka dni. Dzisiaj pogrzeb. Skończy się żałoba i będzie można ocenić aktorstwo Ani.Nie rozumiem, skąd w ludziach tyle bezinteresownej małości, tyle zawiści.
Na świecie toczy się odwieczna walka dobra ze złem. Podam przykład ze świata komputerów. Są twórcy komputerów, ale są też twórcy wirusów. Ci drudzy odczuwają bezinteresowną satysfakcję, gdy wirus skasuje komuś pracę magisterską, lub doktorską. Co zyskuje na tym twórca wirusa? Radość z wyrządzonej komuś krzywdy. Podobnie jest na forach internetowych - stada trolli radują się, gdy kogoś obrażą. Żartuje się ze zmarłych, których jeszcze nie pochowano. Żartuje się z chorych na raka. Może ktoś się obrazi, albo rozpłacze. Ot takie małe radości.

DomPatryk

Właśnie o to mi chodziło. Można zaczekać z oceną Jej dokonań chociaż kilka dni? można, tak myślę. Pisanie o tym, jaką przeciętną była aktorką (chociaż każdy ma prawo do własnego zdania) , akurat w dzień Jej śmierci jest po prostu podłe. To tyle

anka16

Ale że o co ci dokładnie chodzi?

anka16

Bardzo szkoda P. Anny Przybylskiej - dobrej aktorki i pięknej kobiety . Polski isiotyzm nie zna granic - ktoś umiera , a oni nad rankingami się użalają . Szkoda słów ...

anka16

Polecam wspomnienie Jacka Żakowskiego w Radio TOK FM: Anna Przybylska polską Dianą - przepraszamy Aniu.

Przegląd prasy z Jackiem Żakowskim w Poranku Radia TOK FM
https://www.youtube.com/watch?v=dWbihiKWjDQ