Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska
motylek2402

Daleko zajdziesz czerpiąc wiadomości z pudelka .

miarara

Uderz się w pierś i powiedz, że nie czytasz pudelka i nie wyrabiasz sobie zdania o gwiazdach czytając artykuły z tej strony, moralizatorko. Mój błąd, że za szybko w to uwierzyłam, ale jak to się mówi: "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz".

motylek2402

ja nie czytam pudelka, ale pewnie gdybym zobaczyla taka informacje to tez bym uwierzyla, bo przeciez nikt normalny nie napisalby czegos takiego dla sensacji...

motylek2402

Wchodzę tam zdjęcia pooglądać,poczytać niektóre absurdy,ale nie wyrabiam sobie o ludziach zdania,bo wiadomo jak się odnoszą do artykułów nawet osoby o których piszą.Zajmij się swoimi źdźbłami,a nie poszukiwaniem belek tam gdzie ich nie ma.Akurat byłem tam kiedy to kłamstwo się pojawiło,szczęka mi opadła,a potem sprawdziłem na 6,7 stronach czy coś napisano,a w tym czasie zdążyli to skasować,ale byłem niemal przekonany że jak tu zajrzę to znajdę plotkarzy,którzy już głoszą smutną wieść o śmierci A.P.

motylek2402

Szybka to chciałaś być, ale z tematem na filmwebie i oto taki efekt... niestety :/

Wonder_Woman_85

No tak, Ty najlepiej wiesz jakie były motywy mojego działania, bo bardzo dobrze mnie znasz.

motylek2402

No niestety tak to wygląda.
Co do motywów, jestem bardzo ciekawa czym się kierowałaś zakładając ten temat, prócz bycia tą pierwszą :P

Wonder_Woman_85

Nie wiem, czy przy takim temacie wypada umieszczać ten znak ":P" w komentarzu. Chęć bycia pierwszym w sytuacji, gdy dowiadujemy się o śmierci osoby, którą bardzo ceniliśmy nie jest czymś normalnym i nie oskarżaj mnie o to. Pozostałe osoby, które umieściły komentarz o śmierci Ani Przybylskiej też posądzisz o chęć bycia pierwszym? Ja jestem jedną z tych osób: tych, które zbyt łatwo uwierzyły w plotkę (tak perfidną, że aż trudno uwierzyć w to, że to była tylko plotka) i umieściły komentarz na filmwebie, no ale oczywiście Ty i tak wiesz swoje i prawdopodobnie zdania nie zmienisz. Jednego możesz być pewna: kamień spadł mi z serca, gdy się dowiedziałam, że to jednak nie jest prawda. Pani Ani życzę zdrowia.

motylek2402

Co nadal nie zmienia faktu, że byłaś pierwsza i bez żadnych wątpliwości. Możesz się produkować ale głupoty i tak nie zatuszujesz...

Wonder_Woman_85

Eee,szkoda słów ,przeraża mnie to że ludzie uwierzą w byle co z byle kąt i rozpowszechniają szambo.Mi już motylek nie odpisze bo zamknąłem jej usta,chyba jednak trochę wstyd zachowania typu Nowakowa podaje do Kowalskiej ta szybko podaje do Kwiatkowskiej i goooool Malinowski jest mordercą,a to tylko Pulp Fiction grał zbyt głośno za ścianą.

miarara

Zamknęłaś mi usta? Wiele lat temu byli tacy ludzie, którzy zamykali Polakom usta i ty właśnie się do nich porównałaś. Brawo.

motylek2402

Przestań bredzić,to Ty zamknęłaś z pudelkiem usta Annie Przybylskiej,a jak nauczyć sie czytać to może skumasz,że nie pisałem o śmierci jako o byle czym.

miarara

To twój cytat: "przeraża mnie to że ludzie uwierzą w byle co z byle kąt". A to wg ciebie "byle co" to była informacja o śmierci artystki. Tobie też wypadałoby nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo ja w moich poprzednich wypowiedziach przyznałam się do błędu jakim było umieszczenie komentarza o śmierci Pani Ani na filmwebie, a czy ty potrafisz się przyznać do błędu? A może już jesteś tak zatopiona w swoim jadzie, że poniżanie innych sprawia ci przyjemność nawet gdy biją się w pierś za błąd? Zamykanie komuś ust to jest twoja filozofia życiowa? Gratulację charakteru.

motylek2402

Byle co z byle kąt jak i reszta postu była o plotkowaniu,ale jak Ci zależy to niech będzie że to ja nie potrafię pisać i czytać tylko następnym razem pomimo umiejętności czytania już nie zwracaj się do mnie jako do kobiety,bo kiedy piszę byłem,pisałem itd. to był jednak znak iż jestem facetem.

miarara

Skoro piszesz "z byle kąt" zamiast "z bylekąd" to równie dobrze można było uznać, że będąc kobietą opisujesz swoje działania jako "byłem", "pisałem" itd. Wszystkiego można się spodziewać po twojej "znajomości" gramatyki, czy ortografii.

motylek2402

Świetny żart.Jednak jest plus tej i rozmowy i zapamiętam jak to się pisze poprawnie.Twoje wpisy też nie są idealne,no i ten brak bystrości,wystarczy żeńska ksywka i już się gubisz.Może też zmień nick np. na Gosia żeby było łatwiej taki jak Ty.

miarara

Miarara to wg ciebie żeńska ksywka? Umieszczasz w swoim profilu zdjęcie jakiejś pani i zarzucasz gubienie się wszystkim, którzy uważają cię za kobietę? Zabawny jesteś. Sam udowadniasz, że nie można z tobą rozmawiać jak z dorosłą, świadomą swoich wypowiedzi osobą. Ja nie muszę zmieniać nicku na wskazujący na to, że jestem kobietą, bo w przeciwieństwie do ciebie nie miałabym pretensji do ludzi, którzy zwróciliby się do mnie per pan, bo przecież mój nick jednoznacznie nie wskazuje mojej płci. Delikatnie i bez plucia jadem poinformowałabym ich, że jestem kobietą. Przeanalizuj moje wpisy jeszcze raz i wskaż w moich wypowiedziach takie kwiatki jak twoje "z byle kąt".

motylek2402

Ja nie mam pretensji,że ktoś zwraca się do mnie jako kobiety,ale był temat o umiejętności czytania więc wytknąłem ten błąd i przyznaję,że mój ort był wielkiego kalibru i Ty takich nie miałaś.Dobra,skoro widzisz,że nie rozmawia się ze mną jako z dorosłym,a jutro kończę 30 lat to może nie watro czasu sobie zabierać.Co do zdjęcia profilowego to sama wiesz,że to o niczym nie świadczy,a tak w ogóle ta jakaś pani z mojego zdjęcia to lepsza polska aktorka od tej o której śmierci była mowa(lepsza,gorsza subiektywna opinia)

miarara

No to życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji 30-tych urodzin (ja miałam 30-stkę wczoraj). Każdy może mieć chwilę słabości - i ja i Ty. Ja zachowałam się jak dzieciak wierząc w informację umieszczoną na plotkarskiej stronie. Jeszcze raz przepraszam wszystkich czytelników za umieszczenie niesprawdzonej informacji o śmierci Pani Ani, a najbardziej przepraszam ją samą. Pozdrawiam.

motylek2402

Dzięki i również najlepszego życzę.Skoro mam 3 dychy na karku to już nie będę się mądrował jak mawiała moja babcia,bo to faktycznie kiepsko wygląda jak sobie poczytałem całość.

miarara

A jeżeli informację o śmierci drugiej osoby uważasz za byle co to również gratuluję.

motylek2402

Nie dziwię się, że Ania ma już dość durnych paparazzi. Oni pragną jej śmierci, by pospólstwo mogło się cieszyć nowym tematem na okładkach szmatławców. Aktorka walczy z chorobą i ostatnią rzeczą, o której teraz myśli jest śmierć. Nie zrozumie tego osoba, która nigdy nie chorowała. Człowiek łapie ostatnie chwile życia, a inni życzą mu jak najgorzej.

Sylvie Lu

szczerze wątpię, że ktoś życzy śmierci komuś tylko dlatego, że chce o tym napisać. wiem, że szmatławce, portale plotkarskie itp. żyją z sensacji, skandali i żerują niejako na ludzkim nieszczesciu, ale jakos ciezko mi uwierzyc, ze siedza w tych swoich biureczkach i zycza celebrytom smierci :/

vilee

Nie chciałam, żeby zabrzmiało to zbyt dosłownie. Poprawka, oni żerują na czyjejś tragedii. Śmierć = większa poczytność + kasa

Niestety, żyjemy w takich realiach. Poza tym nie sądzę, żeby życzyli jej jak najlepiej. Ludzie są podli.

Sylvie Lu

Dokładnie, obie macie rację - takie portale żerują na ludzkiej naiwności, ale na szczęście człowiek uczy się na błędach. Zresztą nie tylko plotkarskie portale grają na ludzkich uczuciach - są też ludzie, których jedynym celem w życiu jest wyprowadzenie z równowagi innych osób, bo chyba czują jakąś wewnętrzną satysfakcję. Widocznie mają problemy ze sobą i stąd chęć pouczania innych. Te osoby nie są lepsze niż te plotkarskie portale, pomimo, że uważają się za kogoś lepszego.