Przyznajcie, ze Pani Przybylska zareklamowała swoją starzejącą sie facjatą juz chyba wszystkie
produkty( sklep internetowy, kurczaka, płatki śniadaniowe, wodę , princessę , CCC i wiele wiele
innych ...pewnie równie tandetnych produktów). Czekam z niecierpliwością na reklamę
kondomów i Viagry, myśle, że są to produkty na miarę jej umiejętności. To przykre,ze dla pieniędzy
zareklamowałaby nawet szary papier toaletowy, ale cóż.....Ja produktów sygnowanych jej
przestarzała facjatą nie kupuje i kupawać nie będe!
No to nie kupuj i kij ci w oko.
Jak mnie wkurza takie coś. Powiedz mi z czego ona ma żyć? To najlepsi aktorzy muszą brać udział w reklamach żeby mieć kasę, bo mega produkcje w Polsce zdarzają się bardzo rzadko, a co dopiero pani Ania która nie jest najlepszą aktorką i szans na główną rolę w filmie nie ma. Musi więc zarabiać "twarzą" puki jeszcze jest śliczna i młoda, żeby odłożyć trochę kasy w banku.
Czy to jej w czymś umniejsza, że zarabia na siebie reklamując pewne rzeczy? Chyba nie więc skończ gadać takie głupoty i ciesz się, że dzięki tym reklamom możesz zamiast głupich nowych promocji i telefonów oglądać śliczną buźkę Ani Przybylskiej.
mnie też wkurza że w reklamie za często występuje , jedynie podobała mi się w reklamie astora a teraz w reklamach jej za dużo że jej nie lubię jeszcze chwila to z lodówki może wyskoczyć.
"To przykre,ze dla pieniędzy..." Dziwisz się że ktoś zarabia?Piszesz to z perspektywy bezrobotnego w trzecim pokoleniu?Odkryłeś też że ludzie się starzeją?U was w powiecie nie ma starszych ludzi bo zamieniają się w wierzby płaczące?Świat nie raz cię jeszcze zadziwi,tylko nie musisz swoich przemyśleń i żalów wylewać na forum.
Nie ''nie dziwie się ,ze ktoś zarabia''....dziwie się ,ze niektórzy ''sławni'' są tak sprzedajni i pozbawieni godności,ze nawet worek kartofli by zareklamowali byle tylko ktoś sypnąl za to kasę. Jest wiele aktorek lepszych i ładniejszych od Pani Przybyły, które wystąpiły może w jednej czy dwóch reklamach, bo szanują siebie i swoją karierę,mają więcej godności i talentu, nie są natomiast sprzedajnymi krowami ,które biegna z każdą bzdura do prasy i pokazują tyłek dla kasy czy reklamują kurczaka byle tylko ktoś zapłacił..
"pozbawieni godności",:DD Masz jakiś przyrząd mierzący poziom godności??Sam go skonstruowałeś?Na kim go przetestowałeś,na sobie?Co ci wyszło?Zero propozycji od reklamodawców,więc wszystkim odmówiłeś?Zuch chłopak.Godność 100%
Widocznie jesteś koleżanką tej gwiazdy ''dla wieśniaków'' skoro tak jej bronisz. Najwyraźniej chodziłyscie razem do jednej klasy w zawodówce.