Anna PrzybylskaI

7,5
9 301 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

czy wiecie w jakim filmie pani Anna grała prostytutkę ???

sosnaaa

W filmie "Izolator" - tutaj odnośnik do filmwebowego opisu: http://www.filmweb.pl/f387836/Izolator,2008

__Karolina__

okej - dzięki wielkie - niech Bóg ma Cię w swej opiece :) pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Jimmy

hm, a to ciekawe..
no cóż.. zazdrość robi swoje.
nie ma to jak dowartościować się poprzez obrobienie komuś tyłka.

z Bogiem pajacu !

bulba7

O moje poczucie własnej wartości nie musisz się martwisz... jest ono w normie, a nawet troszkę ponad nią.
Czego niby miałbym zazdrościć tej, bladzi? Myślę, myślę i nic mi do głowy nie przychodzi. Śmieszna jesteś, dziewcynko i mierzysz innych swoją miarą. Idę o rękę, że to ty właśnie masz wielkie kompleksy na punkcie tej kobieciny, bo coś tam... pewnie chciałabyś wyglądać tak jak ona, co?

Środkowym palcem pozdrawiam serdecznie, koleżankę z worem kompleksów i tolerancją rodem z PRL-u.
z Bogiem, Ojcem, córeczko!

Jimmy

Tak jak Twoja żona, dziewczyna czy chłopak nawet...Dlaczego tak jej ubliżasz śmieciu? Nie jestem jej fanem, ale Ty naprawdę przeginasz. Co, jedyne co może Ci stanąć to pewnie serce i dlatego taki zajadły gnojek z Ciebie. A może próbowałeś kiedyś startować do Przybylskiej i oczywiście, obwisie, dostałeś po łbie to teraz jedziesz po dziewczynie? Cham i prostak.

sosnaaa

i tu się mylisz.. swą rączkę byś stracił. w przeciwieństwie do ciebie mam przynajmniej SZACUNEK do otoczenia. nie znasz, chcesz się wyżyć, sprowokować.. więc zaczynasz najeżdżać na osobę ci OBCĄ (w dodatku lepszą pod wieloma względami od ciebie). zachowanie poniżej krytyki ;/

postaraj się o własną córeczkę a nie wyjeżdżaj z takimi tekstami do mnie bo niedobrze mi się robi. środkowy palec wsadź sobie we du.pę i odbij ode mnie tatuśku.

gratuluję samodowartościowania się.
godne uznania i podziwu. ŻAL !