AnnaSophia Robb

7,9
8 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Kiedyś AnnaSophia grała w super produkcjach, a teraz same Disney!!!
Jakaś "Góra czarownic" i Dzwoneczek.
Prosze niech ona nie będzie koleją zadumana gwiazdka Disney typu Miley Cyrus!!!
Co myślicie?

Grey10

Tak szczeże to mi się podobała tylko w "Most do Terabithii".
Inne role mi jakoś nie podeszły. "Góra czarownic" była beznadziejna!!!
Czy kos lubi ją za inną role prócz Mostu do Terabithii

Grey10

Wszystkim gwiazdkom Disneya prędzej czy póżniej uderza do głowy woda sodowa.

plifplaf

Ja lubiłam ją za "Most do Terabithii".
Teraz nie ma już takich dobrych ról.
Może się podniesie:D

użytkownik usunięty
Grey10

Wyboru zbyt dużego nie ma. Najprawdopodobniej ma podpisany kontrakt i musi realizować zawarte w nim treści.

użytkownik usunięty

"Prosze niech ona nie będzie koleją zadumana gwiazdka Disney typu Miley Cyrus!!!
Co myślicie?"
Skoro prosisz...
załatwione :p

Grey10

A mi się coś wydaje, że ona ostatnio troszkę się pogubiła. Nawet mimo kiepskiej roli, dobry aktor potrafi zabłyszczeć. Anna po MTB i może jeszcze "Sen na jawie" kompletnie niczym nie wzrusza. Jak się nie otrząśnie, to wróżę jej rychłe zakończenie kariery aktorskiej.Skończy tak jak wielu młodocianych aktorów, kiedy wydorośleli ich kariery upadły. Z drugiej strony, po głębszym zastanowieniu, wydaje mi się, że ona sama pewnie nie wierzy w swoją przyszłość aktorską. Chciałbym się mylić, bo dziewczyna ma w sobie coś nie powtarzalnego ale to nie wystarczy, żeby kontynuować karierę. Pożyjemy zobaczymy. Jeżeli następne filmy z jej udziałem będą klapą, to zainteresowanie reżyserów jej osobą samo umrze śmiercią naturalną i będzie po ptakach.

alpagaSatana

Czy ktos z was ogladal film "Have dreams will travel" ? Wydaje mi sie ze tam zagrala najlepsza role kapitalnie zagrali razem z Caydenem Boydem (chociaz mlodego nie lubie).Film nie wszystkim musi sie podobac ale dla samych wysmienitych scen w jej wykonaniu i oprawy muzycznej naprawde warto ogladnac
Pozdrawiam!!

broniu155

Ja też oglądałem te film, na prawdę świetny i nawet lepszy niż "Most do Terabithi" Tyle że tez robiony w 2007r, może teraz się popisze w "Soul surfer" i "Dear Eleanor" Jak nie to klapa. Może usunie się z Disneya i pójdzie do jakiegoś innego studia, ale nie wiadomo kto ją przyjmie.

Obcykany1

Grała rolę w "Jumper" jak wiadomo to film 20th Century Fox, może znowu ja przyjmą.