AnnaSophia Robb

7,9
8 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Napisałem kilka dni temu maila do Warner Bros z zapytaniem, czy byliby w stanie wydać u nas pierwszą większą produkcję z AnnąSophią Robb w roli głównej - Samantha i Nellie.

http://www.filmweb.pl/Samantha+i+Nellie,2004,o+filmie,Film,id=217315

Jest to produkcja telewizyjna, ale bardzo przyjemna w odbiorze. Napisałem także w e-mailu, że AnnaSophia Robb ma u nas wielu fanów, więc zainteresowanie tytułem byłoby spore.

Oto odpowiedź:

"Dziękujemy bardzo za zwrócenie uwagi na tę pozycję. Na chwilę obecną nie mamy dostępności technicznej do wydania na naszym rynku. Ale jak tylko pojawią się zapytania o ten tytuł, będziemy mieć na uwadze, aby wydać go w Polsce. "

Co według mnie jednoznaczne jest z faktem, że jeżeli znajdą się chętni, tytuł na pewno zostanie wydany.
Dlatego też proszę wszystkich fanów AnnySophii Robb, aby wysyłali maile do Warner Bros z prośbą o wydanie tego tytułu. Byłoby bardzo miło posiadać go w swojej kolekcji.

Oto adres pod którym jest formularz kontaktowy z Warner Bros:
http://www.galapagos.com.pl/kontakt2.php

Z pierwszej rozwijalnej listy należy wybrać: "Wydania DVD".
Z listy KATEGORIA należy wybrać: "Seriale i filmy dla dzieci.
Jako TYTUŁ FILMU należy wpisać: Samantha I Nellie.

Co do treści maila, nie wnikam, każdy niech napisze co uważa za stosowne, ale naprawdę docenię fakt gdyby udało się namówić Warnera do wydania tego filmu u nas.

Proszę pomóżcie!

Mr_Mangas

Szczerze mówiąc to mógłbym go kupić... Dlatego że go nigdzie nie mogę znaleźć w internecie a z emula coś mi nie działa i fajnie by było mieć oryginalną płytkę :)

Właśnie wysłałem do nich wiadomość:) Czekam na odpowiedź.

Drodzy fani! Wysyłajcie wiadomości, może nam się uda :D

kzabost

Dzięki za wsparcie, na razie jesteś jedyny. Mam nadzieję, że ludziska się zbiorą i uda się to u nas wydać.

Dzięki serdeczne! Na Ciebie zawsze można liczyć! Pozdrawiam!

P.S. Have Dreams Will Travel, idzie mi nie najgorzej :D.

Mr_Mangas

Zróbcie jakisz szablon emaila. Osobiście nie mam czasu na wymyślanie jakiej kolwiek tresci z powodu zblizajacej sie matury, egzaminu zawodowego oraz niepopuszczania nauczycieli w szkole. Wielu innych osob tez pewinie wysle, a normalnie by tego nie zrobili.

Ps. jakby co informuj co w sprawie have dreams, gdyz jest to film ktory koniecznie trzeba kupic :D

83nd1n6_Un17

Hej! Trudno wymyślić jakiś szablon, bo chodzi właśnie o to, żeby to nie była kalka, a unikalne maile. Ale dobra mogę napisać:

Witam serdecznie!

Nazywam się (twoje imię i nazwisko). Chciałbym (lub Chciałabym) spytać czy możliwe będzie wydanie na naszym rynku filmu "Samnatha i Nellie". Jest to film telewizyjny ze studia Warner Bros, który z niewiadomych przyczyn nie został wydany nigdzie indziej poza Stanami Zjednoczonymi.
Ponieważ AnnaSophia Robb ma w Polsce liczne grono fanów (do których także należę) myślę, że ten tytuł ma spore szanse na dobrą sprzedaż na naszym rynku. Poza tym bardzo miło byłoby go posiadać w swojej kolekcji. Mam więc nadzieję, że firmie Galapagos uda się wydać go w Polsce.

(dopisz jedno lub dwa zdania o tym jak bardzo zależy ci na wydaniu u nas tego tytułu.)

Pozdrawiam serdecznie!
(twoje imię i nazwisko)

Mam nadzieję, że rozumiesz znaczenie treści w nawiasach i będziesz w stanie podać swoje nazwisko i imię, a także wymyślić jedno końcowe zdanie?

Pozdrawiam!

Mr_Mangas

Poprawka! Tytuł filmu to "Samantha i Nellie", a nie "Samnatha i Nellie", przepraszam za błąd.

Mr_Mangas

Jam się piszę! xD
Osobiście (jak wielu innych) uwielbiam ową aktorkę, dlatego chętnie pomogę.

Roxas_2

Bardzo dziękuję! Mam nadzieję, że nie pozostaniemy we trzech.

Mr_Mangas

tez napisałem juz jakis czas temu ale nie wstawilem komenta :P miejmy nadzieje ze jest duzo innych osob takich jak ja ^^

Mr_Mangas

Napisałam tak jak wy, jednak nie sądze żeby po przeczytaniu 10 takich wiadomości postanowili żeby go ot tak wydać w Polsce :/

morylka16

Dzięki!

Pozostaje zatem mieć nadzieję, że maila wysłało sporo osób, nie dając jednak tutaj komentarza.

Mr_Mangas

Odkopałem jakiś stary temat i w związku z tym mam pytanie czy coś sie ruszyło w tej sprawie albo czy ktoś ma linki do tego filmu?