Napisałem kilka dni temu maila do Warner Bros z zapytaniem, czy byliby w stanie wydać u nas pierwszą większą produkcję z AnnąSophią Robb w roli głównej - Samantha i Nellie.
http://www.filmweb.pl/Samantha+i+Nellie,2004,o+filmie,Film,id=217315
Jest to produkcja telewizyjna, ale bardzo przyjemna w odbiorze. Napisałem także w e-mailu, że AnnaSophia Robb ma u nas wielu fanów, więc zainteresowanie tytułem byłoby spore.
Oto odpowiedź:
"Dziękujemy bardzo za zwrócenie uwagi na tę pozycję. Na chwilę obecną nie mamy dostępności technicznej do wydania na naszym rynku. Ale jak tylko pojawią się zapytania o ten tytuł, będziemy mieć na uwadze, aby wydać go w Polsce. "
Co według mnie jednoznaczne jest z faktem, że jeżeli znajdą się chętni, tytuł na pewno zostanie wydany.
Dlatego też proszę wszystkich fanów AnnySophii Robb, aby wysyłali maile do Warner Bros z prośbą o wydanie tego tytułu. Byłoby bardzo miło posiadać go w swojej kolekcji.
Oto adres pod którym jest formularz kontaktowy z Warner Bros:
http://www.galapagos.com.pl/kontakt2.php
Z pierwszej rozwijalnej listy należy wybrać: "Wydania DVD".
Z listy KATEGORIA należy wybrać: "Seriale i filmy dla dzieci.
Jako TYTUŁ FILMU należy wpisać: Samantha I Nellie.
Co do treści maila, nie wnikam, każdy niech napisze co uważa za stosowne, ale naprawdę docenię fakt gdyby udało się namówić Warnera do wydania tego filmu u nas.
Proszę pomóżcie!
Szczerze mówiąc to mógłbym go kupić... Dlatego że go nigdzie nie mogę znaleźć w internecie a z emula coś mi nie działa i fajnie by było mieć oryginalną płytkę :)
Właśnie wysłałem do nich wiadomość:) Czekam na odpowiedź.
Drodzy fani! Wysyłajcie wiadomości, może nam się uda :D
Dzięki za wsparcie, na razie jesteś jedyny. Mam nadzieję, że ludziska się zbiorą i uda się to u nas wydać.
Dzięki serdeczne! Na Ciebie zawsze można liczyć! Pozdrawiam!
P.S. Have Dreams Will Travel, idzie mi nie najgorzej :D.
Zróbcie jakisz szablon emaila. Osobiście nie mam czasu na wymyślanie jakiej kolwiek tresci z powodu zblizajacej sie matury, egzaminu zawodowego oraz niepopuszczania nauczycieli w szkole. Wielu innych osob tez pewinie wysle, a normalnie by tego nie zrobili.
Ps. jakby co informuj co w sprawie have dreams, gdyz jest to film ktory koniecznie trzeba kupic :D
Hej! Trudno wymyślić jakiś szablon, bo chodzi właśnie o to, żeby to nie była kalka, a unikalne maile. Ale dobra mogę napisać:
Witam serdecznie!
Nazywam się (twoje imię i nazwisko). Chciałbym (lub Chciałabym) spytać czy możliwe będzie wydanie na naszym rynku filmu "Samnatha i Nellie". Jest to film telewizyjny ze studia Warner Bros, który z niewiadomych przyczyn nie został wydany nigdzie indziej poza Stanami Zjednoczonymi.
Ponieważ AnnaSophia Robb ma w Polsce liczne grono fanów (do których także należę) myślę, że ten tytuł ma spore szanse na dobrą sprzedaż na naszym rynku. Poza tym bardzo miło byłoby go posiadać w swojej kolekcji. Mam więc nadzieję, że firmie Galapagos uda się wydać go w Polsce.
(dopisz jedno lub dwa zdania o tym jak bardzo zależy ci na wydaniu u nas tego tytułu.)
Pozdrawiam serdecznie!
(twoje imię i nazwisko)
Mam nadzieję, że rozumiesz znaczenie treści w nawiasach i będziesz w stanie podać swoje nazwisko i imię, a także wymyślić jedno końcowe zdanie?
Pozdrawiam!
tez napisałem juz jakis czas temu ale nie wstawilem komenta :P miejmy nadzieje ze jest duzo innych osob takich jak ja ^^
Napisałam tak jak wy, jednak nie sądze żeby po przeczytaniu 10 takich wiadomości postanowili żeby go ot tak wydać w Polsce :/
Dzięki!
Pozostaje zatem mieć nadzieję, że maila wysłało sporo osób, nie dając jednak tutaj komentarza.