Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 144 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Anthony Hopkins, to mój ulubiony aktor. Bez dwóch zdań i cienia wątpliwości. Mam do niego ogromny szacunek i podziw. Jego gra, to prawdziwe mistrzostwo. W trylogii o Hannibalu stworzył niepowtarzalną postać i klimat. Człowiek słoń, Wichry namiętności, Prawdziwa historia...doskonałe role. Widziałam wiele filmów z Hopkinsem i stwierdzam, że robi na mnie wrażenie, jak nikt inny. Wielki ukłon i brawa.

zlikwidowane

popieram każde słowo:_) wielkie brawa dla ciebie!
pozdrawiam

zlikwidowane

Oj zgadzam się w zupełności!!

Szajba

To bardzo charyzmatyczny aktor, potrafi zagrać każdą role, nie było słabego filmu z jego udziałem-albo słabej roli :) JEst wielki, wielki! Uczyć się od niego!!

zlikwidowane

zgadza się jest znakomity, dziwie się że tak wielka postać i wspaniały aktor ma notę nie przekraczającą przynajmniej 9-tki

Kami122

Nie będę zbyt orginalna i rowniez sie z Tobą zgodze=) Swietny aktor...

Hermioneczka

Kami, ja też się dziwię. Mam nadzieję, że z czasem się to poprawi ;-).

zlikwidowane

rzeczywiście powinien mieć znacznie wyższą notę.Przynajmiej powyżej 9.to właśnie przez takich inteligentów jak na przykład Ewka85.szrzani sie cały FW.
pozdr.

Polka

przepraszam chciałam oczywiście powiedzieć chrzani!

Polka

Dokładnie. Inteligentów w cudzysłowu.

zlikwidowane

Niestety, tkaie czubki zawsze się znajdą....bez nich swiat bylby jednak uboższy....bo na kim bysmy sie wyzywali?

zlikwidowane

Ba. On powinien mieć średnią 10.0 a nawet 11. Ale główna w tym zasługa pseudo fanek Deppa, które wstawiają "1", tym którzy go przebijają w rankingu.

zlikwidowane

wiecie ja tam do Deepa nic nie mam.Ale taka jest prawda.Każdy chce żeby jego ulubieniec był najlepszy.I to niestety przewyzsza niektóre oczywiste fakty.jak np.Hopkins jest geniuszem.
Skoro Wentyl ma ładne oczęta (i nic pozatym) to jest najlepszy i koniec!
Nazywam to syndromem pustej nastolatki:_)
Pzdr.

Polka

"Syndrom pustej nastolatki", niezłe :-).
Wiem i rozumiem, że każdy chce widzieć swojego ulubieńca na szczycie wszelkich rankingów, ale bez przesady! Nie wolno stawiać nad aktora jak Anthony Hopkins kogoś takiego jak, przykładowo i z całym szacunkiem, Wentworth Miller.
Co do Deepa, to szanuję go jako aktora (głównie za role w filmie "Edward Nożycoręki"), ale nie ma on nawet połowy talentu Hopkinsa, więc w ogóle o czym mowa. A jak ktoś go ubóstwia tylko i wyłącznie za wygląd, to już w ogóle brak mi słów.

zlikwidowane

ewidentną głupotą jest stwierdzenie: On jest super aktorem bo jest piękny i słodki.W dzisiejszych czasach u wielu ,,gwiazd'' ceni sie popularność a nie talent,czy doświadczenie.
I tu znowu pojawia się przykład W.M.który dzięki roli w serialu (megapopularnym.tak na marginesie nie widziałam żadnego odcinka:) stał się super gwiazdą.To trosze tak jak z naszymi polskimi aktorami z tasiemcowatych seriali np.Ma jak miłość.Wezmy taką Kasie Cichopek! jaką furore zrobiła i teraz jest ,,gwiazdą''
Byle kogo wezmą z ulicy,dadzą rólke w serialiku i po kilku dniach już bedzie autografy rozdawał.I to nie tylko w polskim kinie istnieje taka paranoia.Okazuje sie ze tam w Hollywood nie jest lepiej.Oni przynajmiej seriale mają lepsze...
pozdrawiam

Polka

Jeśli mowa o serialu "Skazany na śmierć", to przyznam, ze obejrzałam trzy pierwsze odcinki. Nie spodobało mi się, nie oglądam dalej i koniec. W obecnej sytuacji ogromnej popularności serialu moje podejście i fakt, że nie przypadł mi do gustu może wydawać się dla większości społeczeństwa dziwne, a mi wcale to nie przeszkadza (nawet wręcz przeciwnie). Kiedy ludzie siadają do kolejnego odcinka ja wolę włączyć sobie, na przykład, jakiś film z A. Hopkinsem, hehehe ;-). Ja rozumiem wszystko, każdy ma inny gust. Ja jestem bardzo tolerancyjna, ale są granice. I jak ktoś podaje się za fana kina i filmów, a jako swojego ulubionego aktora (i twierdzi, że jest najbardziej utalentowany) podaje gwiazdę seriali, to zaczynam się poważnie zastanawiać.

zlikwidowane

Co do skazanego, serial fajny-ale jedynie pierwszy sezon, o glownym bohaterze nie wypowiadam sie. CO Do Deepa to bardzo mnie wkurza ze wszyscy-sorry wiekszosc, kojarzy go tylko z Jackiem Sparrowem...ludzie...Deep to nie Jack...to nie jest jego rola zycia, facet ma tyle wspaniałym ról.Niestety nikt w top10 nie przekracza noty 9. Jak na moj gust ludzie powinni Hopkinsowi dawac 9 lub 10. Dopiero niedawno zauwazylam ze nie wstawilam zadnej oceny Hopkinsowi-chyba rpzez nieuwage, no i dalam 10....a ranking ise nie zmienił eh...

Mona

Zacznijmy od tego ze aktor to nie ktoś kto gra w jednym serial0czytaliscie jak Nowicki zjechał Mroczków? piekne... :D

Mona

Gdzie można to przeczytać?
<za krótki>
<za krótki>

zlikwidowane

Tylko nie bij-na pudelku-dostałam maila i nie mogłam uwierzyc własnym oczom-a potem jeszcze grabowski ich zjechał....piękne

Mona

http://www.pudelek.pl/artykul/3846/kiepski_tez_nie_lubi_mroczkow/
i tu
http://www.pudelek.pl/artykul/3823/mroczek_chodzi_po_miescie_z_ochroniarzem/

i jeszcze ten ochroniarz-omg!
PS.Komentarze są najlepsze

Mona

Oboje mają stuprocentową racje. Fajne wypowiedzi, dziękuję za linki (Pudelek widać też może czasami zamieścić coś ciekawego).

zlikwidowane

Pudelek jest -jak uzytkownicy filmwebu-nieobliczalny

Mona

Mroczki-pokemony to istna propaganda głupoty,kiczu i obraza dla aktorstwa.Tak jak wcześniej wspominałam,aktorzy serialowi (szczególnie nasi rodacy) są przereklamowani,brak im talentu za to do głowy im popularność uderza
wezmy takich mroczków.nagrali sie w Mjm potem wystąpili w kilku programach teraz sa idolami młodzieży.Która dzięki min jest tak inteligentna jak ich ulubieńcy.
Szkoda gadać...

P.S Nowicki miał szczerą racje.Przez takich pseudoaktorów zapomina sie o wielkich polskich gwiazdach.

Ave!

Polka

Pokemony-nie mogę z tego-lol!!
Mroczki..;...to tacy idole Ewki...Mroczki...to taka bakteria....i jeszcze jest ich dwóch...

Mona

dobrze że dwóch a nie tylu ile było pokemonów w tej bajce:)

Dla mnie bracia ksero to jest big pomyłka!

Polka

Dla mnie pomyłką i to ogromną są wszystkie pseudo gwiazdy, które w pewnych kręgach ludzi stają się wzorami i autorytetami, a o prawdziwych artystach się zapomina.

zlikwidowane

Dobrze, że istnieją jeszcze tacy ludzie jak my :-D.

zlikwidowane

taaa....zauwazyliscie ze w polsce kazdy serial ma taka sama tematyke? Miłość, zdrada itp

Mona

Wiarygodność pudelka jest praktycznie zadna, ale to akurat prawda. Nowicki ich pojechał i teraz Grabowski. W sumie dobrze, bo czym tu sie zachwycać.

Szajba

Dla mnie Pudelek jest internetową wersją gazety Fakt. Tylko, że zajmują się tylko i wyłącznie osobami znanymi.

zlikwidowane

Nie wiem, ale mnie jeszcze żaden serial mnie nie chwycił tak, żebym oglądała go do końca.

zlikwidowane

Mnie zachwyciły ,,gotowe na wszystko'' i przyznaje twardo oglądam.
Co do pudelka to nie wydaje mi sie on bardzo wiarygodny,bo to w końcu serwis plotkarski.Zawsze można sobie poczytac o wybrykach Lohanki albo Paris.

Co do stwierdzenia że ,,dobrze że istnieją tacy ludzie jak my...'' to nieskromnie jest racja:)

Bo czytając niektóre wypowiedzi na FW to naprawde wychodzimy na inteligentów:)!

pozdrowienia geniusze!

Polka

Mnie zachwycił lost z seriali :D uzalezniłam się od niego. Taaa gdyby nie pudelek nie zagrałabym w trzy gry majace na celu pomoc Paris Hilton uciec z wiezienia...ale takie małe dna.

Mona

Nie oglądałam Losta bo właściwie rzazdko oglądam naszą telewizje publiczną:)mają same plewy.Od świąt do świąt puszczą jakieś dobre filmy a tak to sama chała.
Ale słyszałam że był niezły.

P.s teraz od czasu do czasu oglądam Chirurgów.

Polka

Nigdy nie widziałam chirurgów. Faktycznie nasza telewizja to jedno wielkie płaczące dno...trace fortune w wypożyczalniach dvd....ale jak mam sie nudzić przy telewizorze to mogę od czasu do czasu obejrzec dobry film

Mona

ja tak samo.Prawie codziennie bywam w videoworldzie.Jak bym zrobiła rachunek ile tam kasy zostawiłam to chyba dostałabym zawału.
Na tvn czasem mozna cos obejzec,polsat tez sie stara. ale te reklamy...

Polka

Dokładnie...reklamy to najgorsze co istnieje. Ogląda sie jakis thriler...a tu reklama!...i czar pryska. Gdyby nie TVN i Polsat to moznaby było zanudzić się. Jak dobrze ze czsami canal + pusci cos czego nie widziałam.

Mona

Na HBO czasem cos leci.Ale zawsze albo wcześniej ściągnęłam z netu albo byłam w kinie...i ogląda sie kolejny raz.
Premiery w tv są zwykle rok po kinowych.
Wszystkie dobre filmy juz sie widziało...A jak znowu leci dobry serial.to np.nie wykupią kolejnej serii tak było z ,,Pasadeną'' na polsacie.potem juz tylko żal...

Polka

Zastanawiam sie-czemu tvn puszcza zabójcza broń?-10 razy do roku-bądź wiecej

Mona

mają kilka takich tytułów.Na gwiazdke w polsacie leci Kevin sam w domu i Sami Swoi. tvn zapodaje Grinch Swiąt nie bedzie.Na wielkanoc Kosmiczny mecz...Na Sylwestra Straszny film...
to takie tradycje:)

Polka

kto ich tam wie...W każdym razie żegnam sie i ide oglądać filmy.od dwóch miechów na biurku korzenie zapuszczają ,,zawód zabójca'' i ,,Boogie nights''

do jutra!

Polka

Milego oglądania-za krotki-..............................

Mona

Skoro o serialach mowa to podam swoje trzy typy:
- X-fies
- Smallville
- Skazany na śmierć.

To moje top 3. Jak chcecie o nich pogadać to dawajcie :P

Teraz ide sobie obejrzeć Łuk Truimfalny z naszym wspaniałym Tonym!!

Szajba

Już po seansie :P

Szajba

Ja wczoraj oglądałam po raz setny film "Speed". Co do wypożyczalni...świetnie, że mam jedną blisko. Zaglądam zazwyczaj z dwa razy w tygodniu. Więcej pieniędzy wydaję raczej na filmy DVD. To już chyba uzależnienie.

zlikwidowane

Faktycznie polska telewizja jest słaba. Specjalizacją stacji TVN i Polsat są filmu pokroju właśnie wspomnianego "Speed". Niewymagająca niczego, lekka rozrywka. Przyznaję, że czasami mam na taką ochotę, ale wolę filmy bardziej wymagające.

zlikwidowane

,,Luk triumfalny'' bardzo dobry.Kupiłam z Galą.Jakość kiepska ale Tony wspaniały.
Co do Speeda widziałam go już kilka razy.Pozatym mam go na vhs.Tata jest fanem Keeanu.
właśnie dzisiaj będe w wypożyczalni.Może polecicie jakis dobry film?

pzdr

Polka

?Łuk triumfalny'' oglądałam tylko raz. Spodobał mi się, ale jakoś nie nadarzyła się do teraz druga okazja. Nie miałam pojęcia, że był w Gali.
Nie wiem co Ci polecić. Szczerze, to wśród ostatnich nowości wydawniczych nie znalazłam nic dla siebie.

zlikwidowane

Ja czekam na premierę DVD "300". Film zrobił na mnie całkiem dobre wrażenie, więc z chęcią obejrzę go jeszcze raz w domu, a może nawet kupię.

zlikwidowane

Smalvile tez jest fajne :D Ale zawsze omine kilka odcinkow albo cały sezon.
Co do filmow widzialam ostatnio źródło....takie 8/10 z Rachel Weisz i Highiem Jakckmanem