Co On tu robi ??!!! Na 2 miejscu. Te rankingi są coraz gorsze przecież Johny Depp powinien i ma być na 2 miejscu (przecież jest genialny) jak już Pacino jest na 1, który też jest świetnym aktorem a nie A.Hopkins
A.Hopkins jest wybitnym aktorem. Nie chcę tych trzech panów porównywać bo mógłbym być subiektywny(Depp jest jednym z moich ulubionych aktorów) ale myślę że Johnnemu do Hopkinsa jeszcze sporo brakuje. TOP to ranking najlepszych i najbardziej popularnych aktorów obecnie.
A ile filmów obejrzałeś z Hopkinsem, że go tak marnie oceniasz? 1, 2 albo żadnego? Lubię Johnny'ego, ale 3 miejsce to chyba najlepsza pozycja, jaką powinien zajmować.
Być może pochopnie oceniłem i wpisałem komentarz, widziałem parę filmów z Jego udziałem natomiast wolę Deppa i uważam, że to On jest lepszy 3 miejsce to troche za mało dla Deppa a jak dla Mnie dla Hopkinsa w sam raz
A dla mnie wręcz odwrotnie ;) Ale nie ma sensu się targować, kto powinien, jakie miejsce zajmować, bo każdy woli kogoś innego.
Ja też lubię Depp'a. Ale w przeciwieństwie do innych potrafię być obiektywna. Dla mnie Depp powinien zajmować miejsce gdzieś koło 100-tki. Jest dobrym aktorem (żeby nie napisać tylko dobrym) , ale niestety nigdy nie będzie wybitny. A Hopkins jest jednym z najlepszych aktorów w ogóle. I jest wybitny. Więc 2-e miejsce jest adekwatne do jego talentu. Chociaż ja widziałabym go na 1-szym.
Pozdrawiam.
ha ha ha " Ale w przeciwieństwie do innych potrafię być obiektywna" no chyba tylko ty tak twierdzisz, brakuje ci do bycia obiektywną. Depp koło 100-tki, dobrze że wszyscy nie są tak ślepi. Chyba obejrzałaś z udziałem Deppa parę filmów z koro Go tak nisko oceniasz. Może się mylę, ale nawet jeśli to i tak Johny Depp jest wybitnym aktorem. Obejrzyj sobie troche filmów a przede wszystkim Edwarda
Obejrzałam z nim 15 filmów, w tym również Edwarda. Nie wiem, czy to dużo, czy mało. W każdym razie kieruję się tym, jak go odbieram na ekranie. Co do obiektywizmu, podać przykład: Nigdy nie przepadałam za Gary Oldmanem, ale doceniam jego kunszt i ma u mnie mocne 8. Natomiast, tak, jak pisałam wcześniej lubię Johnny'ego Depp'a, ale za kunszt aktorski ma u mnie mocne 5.
Również obejrzałem z Deppem 15 filmów łącznie z Edwardem (nie mam wszystkich zaznaczonych na forum) I nie zamierzam na tym skończyć. Niestety słabo oceniasz Johnego osobiście uważam, że jest on świetnym aktorem i 5 to zdecydowanie za mało
haha cytuje: "Ale w przeciwieństwie do innych potrafię być obiektywna." Już widzę ten obiektywizm,
ja tez lubię Hopkinsa i zasługuje na drugie miejsce ale Depp koło setki to przesada.
Dla mnie osobiscie Anthony Hopkins powinien sie znajdowac tylko i wylacznie na pierwszej pozycji. Natomiast Deppa nie widzialabym nawet w pierwszej 10, wiec zaskakujacy jest dla mnie fakt, ze jeszcze niedawno byl przed Hopkinsem.
Co on tu robi? Co ty tu robisz wal. lamusie! Oglądam dzisiaj poraz ęty Milczenie Owieczek ,akurat miałem zespawane na jednej płycie z Bodyguardem z wczoraj zmarłą diwą R.I.P Houston , i wpatrzyłem się w role Hopkinsa ... mistrz za tą jedną role , zagrał psychopate jak nikt inny ,cała reszta jego ról to iloraz jego kunsztu gry aktorskiej. Jest to jeden z nejwiększych aktorów 20go wieku.
Jeżeli jesteś tak inteligętny jak twój avatar to nie zazdroszczę. Nie ma to jak oceniać aktora bo zagrał psychopatę w filmie jak nikt inny, co takie trudne nie jest np. Angelina Jolie i Heath Ledger również świetnie wcielili się w taką rolę. Nie mówie, że tylko ten film z udziałem A.Hopkinsa bo piszesz, że widziałeś więcej ale za pewne uważasz, że jest taki wielki dzięki tej roli tak jak inni. Nie mówię, że jest złym aktorem tylko moim zdaniem Depp powinien mieć 2 miejsce a Hopkins 3. I nie mam zamiaru się z nikim kłócić o jakiś ranking użytkowników
Anthony Hopkins jest jednym z najwybitniejszych aktorów na świecie i to nie ulega wątpliwości. Porównywanie go do Deepa jest totalnym absurdem. To są ludzie z innej bajki, innego pokolenia. Masz prawo stawiać kogo chcesz na piedestale top, ale osobista nie obrażaj kogoś kto jest aktorem jedynym w swoim rodzaju. Hopkins potrafi się wcielić w rolę tak perfekcyjnie, iż ma się wrażenie jak by w rzeczywistości był tym człowiekiem.
Ok zgodzę się z tym. Nie obrażam nikogo, nie uważam, że jest złym aktorem po prostu stwierdziłem, że Depp powinien mieć 2 miejsce i tyle
To dobrze a Ja szanuje zdanie tych, którzy twierdzą, że Hopkins powinien mieć 2 miejsce chociaż się z tym nie zgadzam ale tak jak powiedziałeś to 2 różne pokolenia
No i właśnie, mnie bardziej ciągnie do Hopkinsa a Ciebie do Deepa i tak ma być. Magia kina to wybór miedzy gatunkami i aktorami. Kochajmy naszych idolii i doceniajmy rolę innych. Jaki jest twój ulubiony film z Johnnym?
Dobrze powiedziane. Ulubiony film z Johnnym to Edward Nożycoręki ale również bardzo mi się podobał Blow i Sweeney Todd.