Może to to dziwnie zabrzmi i śmiesznie ale mnie tak.(tylko bez skojarzeń proszę) W świadomości wielu ludzi na zawsze zostanie dr. Hannibalem Lecterem(czy próbowaliście wyobrazić sobie kogoś innego w tej roli?) A propos snów czy wam też to się zdarzyło?
Witam:) Ja troszkę nie na temat:) Widzę, że jesteś Miłośniczką talentu Hopkinsa - co mnie niezmiernie cieszy. Fajnie jest spotkać taką "pokrewną duszę" (jeśli chodzi o filmowe gusta:)) na FilmWebie.
Pzdr:))
Hejka!! Jak miło, że ktoś tu taki jest!! Super!! Wiesz ja bardzo chcialabym, żeby mi sie Hopkinsio śnił!! Nikogo innego sobie w tej roli nie wyobrażam, pozdrowionka, zajrzyj czasem :D
dzieki,też sie cieszę.Może podasz swój adres mailowy lub/i gg? Chętnie "zajrzę" tylko gdzie? Chętnie pogadam tym bardziej,że mamy wspólne zainteresowania.moje gg: 6294538 a mail: clarice1987@wp.pl
Pozdrowionka dla wszystkich miłośniczek/ów talentu Sir Hopkinsa:D
Why does Hannibal Lecter eat people?
Because he is humanitarism...;-)
No hej Clarice, mozesz wejsc na moje konto - Rathaus, w ogole ja chetnie wejde na GG i sobie pogadamy,
Witam!
Owszem, śnił mi się w roli normalnego faceta tylko, że wyglądał jak z filmu MO... Przede wszystkim ten przenikliwy wzrok. Poza tym miewam sporadycznie tego typu sny, przeważnie jest to efekt zainteresowania czy fascynacji konkretną osobą - w tym przypadku chodzi o Anthony'ego. Ale z zasady wynika to z częstego myślenia o obiekcie późniejszego snu. Znaczy sie pisałaś że "bez skojarzeń" to znaczy że nie fascynuje Cię jego strona sexualna... Czyli podziw - to tak jak mnie! Mogę więcej, chętnie pogadać mój gg1091370. Zapraszam do pogawędki - tylko proszę - temat z grubsza na wstępie poruszyć.
Pozdrowionka dla miłośniczek Anthony'ego.