Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Jedzie na opinii sprzed lat, kiedy to powstawało kilka filmów na rok i nie było sie czym zachwycać

kassar

"Gra starych dziadów, słaby, słaby aktor

Jedzie na opinii sprzed lat, kiedy to powstawało kilka filmów na rok i nie było sie czym zachwycać"

Żal mi Ciebie...

Szajba

To już dwój drugi negatywny komentarz (taki sam zresztą) na temat wielkich aktorów (wcześniej był to Marlon Brando)...
Kolejny, w którym nie przedstawiłeś, ani jednego racjonalnego argumentu.
Śmieszy mnie natomiast to, że Brando, Pitta i Hopkinsa, podczas gdy notą 10 obdarzyłeś "wielkiego" Clinta Eastwooda, który w swym mimicznym repertuarze, ma tylko jeden krzywy zgryz...
Cieszę się, że chociaż o Newmanie złego słowa nie powiesz, bo go cenisz...
Pomijając, nazywanie Nicholsona złym aktorem jest jeszcze straszliwszą zbrodnią, ile ty masz latek, tak się zastanawiam?

_Ja_

"Pomijając, nazywanie Nicholsona złym aktorem jest jeszcze straszliwszą zbrodnią, ile ty masz latek, tak się zastanawiam?"
Eh. Hopkinsa nazwać słabym aktorem to jak powiedzieć, że Uwe Boll to geniusz na poziomie Spielberga albo Burtona.
A co do wieku to nie więcej jak 14 bo koleś ocenił Jackie Chana na 10 a Brando, Hopkinsa i Nicholsona na "1"

Hopkins to geniusz i żadne durne komenty nie zmienią faktu!!!

Szajba

Zgadzam, popieram, jestem adherentem... Hopkins wspaniały (szczególnie, jako Lecter), a Nicholson i Brando to już w ogóle szczyt kunsztu...

_Ja_

Jasne, że tak!! Ale dla mnie nr 1 jednak Hopkins :)

kassar

Boze....zal mi ciebie.....czy ty nie widzisz ze wypowiadasz sie o jednym z NAJWIEKSZYCH!!!???ale co ja sie bede wysilac....

frog18

heh..masakra...a kogo ma grac?? 20 latkow??:P chyba on tez sie starzeje..naprawde mi ciebie szkoda.. a Hopkins jest naprawde wybitnym aktorem:)

kassar

Ja mam (O ZGROZO!) lat 16, a Hopkins'a cenię. Postać wybitna. Zakochałam się w nim od pierwszego filmu ;) i miłość tą wciąż pielęgnuję.

kassar

Jak Hopkins jest według Ciebie słaby, to ciekawe kto jest dobry?! I nawet nie powiedziałeś dlaczego tak uważasz, wkurzają mnie takie wypowiedzi. Zastanawiałam się po co ludzie piszą takie durne texty, świadczy to tylko o niskim ilorazie inteligencji bądż niskiej samoocenie... Widze, że wywiązała się dyskusja i zostało wspomniane jeszcze nazwisko Nicholsona. Hopkins, Al Pacino i Nicholson to trójka moich najulubieńszych aktorów, których za nic nie pozwole obrażać bez powodu! To mistrzowie i może niektórym poprostu trudno się pogodzić z tym, że istnieją tak wybitnie uzdolnieni ludzie jak właśnie ta trójka:P

Krecika

Anthony Hopkins to znakomity aktor, ale tez nie rozumiem jakim cudem w Top 10. W koncu ile mial tych znakomitych ról?

kassar

Ten gościu to chyba dresik, bo tylko ich stać na tak "inteligentne" komentarze (pomijając laleczki barbie jak ewka-one także to umieją).
Ignorant i tyle,

Sareth

A z resztą chłopie jak ty nie chcesz być stary to się powieś.. (zrobisz przysługę światu)

kassar

Debil jesteś i tyle na ten temat...
Ze też człowiek musi żyć wśród takich buraków dookoła, żenujące...
Anthony Hopkins to geniusz kina i Twoje przygłupawe zdanie tego nie zmieni.

kassar

Hopkins beztalenciem ?! Nie pisz jak nie znasz się na filmach. Szanuj się, bo tego nie robisz pisząc takie głupoty.

kassar

Bzdury ...
Albo to prowokacja, albo koleś jest niedorozwinięty.

Rastan

oczywiście ,że prowokacja i jak zwykle u wszystkich odzywa się tzw "instynkt stadny"

Felix_The_Cat

Zgadzam się. Można chyba tylko wyrazić ubolewanie, że nawet na taką stronę jak Filmweb przedostaną się prowokatorzy rodem z Onetu, których jedynym celem jest zaśmiecanie for i przedstawianie siebie jako idiotów.
No chyba że opinie autora tego tematu są w stu procentach prawdziwe. Wtedy składam najszczersze wyrazy współczucia rodzicom i przyszłej żonie.

użytkownik usunięty
Maciekw7

Kolejne dziecko NEO (ten synonim stał się już ikoną)
Nazwanie Hopkinsa słabym aktorem to herezja.
Czysta propaganda, prowokacja (a jednak dałam się sprowokować), a najgorsze jest to, że w końcu te osoby zaczną wierzyć w to co piszą.
A potem rośnie nam pokolenie Leppera....

jednak internet bez takich ludzi jak autor tego tematu wiele by tracił...bo nie było by zabawy xD

a poza tym to dla mnie Hopkins oczywiście number 1...nie tylko za Lectera ;)

kassar

Nie rozumiem. Przeglądam Twoje ulubione filmy i widzę, że masz tam same dobre produkcje. Skąd ten komentarz o Hopkinsie?